Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 24
ena spune:
Buna mamici!
Mirabela multa sanatate si sa-ti traiasca baietzelul.
Ti-am citit povestea nasterii si ti-am inteles starile.
Si eu am simtit cum au scos copilul si cum au curatat uterul si cum mi-au facut o mica interventie pentru rezolvarea unei aderente.
Stiam ca asa o sa se intample pentru ca anestezistii care-si doresc un bebe de nota 10 la 5 min de la nastere si o recuperare rapida a mamei reduc anestezia pana la scoaterea bebeului si apoi maresc doza. Numai ca nervii nu reactioneaza totdeauna si raman super activi.............. din cauza durerilor.
Numai ca totul merita pentru bebele nostru.
Felicitari pentru botezul baiatului tau si sper sa-mi vinzi ponturi pentru botezul fiului meu BOBO (Bogdan Tudor).
Pupici
ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdantudor
ionica spune:
Alessia,
Armand e pe zi ce trece mai frumos, habar nu aveam ca are o poveste asa frumoasa si o mamica atat de dulcica.
Sa va traiasca ingerasul Armand.
Sophia mea s-a nascut pe 6septembrie ,e cu o zi mai mare decat Armand,poate cine stie cand venim la bucuresti sa o botezam le facem cunostinta ca-s tare frumosi amandoi![]()
quote:
Originally posted by alessia80
Hai sa ma laud cu iubirea mea, aici, si la 2 luni cu tortu', si la baita ca pasha
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
laliq spune:
Seara buna mamici si bebici,
Va foarte multumesc pentru urarile de ziua mea
. Aceasta e cea mai frumoasa aniversare pentru mine chiar daca nu am putut-o marca decat cu un tort delicios alaturi de familie si nasi. Bucuria de a-mi tine in brate puiul e cel mai frumos dar pe care l-am primit.
Si noi am crestinat ieri puiul. Aici ne-a placut mult, am mai fi stat in apa ca tare bine era.
Botezul a iesit foarte bine, iar Matei a dormit dus pana la servirea tortului. Desigur ca a compensat azi noapte cand am cam stat planton, dar ce mai conteaza.
Uram si noi micilor crestini sanatate, viata lunga si frumoasa!
La multi ani copilasilor care au implinit azi o luna, respectiv doua luni!
Revenim cu poze de la botez.
Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)
sa-l ajutam pe Andrei
lilina spune:
Laliq ai un super bebe
poza cu el este bestiala !
sa-ti traiasca copilasul, sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
cata14 spune:
Suzeta poate interfera cu procesul de invatare sa suga la san.Daca se invata cu suzeta pot refuza sanul. dar cr4ed ca la 2 luni deja nu mai e problema.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
adameasca spune:
Ati dezertat toate? ![]()
'neatza!
Fi-mea iar are muci.
Imparte de acum totul frateste cu Luk, ce naiba. Ieri a avut colici si s-a culcat tarziu, acum doarme, evident.
Cat ii lasati nemancati pe bebelushi? Ma refer la pauza de noapte... Eu dupa 10 ore de la ultima masa i-am dat sa pape in somn, ca ea nu se trezea... Voi cum faceti?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
matahut spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Ati dezertat toate?
'neatza!
Fi-mea iar are muci.Imparte de acum totul frateste cu Luk, ce naiba. Ieri a avut colici si s-a culcat tarziu, acum doarme, evident.
Cat ii lasati nemancati pe bebelushi? Ma refer la pauza de noapte... Eu dupa 10 ore de la ultima masa i-am dat sa pape in somn, ca ea nu se trezea... Voi cum faceti?
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
10 ORE???????????? Dar cum de doarme atat neintrerupt, ce pat are?
Eu am inteles ca de regula nu trebuie sculati copiii din somn ca sa pape, dar si 10 ore....mi se pare cam multisor. asa fetelor a avut o pr cu bebeul ei care nu lua bine in greutate fiindca dormea prea mult si manca prea putin (adica e cam mofturos) I-au spus sa nu il mai lase atat sa doarma, sa il trezeasca la 4 ore (avea 4 luni). Dar nu cred ca e cazul Ilincai, fiindca ea creste bine (nu?).
Da, daca ia cat trebuie in greutate, eu as lasa-o mititica sa doarma cat are pofta...si mami pe langa ea!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
Pe Maruca am reusit sa o culc aseara de la 10!!! Asta si fiindca Ana a dormit la mama...E, dar azi la 7 gata, n-a mai vrut nani nici pe burta, nici pe spate, nici in fund, nici in cap. Acum ii cam cad ochii, dar trage de suzeta cu stoicism si rezista.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
Crisnemes spune:
Buna dimineata si de la noi!
Dupa ce ieri Victor nu a vrut sa doarma desi era treaz de la ora 6 l-am scos afara si a adormit pe la 2 si a dormit pana la 6:30.Normal ca azi noapte a avut chef de povesti.Acum doarme.
Ileana si eu ii dau sa pape daca doarme mai mult dar inca n-am avut ocazia sa vad cum e sa doarma atat
.
Laliq- sa-ti traiasca crestinul - e tare frumos si relaxat.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
adameasca spune:
Da, Marina, 10 ore... Si mie mi se pare cam mult...
Cu siguranta ii prieste somnul in camera cu Luk, ca de cand am mutat-o si-a marit pauza de masa nocturna la 7-8-9 ore in mod curent. Ideea e ca aseara a mancat la 10 ultima masa, dar a avut colici si a adormit pe la 12. Cum nu doarme ziua mai deloc, ea are nevoie de somn de 12 ore peste nopate. Fiind asa de obosita dupa ziua turbata de ieri a uitat sa mai ceara de mancare... Eu cred ca ia bine in greutate, vad mai exact azi ca mergem la pediatru s-o cantareasca.
Ea are 6 mese in 24 de ore, mananca in medie cam 140 ml la o masa.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...