Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 30
CristinaGoji spune:
Imi incerc acum semnatura. am incercat si eu sa fac sa apara doar cuv. poze
Mami de Vlad (17.10.2006) [url="www.pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos"poze[/url]
osna spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Imi incerc acum semnatura. am incercat si eu sa fac sa apara doar cuv. poze
Mami de Vlad (17.10.2006) www.pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos"poze[/url]
cristina ai uitat sa pui o paranteza ] dupa ultimele "
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
alessia80 spune:
MARTHA- cat i-ai dat in prima zi?
NICOL- eu vreau sa incep de la 3 luni, o fi bine? Eu ii dau san exclusiv. Stiu ca medicii recomanda inceperea diversificarii cat mai tarziu, dar pe principiul ca mama a inceput diversificarea la mine de la 2-1/2luni si am fost bine... de ce nu?
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
inni spune:
6-6 poarta-n casa...
....care stie table ?
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

eloise spune:
LA MULTI ANI Ianis si Gruia Alexandru care implinesc azi 3 si 2 luni si.....
LA MULTI ANI puiului meu Vladut care implineste astazi O LUNA 

!!!
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
Vauva spune:
Wow, Martha asa repede ai inceput diversificarea?Si eu ma gandesc la diversificare ca suntem tot pe lapte praf dar dupa 3luni. Dar sa vad ce imi zice aici, care-i schema lor.Desi aici cam de la 4 luni se incepe.
Osna ma bucur ca bebe Matei e bine.
Finlandezii astia nu fac si vaccin pentru hepatita B dar am cerut si eu sa imi faca pentru Bianca.
Alina&Bianca(25 August 2006)
"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."
~ Elizabeth Stone
POZE
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Restul mamicilor, cand incepeti cu sucuri?
Eu de maine incep cu sucul de mere si apoi cu morcov si portocala.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
Crisnemes spune:
La multi ani Ianis!- 3 luni 
La multi ani Gruia Alexandru!- 2 luni 
La multi ani Vlad Andrei!- o luna 
La multi ani Cata! 
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Si mai e un mister care pe mine m-a indispus mult - eu mai incercat de cateva ori sa-l pun la san si am fost refuzata categoric, mi-am zis ca e din cauza ca s-a obisnuit cu biberonul. Insa, alaltaieri a venit la noi o prietena care alapteaza si a incercat sa-i dea tzitzi la al meu. Si A SUPT! Nu va mai spun ce-am simtit cand am vazut cu ce placere sugea asta micu de la ea, si de tzatza mea parca ii greata de fiecare data!
E teribil de aiurea sa vezi asa ceva, cum ai avut curajul sa incerci asta? Poate nu curge destul de la tine, cine stie? Nasa mea mi-a spus ca fetita ei nu sugea cand folosea un deodorant anume, mie nu mi s-a intamplat...
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
MamiLili spune:
La multi ani Ianis, Gruia-Alexandru, Vlad-Andrei! Sa cresteti voinici, sa fiti cuminti si sa aduceti numai bucurii parintilor!
La multi ani, Cata!
Multumim tuturor pentru cuvintele de incurajare ce privesc problema buricutului.
Am vazut ca se discuta daca mama intra sau nu in biserica la botez. Eu vineri pe 10 noiembrie m-am cununat religios, apoi am botezat fetita nasilor (nasa e tot lehuza, a nascut pe 23 oct). Inainte de a intra in biserica preotul ne-a citit la amandoua, apoi a zis ca putem intra fara probleme, doar participam la un ritual crestinesc. Mi-a placut ca preotii erau deschisi la minte si n-au impus restrictii.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias