Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 25
matahut spune:
Ileana, chestia cu mucii e exasperanta. Marucai abia i-au trecut de o saptamana si sunt fericita ca o pot culca iar in pat imediat ce suge, nu trebuie sa mai astept juma de ora ca sa nu vrese din cauza mucilor. Ma gandesc cu goraza ce mult mai e pana la vara, iar cand mai aud mamici care se plang ca bebeii iau amigdalite, pneumonii si alte alea de la fratiorii mai mari ma ingrozesc. Uf, pana la vara mai e asa de mutl, de fapt pana cresc si ei mai marisori mai e atat de mutl. Sper sa trecem cu bine.
Sanatate multa puiutilor tai. Din pacate cred ca pur si simplu nu avem ce face, n-avem cum sa-i pune pe astia mari la carantina, desi cateodata tare imi vine.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Da, Marina, 10 ore... Si mie mi se pare cam mult...Cu siguranta ii prieste somnul in camera cu Luk, ca de cand am mutat-o si-a marit pauza de masa nocturna la 7-8-9 ore in mod curent. Ideea e ca aseara a mancat la 10 ultima masa, dar a avut colici si a adormit pe la 12. Cum nu doarme ziua mai deloc, ea are nevoie de somn de 12 ore peste nopate. Fiind asa de obosita dupa ziua turbata de ieri a uitat sa mai ceara de mancare... Eu cred ca ia bine in greutate, vad mai exact azi ca mergem la pediatru s-o cantareasca.
Ea are 6 mese in 24 de ore, mananca in medie cam 140 ml la o masa.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Eu zic ca papa foarte bine. Vezi ce zice si dl dr!
POZE CU PUI DE CUC
Crisnemes spune:
Ileana- bine ca doarme noaptea si nu ziua.
Cucuoancea cum esti cu "rusii". Eu duminica am avut o mica sangerare si de atunci nimic. Eu sper sa mai astepte inca vreo 5 luni macar.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
adameasca spune:
Da, e de-a dreptul exasperanta treaba cu mucii. Mai nasol e ca nu putem folosi deocamdata niste picaturi de nas adevarate, ca serul fiziologic si apa de mare mi se par frectie la picior de lemn, la drept vorbind. Eu pe Luk il rezolv repede cu mucii, ii pun picaturi de nas cu antibiotic, dar pe asta mica.. Iar tragem 3 sapt de ei. Noroc ca ea nu vomita, dar e agitata si nu poate sa doarma. Sa vad ce-mi zice azi pediatra...
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
A, ca mi-ati adus aminte de rushi. Eu m-am dereglat cam tare... Am terminat a doua menstruatie joi, sapt trecuta, si azi a venit iar. L-am sunat pe dr care m-a luat in balon, normal, ca cica ce, el e Mudava sa-mi spuna la telefon?
Sa-mi misc fundul gratios la el sa ma vada cand termin si tura asta de rushi... Ma ingrijoreaza putin pentru ca eu nu am avut dereglari d-astea niciodata... Ma rog, om vedea.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
matahut spune:
Mie mi-a spus dr ca daca mucii sunt galbeni (scuze pentru cele care citesc la micul dejun) ii pot pune picaturi cu antibiotic - oftamezon n. Eu nu i-am pus insa, desi avea mucisori galbeni. Acum vad ca e bine, nu ii mai aspir nasucul decat o data pe zi si nu mai iese mai nimic. Si dr mea nu se grabeste niciodata sa dea antibiotic...Probabil ca picaturile alea sunt oarecum inofensive. Vezi ce iti zice si tie dr.
POZE CU PUI DE CUC
gripo spune:
NEATZA!
ILEANA, eu una as lasa-o sa doarma, atata timp cat mananca bine in rest. Si al meu ieri a dormit 8 ore legate noaptea, si afost asa de bine... azi nu s-a mai repetat minunea.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Crisnemes spune:
Eu sunt fericita ca nu avem probleme cu mucii. Dragos desi merge la gradi din septembrie doar sapt trecuta a avut parte de niste mucisori si atat. Desi ii tot spuneam sa nu sufle pe victor el o facea intentinat .... dar spre norocul meu am scapat tura asta.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
adameasca spune:
Cristina, fii fericita ca inca nu si-au impartit frateste mucii. ![]()
Marina, picaturile cu antibiotic de i le pun lui Luk is pentru copii mai mari, nu pentru bebelushi.
Cand au muci ai mei fac frig in camera peste noapte, ca sa nu se mai infunde asa repede nasul. Imbracati bine si scazuta temperatura.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
RO ANA spune:
Buna dimineata,
Mamicilor ajutati-ma si pe mine, va rog.Stiu ca s-a mai scris, (dar nu am timp sa caut) despre cojitele pe care pe fac bebei pe cap.La voi cu ce au trecut?
Multumesc