Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, lasa si du-te la ... ca vrea Diana fratioara

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, eu am mai vazut asa ceva. Daria de pe la 2 luni ...nema nani in brate...Mai bine asa ..ca are vre-o 10 kile ...unde m-as fi plimbat cu halterele dupa mine? Si ea tot asa se zbate, de zici ca o pun la tortura, nu la alintat.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Denisa, super dragute pozele, iti sta f bine in rosu, are dreptate Moni.Tortul a aratat bestial iar voi sunteti o familie minunata.
Moni, da tu esti eficienta rau mamico...
Ingrid, eu ma bucur de progresele alimentare ale lui Alain ca a avut o perioada in care n-a mancat nimic, doar a baut lapte(ce-i drept 1400 /zi) Si pe mine ma bate gandul sa postesc dar va trebui sa gust papica lui Alain si cade..Ma gandesc sa postesc cat de multe zile pot si gata.Eu cu Jean in Franta as putea tine post adevarat fara nici o abatere...
Cat despre adormit noi am trecul demult la faza adormit in patut.Intodeauna il pun cand imi da semnalele ca e mort de somnic ziua, iar seara imediat dupa ce papa si e oricum obosit de la joaca si baie.Cateodata ziua se mai agita daca e prea obosit si aunci il iau si il tin in brate dar f rar.S-a obisnuit asa si nu plange chiar are ritualul lui de joaca cu dou-dou si se culca povestind cu jucaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni Nici Tibi nu sta de muuuuuult la leganat. Slava Domnului!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANOOOOO m-ai bagat in boala ,tot mai frumos se face Tibisor pe zi ce trece Stii ceva,pana binevoiesc madamele cuscre ale noastre sa mai dea p-aci,nu mi-l imprumutzi de ginerica? Pleaseeeee Hai ca nu le zicem nimic ,poate nu observa sa vina cu dupa noi.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni o sa-i fac maine un filmulet cand il va plimba soacra mea ca altfel nu pot.
Am uitat sa va spun ca aprimit de la fratele meu un porcusor roz care canta un blues din anii 70 e total, n-am mai pomenit asa jucarie.Maine il filmez ca azi n-am avut timp, lui Alain nu-i prea place da pe mine ma incanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mai Moni Eu as accepta oferta. Insa eu vorbesc cu cuscra aproape zilnic, si daca simte ca am tradat-o?!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ASTERY,tocmai pe tine nu te salutam si pe razvanelul scump.ce ne mai zici de el,tu cem te mai simti?
DENISA si eu de acord ca emma seamana mult cu tati.f faine poze
si ca sa fiu si eu in concordanta m-am cantarit si am 51kg la 1.64.merge,avand in vedere ce obsesii am avut eu cu grasimea

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Cuscra mea citeste din umbra,asa ca stai ca mintenas vine cu pe mineeee macar cu poze cu Ginerica ma mai onoreaza periodic ca altfel mergeam eu demult cu dupa ea

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

SILVI acum abia astept sa vad si sa aud porcusorul roz

Mergi la inceput