PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

katm eu am primit cadou niste cizmulitze de la mother care. pe alea i le dau. sau am costumase cu totul, gluga, botosi, caciula.

am auzit si eu de copii care adormeau numai in masina,s au cu foenul. a fost si o emisiune la euforia pe tema asta. sfatul psihologului era sa fie dezvatati treptat si cu multa rabdare. chiar daca l ainceput face crize trebuie insistat. ei prezentau cazul unei fetitze care adormea numai in masina.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Sabana:am tot stat si m-am gandit..ti-am zis ca sunt franta de oboseala si nu prea mai gandesc logic..(ma mir ca scriu cat de cat rezon..oricum trebuie sa-l iau la puricat mesajul cand il scriu de mai multe ori ca ma trezesc cu niste aberatii!!)..dar sper ca ti-ai dat seama ca ti-am dat pe dreptate cu pastilele alea..cred ca mai mult am incercat sa ma conving pe mine..Deh..mama denaturata ce sunt!pupici.

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Noi nu avem un program fix de iesit la plimbare. Iesim cand trebuie uneori daca sunt f busy sau se intampla ceva nu iesim deloc. Depinde. Eu acum cand e mai rece o scot imbracata bine si tot timpul ii pun raincoverul ca sa nu respire aerul atre rece.
Si fetitza mea tuseste si mai e si fornaici si stranuta dar atata timp cat nu face febra si cat doarme si papa bine nu imi fac griji pt ca sigur e de la schimbarea asta a vremii. Si eu am zile mai bune zile mai rele pana ne obisnuim cu frigul.
Despre dieta asta disociata si eu ma gandesc ca daca dau asa repede jos nu pun inapoi tot la fel de repede? Si nici nu vreau sa mai aud de vergeturi ca sincer deja sunt satula. Acu ma zbat sa scap de ce;e din sracina, ca de acum la cati bani am dat la clinica ne luam masina. Dar se si vad rezultate deci e ok. S-au mai subtiat vergeturile destul de mult si de acum isi schimba si culoarea.
Pt fetele care au vergeturi chiar si f vechi, eu folosesc o crema f buna care chiar da rezultate. E intredeavr scumpa 50 de lire un tub dar tine f mult. Striae se cheama si puteti sa citit despre ea la www.striae.com .
Eu degeaba ma chinui sa nu pap dupa 6 pt ca exact pe la ora aia vine Flo acasa si papam cina, uneori chiar mai tarziu apucam sa papam. Oricum tre sa ma apuc de ceva gimnastica ca asa nu se poate.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Noi iesim afara de obicei dupa masa de pranz si stam cel putin o ora. Acum depinde f mult si de vreme. Daca e frumos si soare, chiar daca e rece, stam si 2 ore sau chiar mai bine. Faza nasoala e ca aici vremea e foarte capricioasa. E destul de multa umiditate si vantul nu se opreste niciodata. Cand ploua si e ceata il scot numai pe balcon cate 15-30 min ca am tot citit ca cica nu e bine scosi pe asemenea vreme.
In rest in casa incerc sa nu tin temperatura mai sus de 23 grade ca nu vreau sa-l invat un friguros. Caciulita o luam numai cand iesim afara si pana acum nu am avut nici un incident neplacut.
fetele si bebeii si sa aveti o noapte linistita.

Oana si bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Si noi cam exageram cu iesitu' afara.Daria,cum simte aer rece,cum adoarme instantaneu vreo 4h.O-mbrac bine,ca-n carut nu-i asa de cald ca-n masina,si pe unde nu ne plimbam...

Larisa,taman acu'-n preajma vaccinului ,Alexia ta iti da emotii.Sanatate multa!Vineri mergem si noi la vaccin si facem Infanrix pentavalent,pe care-l procuram chiar din policlinica cu doar 1.970.000 lei.Pe Infanrix hexa am dat 2.050.000 tot de la ei.Mi se pare dif.mica intre ele,de bani bineinteles.

Am facut si poze noi.Uitati,chiar aici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Ce mari ne-am facut Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

katm, ai dreptate sa nu depasesti 2 max 3 ore cu bebe afara. Si io daca ies doar la plimbare prin parc stau mai putin si prefer sa ies de 2 ori pe zi. Dar sant zile cand am o gramada de facut si rezolvat si fiind singura cu Vlad is obligata sa il duc cu mine. Plus ca umblu si pe la dentist si kinetoterapeut in momentul de fatza. Asa a fost ieri, super incarcat si dupa ce am alergat in dreapta si-n stanga cu bebe in carucior pe unde am avut de mers, cand m-am intors si am vazut ca printisorul dormea bine merci am profitat de "disponibilitate" si am intrat la supermarketul de langa casa sa iau de-ale gurii (si i-am luat si o jucarie pt cele 3 lunisoare implinite azi). Cred ca in Romania e mai frig ca aici oricum. Pe saptamana viitoare au anuntat vreme buna, 15, 16 grade peste zi, cel putin la inceputul saptamanii !
Io i-am dat deja ghetute la Vlad, dar sunt asa de moi ca nici vorba sa-l tina la glezne. Nu-s de piele ci din ceva material moale. In curand am sa-i dau o salopeta din aia intreaga, in care are si picioarele bagate, asa ca nu-i nevoie de ghetute

Larissa, ce face micuta, cum se simte? Ii doresc sanatate multa.

Vera, vorba lui Sabana, cred ca cu rabdare multa trebuie dezvatat... Nici Vlad nu doarme peste zi in pat la el decat afara, oricat ar fi de obosit, iar seara cu titi in gura, altfel nu, si ma gandesc cu groaza ce se va intampla cand nu voi mai alapta. Incearca sa-l adormi cand e foarte obosit ( la noi dupa baie e cel mai propice) si eventual sa-l linistesti cu o suzeta daca nu alaptezi, sa-l mangai pe capusor, sa stai langa el. Dar probabil ce-ti spun ai incercat deja nu ?

Diana si Vlad Gael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Aici sunt poze si mai mumoase,facute exact chiar de Sf.Mihail si Gavril iar aici"surpriza"

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Ce mari ne-am facut Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Hop si eu , scuze de lipsa indeungata (asta nu inseamna ca nu v-am citit, stiu tot ce ati facut voi si bebicii).

Noi am avut ceva probleme cu netul (am schimbat providerul si am avut surprize neplacute), apoi am cautat o masina tzapanoasa sa o pot folosi din primavara sa il duc pe pici la gradi, apoi am racit si eu si Alex. Si parca nu ar fi foat de ajuns ca ma simteam ca naiba (mai aveam putin si ma tineam de pereti sa ma deplasez, ma dureau toate, noroc cu sotul ca ma ajuta mult) si Alex si-a dat el seama ca este baiat mare si nu trebuie sa mai pape lapte, si in nici un caz din biberon . Asta poate s-a intamplat si pentru ca am inceput diversificarea de o saptamana si a primit cereale cu lingurita. Mananca cu lingurita de parca asta face de cand s-a nascut, in schimb ma termina de nervi ca nu mai primeste bibe . Si asa papa tare prost inainte (ca stiu ca va plangeti de asta, cred ca este o faza prin care trec unii bebei, dar sa nu faceti greseala mea, adica sa il fortati sa pape, al meu acum cand vede bibe incepe sa urle, si-a dezvoltat un reflex automat din asta si poate duce la tulburari grave de alimentatie pe viitor).
Si legat de asta am mai facut o greseala: am vazut ca ii plac cerealele mult si i-am pus si in bibe sa il pacalesc sa pape lapte. A mers treaba 2-3 zile apoi a inceput sa refuze bibe, indiferent ce are in el. Asa ca am taiat cerealele din meniu deocamdata si mergem numai cu lapte pana ii trec figurile

Intre timp crestem vazand cu ochii: la 4 luni aveam 7 kg si 65 cm lungime. La 4 luni si jumatate am spus primul cuvant: "MAMA" . Iar de vreo 2 saptamani roadem tot ce prindem, iar pe gingii se vad doua locuri albe si umflate, unde se afla dintisorii pe care ii asteptam in curand. Nomai ca nu ne iar incisivii, ci... caninii. O sa aratam ca un vampiras , dar abia astept sa ii iasa sa ne linistim putin din matzaieli si ros.

Va las ca s-a trezit piticotul si nu ma mai lasa sa scriu (vrea si el si da cu manutele in taste ).
Am pus cateva pozici cu el la masa papand cereale.
Pupici

Monica de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

monicutzabb ce bine imi pare ca mai auzim de tine ! Sa stii ca exact, dar exact asa am patit si eu cu Alex al meu cu papatul ! citeam ce-ai scris tu si parca ma vedeam pe mine...
Ce baieti mari v-ati facut ! si eu tot dau tarcoale la scaune de masa si inca nu m-am hotarat...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by miti2004

monicutzabb ce bine imi pare ca mai auzim de tine ! Sa stii ca exact, dar exact asa am patit si eu cu Alex al meu cu papatul ! citeam ce-ai scris tu si parca ma vedeam pe mine...
Ce baieti mari v-ati facut ! si eu tot dau tarcoale la scaune de masa si inca nu m-am hotarat...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

si tie si tuturor fetelor. Imi era tare dor sa va mai scriu, dar nu stiu ce se intampla ca atunci cand iau o pauza de scris imi e mai greu sa reiau mesajele.
Te inteleg foooooarte bine si stiu prin ce ai trecut (sau inca nu s-a terminat?). La fiecare masa e show si ma lasa nervii usor-usor. Daca in celelalte privinte Alex este bebelusul ideal, cand vine vorba de papa e jale. Astazi a reusit performanta sa aiba 3 mese (dar doar de lapte, am pus cerealele in cui cateva zile sa ii revina pofta de laptic), in total 650 ml, prima masa fiind la ora 1 PM . Pana la urma l-am scos la plimbare cu masina prin Downtown pe St. Catherine si i s-a facut pofta de mancare pt inca un bibe.
Eu am luat scaunul de la Toys R Us cand Alex avea o luna (dar scaunul avea 50% reducere) si am preferat sa il tin in debara pana acum, dar am scutit vreo 50$. Si ma bucur ca ii place la nebunie.

Fug si eu la nani ca este aproape 1 noaptea.

Monica de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput