Cat dureaza dragostea?

Cat dureaza dragostea? | Autor: _giulianna_

Link direct la acest mesaj

Am citit recent o carte care se numeste "Dragostea dureaza 3 ani"

Sunteti de acord? La voi cum a fost sau...cum este?

Pupici!

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

tine atat timp cat sti sa o intretii, e ca o floare, trebuie udata zilnic, dar nu in cantitati mari, caci s-ar putea sa moara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Noi ne stim de vreo 10 ani, sintem impreuna de vreo 9 si casatoriti de 3 ani. Cu fiecare an dragostea creste si asta o spunem amindoi. De cind sintem si parinti e si mai frumos si dragostea e si mai mare, asa ca nu cred in studiile lu' peshte. Fiecare cuplu isi are ritmul sau si evolutia unei relatii tine de prea multi factori personali ca sa poata ca sa se poata da verdicte de genul "dragostea tine 3 ani"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

tine mai mult de 3 ani... sa nu-mi spui ca te-a convins dl beigbeder cu teoria samareatza din acea carte...

asa cum scria nicoleta, tine exact atat cat stii sa o pastrezi.

9

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

dregostea ...tine cit vrea fiecare.....o luna sau la nesfirsit.Poate muri imediat sau niciodata.[INSA POATE SCADE DIN INTENSITATE}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davia spune:

Ai dreptate NicoletaB!! Asa este, foarte frumos ai spus . Eu cred ca dragostea poate dura toata viata nu doar 3 ani. De multe ori am vazut batranei care merg pe strada tinandu-se de mana si sarutandu-se ca in prima zi. Asa vreau sa ajungem si noi. Dragostea e frumoasa si trebuie sa ne bucuram de ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Mda... iluziile sunt frumoase si exceptiile dau bine. Studiile sunt facute pe esantione reprezentative ale populatiei si dau o medie care e mult mai aproape de realitate. In plus tin cont de factori biologici, genetici, psihologici...

Altcineva zicea intre 6 luni si 2 ani

Nu cred ca poti afirma ca rezultatele cercetarii "lui peste" nu au nici o valoare numai pentru ca pesonal (consideri ca) nu ti se aplica. E cam si cum ai zica ca salariul mediu in Romania nu este 150 de euro pentru ca personal castigi 50 (sau 500). Si ca fiecare castiga atat cat se agita sa castige. Faptele raman fapte si e clar ca o sa cred statisticienii si cercetatorii si nu parerea cuiva despre situatia personala.

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

E vorba de indragosteala (=fluturi in stomac, pasiune, artificii) sau e vorba de dragoste (=afectiune, compatibilitate, interes pentru bunastarea celuilalt, etc.)? Prima nu cred ca dureaza mai mult de 3 ani, a doua poate dura o viata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

E vorba de indragosteala (=fluturi in stomac, pasiune, artificii) sau e vorba de dragoste (=afectiune, compatibilitate, interes pentru bunastarea celuilalt, etc.)? Prima nu cred ca dureaza mai mult de 3 ani, a doua poate dura o viata :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

foarte bine zis

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yossaria spune:

Parerea mea e ca PASIUNEA sureaza 3 ani sau chiar mai putin, dar DRAGOSTEA este pt totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

_giulianna_,

si eu sunt interesata de cartea respectiva, tocmai pentru ca ma intriga titlul si sunt curioasa care sunt 'explicatiile'...spune-mi te rog de unde o ai (ce editura, eventual de la ce librarie ai luat-o)
Multumesc,

Mergi la inceput