Dilema majora...Please HELP!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Da, si mie mi se pare o idee buna scrisoarea sau felicitarea de sarbatori si asta nu pentru ca situatia ta e deosebita, ci pentru ca intotdeauna exista riscul ca persoana pe care o crezi la fel de indragostita ca si tine, de fapt sa nutreasca o frumoasa prietenie, si cam atat.
Mi s-a intamplat si m-am simtit penibil cand am realizat adevarul. Lasa-i si ei libertatea de a veni la jumatatea drumului.

Sper din tot sufletul ca operatia ta sa reuseasca, sa ne povestesti cum sunt primii pasi si prima poveste de dragoste.
Esti un baiat curajos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

"Destinul tau? Nu tu ii esti stapan. La ce bun sa te-ntrebi ce va fi maine? Traieste clipa, singurul tau bun! Ce va fi maine cine-ti poate spune?" Nu stiu cine e autorul acestui citat, l-am primit mesaj pe telefon de la cineva pe care il pretuiesc foarte mult. Cineva care (in alta situatie decat a ta) este foarte "departe" de mine din mai multe considerente. Dar mi-a spus ceea ce simte si eu apreciez asta si ii multumesc pentru ca imi impartaseste ceea ce simte si pentru ca exista.

Curaj!

Iti doresc din tot sufletul sa reuseasca operatia ta! Cred ca Dumnezeu ti-a dat aceasta iubire ca sa ai si mai multa incredere in tine si in ceea ce se intampla bun in viata ta.

Poti sa-i scri pe felicitare o pezie frumoasa, sugestiva... Va intelege, trebuie sa fie un om deosebit daca te-ai indragostit asa tare de ea. Intra pe www.poezii.ro, sunt multe poezii de suflet acolo. Sau scrie-i chiar tu una... "Scrii si simti!"- asa imi spunea mie cineva pe acel site si mare dreptate are.

Dara si Darisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Dan..sa-ti dea Dumnezeu putere..curaj si noroc!!!...Ai tot dreptul la o viata normala si o vei avea..o sa vezi!
Inteleg ca fata pe care o iubesti este destul de aproape de tine..ca sunteti prieteni..vorbiti..asta e f bine...si parerea mea este sa ramana asa pana la operatie...Speranta de a fi cu ea...de va iubi si de a avea o viata normala impreuna te va ajuta si ca sprijin moral...simti ca ai in plus pentru ce lupta...si crede-ma..puterea ce ti-a da dragostea...e asa de mare..incat poate muta muntii din loc...
Dupa ce te operezi si va fi bine...poti sa-i marturisesti..sa-i spui despre sentimentele tale..si in oricare din cazuri...vei avea o mai mare putere si incredere sa faci fata situatiei...fie ca ea te va refuza...fie ca iti va impartasi sentimentele..
Pastreaz-o deocamdata in inima ta..ca ingerul tau...care ti-a fost dat sa te salveze...prin dragostea ce i-o porti!..si cauta sa fii in preajma ei cat mai mult...
Iti doresc succces!!!

anda

IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balauru spune:

eu i-am spus ei ce simt pentru ea. mai pe ocolite, insa i-am spus.astept insa momentul potrivit sa i-o spun in fata.

Mergi la inceput