Cat dureaza dragostea?
Raspunsuri - Pagina 2
mirelaispir spune:
unii cercetatori sustin ca exista niste compusi chimici care ar fi responsabili de... acest sentiment. cand se termina compusii... se cam duce si... dragostea. ca orice alt lucru... cu cat tii mai mult de el, cu atat beneficiezi de serviciile lui.
marius spune:
Dragostea.
Ce cuvant magic. Atat de usor rostit, atat de usor confundat, incurcat sau descoperit. Uneori atat de greu de intalnit. Alteori atat de usor de imbracat.
Dragostea.
Ce este dragostea? Ce numim dragoste? Unde salasluieste dragostea? De unde stim ca este dragoste? De ce uneori este confuza dragostea? De ce ne doare dragostea? De ce iubim din dragoste? De ce ajungem sa uram din dragoste? Putem fi siguri vreodata ca nu gresim din dragoste?
Cum vedem fiecare din noi dragostea? Unde se pierde dragostea?
Iata o gramada de intrebari.
Voi ce ziceti?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
tine atat timp cat sti sa o intretii, e ca o floare, trebuie udata zilnic, dar nu in cantitati mari, caci s-ar putea sa moara
Exact asta vroiam si eu sa spun
Ortansa spune:
dragostea dureaza 3 ani ,iar restul pana la 100 dureaza iubirea
Intr-o lume ideala tata e acasa, vinul e bun si limpede, nu a plouat si n-a dat bruma...(Oana Prisecaru)
lunna27 spune:
Eu nu pot sa cred ca este cineva care e impreuna cu partenerul de 10 ani de exemplu si sa spuna ca exista aceeasi pasiune intre ei ca la inceput... parerea mea...
Dana Paul(6) Ana Maria(2)
Natasa spune:
Pai aici vorbim de dragoste sau de pasiune?? Evident ca pasiunea de la inceput nu tine, aia e un fel de disperare de a fi cu partenerul cit mai mult, de a te tine de mina, de a te pupa la fiecare colt, de a face sex cit mai des... Aici era vorba de dragoste, si asta vine cu timpul, nu are de-a face cu fluturasii din stomac de la inceputul unei relatii!
Anina_n spune:
Cand e intretinuta reciproc poate dura la nesfarsit. Chiar cu aceeasi intensitate de la inceput.
Un fulg pentru seara de Craciun
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
mamy_taty spune:
"unde dragoste nu e ..nimic nu e.."eu cred ca dragostea poate dura o vesnicie..daca e "intretinuta "de amandoi partenerii cu aceeasi intensitate..dar daca unul trage tare si celalat ramane in urma...??unde-i unul nu-i puere.unde-s doi puterea creste si DRAGOSTEA nu se sfarseste...zic EU..IUBITI-VA MULT!
mamy_taty