Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 29
martha78 spune:
LA MULTI ANI, Ianis, Gruia Alexandru si Vlad Andrei!
Tocmai va citesc aici la clubul scutecelor pt prima data ca am fost plecata si imi era tare doooor de voi 
Ne-am botezat si noi, bebe a fost cuminte s-a speriat putin cand a simtit apa
in rest a fost totul OK
Acum am trecut si pe sucuri de mere si morcov cate 30 ml/zi..as mai incerca si cu alte fructe dar poate ca-i prea devreme, voi ce le dati bebebilor??
Martha & Darius
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by nicolstoyquote:
Originally posted by scumpik_lui
Osna si Crisnemes i-m spus socrului ca daca il trezeste plange si ma chinui eu cu el, dar nu m-a inteles si a spus ca nu are nik si ca si asa nu am ce face si imi da de lucru. Asa e un om de antipatic, cand vad ca vine la noi parca fac alergie...
LA MULTI ANI Teodora (acd2you) pt o luna si Cosmina (Monique_new) pt 2 luni, sa fiti sanatoase si cuminti
Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
cu alte cuvinte ..."un socru de cosmar..."
sa nu ma bati...
Nicol -Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
cam asa ceva...
in loc de sa-ti dau bataie iti dau o
pt ca ai dreptateScumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
floricika spune:
neatza
pe la pranz...
raportam si noi o noapte agitata din cauza coliclor sau alte cauze necunoscute...
Cred ca il trec definitiv pe lapte praf, nu are rost sa ne chinuim amandoi, el nu se satura si plange, eu sunt zombie...Cum spunea Amarantina, poate am gresit undeva dar asta e...Eu sunt si singura, ma duc la toaleta pe fuga,mananc pe fuga,dorm 2 ore etc...Oboseala si stresul m-au dat gata plus ca David este un copil foarte agitat si te oboseste f repede (lucru confirmat de sot, sormea, mama, soacramea, care au mai stat cateva ore cu el)Lapte se mai strange in sani si o sa ii dau pana nu o sa mai fie deloc...Acum am sa ii dau o masa, maxim 2 pe zi...
Cand ii dau biberon, doarme cate 4-5 ore si e f linistit, cum ii dau san, incepe spectacolul....
Imi pare rau, si cum spunea Gripo cred ca imi va fi dor de manutza lui pusa pe san, de sunetele care le scoate cand se chinuie sa inchida de calic ce e
, dar ne vom descurca noi...Oricum pot spune ca am trait experienta alaptatului care este extraordinara!
Inni, azi se duce sotul sa ia vaccinul! Pupici!
Poze
inni spune:
Floricika...OK.
Am trecut si noi de botez...cu chiu cu vai
...am sa intru mai tz sa povestesc ca acum nu prea am timp...
Am o rugaminte la voi...fetele de la pag. 19
..cand dati "quote" nu mai selectati tot mesajul daca raspundeti unei singure fraze sau propozitii. Stergeti restul si lasati doar ceea ce va intereseaza...ca sa nu mai ocupe atata spatiu.
si sa nu va suparati.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

alessia80 spune:
MARTHA- deja ai inceput diversificarea?
Restul mamicilor, cand incepeti cu sucuri?
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by inni
Floricika...OK.
Am trecut si noi de botez...cu chiu cu vai...am sa intru mai tz sa povestesc ca acum nu prea am timp...
[center]Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
[b]Da' de ce?
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
CristinaGoji spune:
Si pe noi ne chinuie colicii de ieri ziua, si se pare ca si azi.Cine stie pana la ce varsta pot avea copii colici? Ma termina psihic plansul lui.
Eloise, Gripo - eu m-am chinuit sa alaptez 2 saptamani, perioda in care bebele stateala san cate 3-4 ore si tot nu se satura, plus la asta aveam niste rani sangerande la sani care nu aveau cum sa treaca la un asa ritm de alaptat. Poate din cauza ca ma dureau pe mine mameloanele si eram foarte crispata pe durata alaptarii, plangeam cateodata de durere, sau dintr-o alta cauza misterioasa, Vladut n-a mai vrut sa suga. I-am dat biberon cu formula paralel ma mulgeam - 20 ml din amandoi sani la un muls, muls care dura si o ora, atat de greu curgea. Acum cateva zile, cand n-am avut nici timp pentru muls, ca din cauza colicilor numai cu el in brate a trebuit sa stau, am decis sa pun punct mulsului. Si mai e un mister care pe mine m-a indispus mult - eu mai incercat de cateva ori sa-l pun la san si am fost refuzata categoric, mi-am zis ca e din cauza ca s-a obisnuit cu biberonul. Insa, alaltaieri a venit la noi o prietena care alapteaza si a incercat sa-i dea tzitzi la al meu. Si A SUPT! Nu va mai spun ce-am simtit cand am vazut cu ce placere sugea asta micu de la ea, si de tzatza mea parca ii greata de fiecare data!
Duminica ne crestinam si noi. Eu sper sa se mai linisteasca macar putin dupa botez, ca altfel ajung la nebuni in curand
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
martha78 spune:
Alessia, da am inceput diversificarea cam de o saptamana si nu sunt probleme..prima data cand i-am dat a fost cam agitat, insa acum e bine..oricum ii dau si debridat preventiv ![]()
Am citit ca bebeii hraniti exclusiv cu lapte praf pot incepe mai devreme diversificarea, eu nu am avut lapte de la inceput si acum tot asa, doar cateva picaturi
Martha & Darius
martha78 spune:
Pana pe la 3 luni jumate, depinde acum de fiecare, poate fi mai mult sau mai putin
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Si pe noi ne chinuie colicii de ieri ziua, si se pare ca si azi.Cine stie pana la ce varsta pot avea copii colici? Ma termina psihic plansul lui.
Martha & Darius
nicolstoy spune:
In legatura cu diversificarea...eu una, o sa incerc sa fac ca si la Vladut,adica pana la 6 luni doar laptic,sa dea Domnul sa avem,si apoi cu sucuri si alte alea.E posibil ca pt cei hraniti cu lapte praf sa se poata mai devreme.
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie