*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Micaalsa,am citit ca e nevoie sa cumperi higrometru ca sa masori umiditatea din camera si in functie de aceasta sa reglezi umidificatorul.Am vazut ceva pe net, dar as vrea sa iau ceva testat.
La noi in camera sunt 26 de grade si dimineata si eu si Vlad ne trezim cu nasul infundat.
Si medicul de familie si pediatra m-au avertizat sa nu dau copilului iaurt cu fructe sau cremoso sau degresat.N-am cerut explicatii.Ai putea sa amesteci iaurtul cu fructe si cred ca e mult mai sanatos.
Vladut a avut o perioada , cand am inceput sa-i dau Chamomilla, cand dormea noptile, dar acum se culca la ora 21 si se scoala la 22, la 1,la 3 ,la 5 si la 7.Reusesc sa-l adorm la loc cu titi.Cand n-o sa mai am lapte nu stiu cum am sa-l mai pacalesc,pentru ca nu bea din biberon.In facusem cu putin timp in urma planuri de revelion,dar se pare ca o sa-l facem cu alta familie cu bebe mic.N-am curaj sa-l las noaptea cu parintii.
Iulia iti seamana f.bine.
Avem scaun de masa identic la masa

Claudia Gabriela
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Uff, lui Oana ii e rau... a vomitat la 3 ore dupa masa de pranz (mancare cam nedigerata). m-am grabit la pranz ca zbiera de foame si nu i-am pasat bine oul...in plus, a mancat foarte repede. Asta sa fie? a mancat broccoli fiert cu morcovi si cartofi, plus un galbenus intreg.

A dormit vreo ora jumate, si asteptam sa se trezeasca, an auzit-o ca tuseste si se ineaca, am fugit repede, vomitase in patutz. Noroc ca doarme pe burta!
am asteptat putin, s-a linistit, era vesela... i-am dat un pic de laptic, l-a vomitat pe tot (50 ml). vreau sa incerc sa ii dau ceva ceai un pic mai incolo.... altfel e vesela, nu stiu ce sa zic

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by claudia_d

Micaalsa,am citit ca e nevoie sa cumperi higrometru ca sa masori umiditatea din camera si in functie de aceasta sa reglezi umidificatorul.Am vazut ceva pe net, dar as vrea sa iau ceva testat.
La noi in camera sunt 26 de grade si dimineata si eu si Vlad ne trezim cu nasul infundat.
Si medicul de familie si pediatra m-au avertizat sa nu dau copilului iaurt cu fructe sau cremoso sau degresat.N-am cerut explicatii.Ai putea sa amesteci iaurtul cu fructe si cred ca e mult mai sanatos.
Vladut a avut o perioada , cand am inceput sa-i dau Chamomilla, cand dormea noptile, dar acum se culca la ora 21 si se scoala la 22, la 1,la 3 ,la 5 si la 7.Reusesc sa-l adorm la loc cu titi.Cand n-o sa mai am lapte nu stiu cum am sa-l mai pacalesc,pentru ca nu bea din biberon.In facusem cu putin timp in urma planuri de revelion,dar se pare ca o sa-l facem cu alta familie cu bebe mic.N-am curaj sa-l las noaptea cu parintii.
Iulia iti seamana f.bine.
Avem scaun de masa identic la masa

Claudia Gabriela
POZE

Pai daca e sa cumpar si higrometru si umidificator atunci trebuie sa-mi fac ceva economii , nu? Am inceput sa ma gandesc la asta dupa ce am mers cu Iulia la un medic si mi-a zis ca-i predispusa la polipi. Si ca sa tin tot timpul un vas cu apa pe calorifer. Totusi, de la vasul acela nu mi se pare ca s-ar schimba aerul in camera, tot asa uscat e. Mie mi se pare cam mult 26 grade intr-o camera, nu e prea cald? Eu mai mult de 22 nu fac niciodata ... acuma depinde fiecare cum se obisnuieste.
Am sa intreb si eu dr. in legatura cu iaurtul. Eu pana acum i-am dat cu fructe dar nu mi s-a parut sa-i mearga rau de la el. Face kk normal, burtica n-o doare ... nu stiu ce sa zic. Fructe nu prea gasesc acuma in comert ca sa-i amestec in iaurt. Eventual cu para sa-l amestec ...in rest nu prea vad cu ce.
Pai si Vladut se trezeste destul de des, nu chiar ca Iulia mea dar ... destul.
V-am pupat si somnic usor ... care are somn.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Catrinel, la Oana, sa speram ca nu-i bolnavioara. daca continua tot asa ... fuguta la dr. Ceva nu-i place la stomacelul ei.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tot citesc ce rapizi sunt unii bebei pe aici, bubulina mea nu se grabeste nici sa se intoarca nici sa se ridice in patut, cu premergatorul sau ajutata da, vrea, dar altfel nu e curioasa, cred ca e precauta, fricoasa (si greu fundicu'). Mie imi convine deocamdata, ca asa mi-e mai usor, sta cumintica unde o pun.
Cat despre papat, chiar intentionam sa o laud cat de bine papa (hehe copilul ideal) cand dimineata mi-a facut figura: n-a vrut sa pape (cereale si fructe) decat jumatate decat de obicei, semn ca trebuie sa inventez alte retete.
Bravo Mihaser, nici Alicia nu se murdareste foarte tare la masa, doar atunci cand o las sa "pape" singura (cu manutele sau cu o lingura speciala de bb pe care inca nu stie s-o foloseasca, sau ii dau un biscuite de bb).
Ciuf, ei ei cochetutzele astea numai la oglinda ar sta. Dar cu cine sa semene? Taica-meu glumea pe vremuri: "Vedeti ca se sparge oglinda de cat va mai priviti/ aranjati in ea." (imi suna mie si la sorella)
Micaalsa, eu am auzit in Transilvania de obiceiurile astea, taiatul motzului mi-aduc aminte ca i-am facut si fratelui meu mai mic, si ma gandesc sa-i fac si Aliciei.
Ok, ma apuc sa caut ceva retete ca am o gramada dar trebuie experimentate...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

LA MULTI ANI pentru
Ana - - aalina2003
Bianca Alexandra Iris -- Tania2
Maia si Stefana - - Doublemom
Anna-Lia - - CAT
Andreea - - Maria28
Nikolas - - Polixeni
Lara - - Elvie

Catrinel, daca e vesela nu cred ca tb sa te nelinistesti, probabil a varsat din cauza galbenusului, prea mult, nu f bine pasat ori a papat prea repede. Cu ceai ar trebui sa-i treaca. Incearca de menta, ia greata. Apropo, am auzit eu bine ca in ziua in care ii dai galbenus nu-i mai dai carne?
Claudia, si la mine e f uscat aerul in casa (din cauza ca e f cald), eu iarna folosesc umidificator si higrometru, e mult mai bine.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

salut, salut scumpelor

vad ca voi dati bataie la scris.... imi place sa va citesc chiar daca dau mai rar pe DC caci in ultima vreme se pare ca viata trece tare repede. Noi am trecut vreo doua saptamani de boleala: faringita, otita,... tratament cu antibiotic. Acum toate au revenit la locul lor cu somnic bun si pofta de mâncare nu gluma. Avem 9kg300 si 71cm. Merci pt retete Valeria n-am incercat inca ceapa dar maîne o punem la piureul de legume. Am papat carnita de iepure si tare ne-am mai mânjit pe toate partile.

va pupacim si speram sa fiti toti sanatosi si cuminiti
Liliana si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Hello, hello! Am pus si noi poze nou-noute, de la 6 luni, aici:http://family.webshots.com/album/555470862SuyoVb Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Mihaser, danke, mai am de slabit insa, am ajuns la greutatea care am avut-o inainte sa ramin insarcinata, dar si atunci aveam cam mult. Mai lucram incet, incet la problema.

Cu mincarea, eu ii dau dimineata iaurt cu biscuiti sau fructe si la prinz supa si felul doi si seara ori iaurt ori fructe ori cereale, depinde ce a mincat in timpul zilei si bineinteles lapte care a devenit ca un drog pentru noi.

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinel, nu te ingrijora, si eu am patzit la fel cu Marc, pe cand avea vreo 5 luni, i-am dat piure de fructe (atunci era intre mese), i-am dat cam mult ce-i drept, l-a papat cu pofta si in viteza, s-a culcat, a dormit vreo 3 ore si a inceput sa vomite in somn , asa m-am speriat, noroc ca dormea pe burtica! precis Oana a papat tot asa! de atunci eu am mare grija cat ii dau, Marc e ca pisica, papa cu pofta pana nu mai incape, nu prea are limite...la noi cam asta e problema.
Apropo de asta, ziceam aseara ca vreau sa-i dau completare. Ei bine, i-am facut 200 ml de lapte praf, l-a "stors" aproape tot,ca nu am vrut sa i-l dau pe tot, asta dupa ce papase la 7 pm, asta era la 9 pm, dupa ce a tras un pic din tzitzi, a adormit, apoi s-a trezit dupa 40 min. si nu a mai vrut sa adoarma defel , pana la 12 noapteasi aia pana l-am balanganit pana nu am mai putut in bouncer! na, ce parere avetzi??? la 5 s-a trezit, i-am dat ceai, nici vorba sa se culce la loc, numai dupa ce i-am dat tzitzi!!! pai atunci mai bine tzitzi de 2-3-4 ori pe noapte, macar asa in 2-3 min. adoarme! uffff...
Micaalsa, eu am aflat de obiceiul cu taiatul motzului de la nasii mei care sunt din Buc., altfel n-as fi stiut. La noi in Bihor nu se practica.
Kim, n-ai treaba daca Alicia sta locului. Marc a cazut din patul din dormitor prima data la 3 luni jumate , de atunci mi-e groaza sa-l las singur! azi l-am lasat in premergator, se deplaseaza de zor, trage sertarele de la mobila , deschide usi, etc., nici pe jos nu-l mai pot lasa nesupravegheat , e plin de energie!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

Mergi la inceput