Copiluti de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Hai ca vad ca sunt singura pe aici. Vroiam sa va intreb de ceva vreme pe cele care ati alaptat, cat timp dupa ce ati intarcat ati mai avut putin lapte?Eu am intarcat-o pe maya de aproape 4 luni si cu toate astea, daca imi storc putin unul din sani, tot mai apare lapte. Este doar la cel la care aveam foarte mult, pentru ca eu nu aveam egal la amandoi. oare este normal?

Sper sa fie ultimul mesaj pe seara asta.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Eu i-am luat lui Elian un pat de la magazinul Barza care are 180x85cm - acum are pe el o comoda cu sertare si grilaje asa incat acum are cam 150x85cm si e destul de inalt si ferit de curent. De atunci doarme super bine in el , de la 21:30 pana pe la 8:30 dimineata fara nici o pauza . Tot de la acelasi magazin am luat si salteluta din fibra de cocos .
Eu sunt foaaaarte multumita de patut .
Am capatat si eu 14 CD-uri Baby Einstein trase de frate-miu de pe net .

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga, dupa intarcare am mai aut si eu lapte ceva luni. Dr mi-a zis ca ma aeam nivel crescut de progesteron. A zis sa nu mai storc laptele. Doar daca ma dor sanii sau ii simt foarte tensionati sa scot catea picaturi. I-am lasat in pace si in timp a disparut laptele. Bravo pt progresele printesei!

Ce bine cu DC ca ma simteam rupta de lume.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele!

Simiena, esti fericita ca Elian doarme asa de frumos! Si eu tot de la barza am luat patutul si salteaua. Ce folos daca Andrei are arici in fund daca il pun in patut

OlgaM, vreo doua luni dupa ce l-am intarcat pe Andrei, daca storceam, mai iesea o picaturica de lapte. Dar i-am lasat in pace si a disparut de la sine.

Toti bebelusii sunt in zodia Baby Einstein acum Aseara i-am pus Baby Doolitle si ii place foarte mult secventa cu cantecul "Old MacDonald have a farm". "Canta" si el Iar dupa ce a trecut secventa imi arata cu degetul si miorlaia sa-i mai pun o data cantecelul. A trebuit sa derulez sa il mai pun o data.

In alta ordine de idei, azi am ajuns iar la concluzia ca femeile sunt uneori foarte masochiste. Azi mi-am pus in picioare pantofi cu toc dupa doi ani cred. Soro, chinul de pe lume, nu mai stiu sa merg pe tocuri, varful ascutit ma omoara. Si mi-am zis ca multe mai indura femeile la frumusete Musai sa ma duc sa-mi iau niste balerini fara pic de toc, sa mi-i iau sa ii las aici la birou de schimb.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata! Iar n-am avut net o sapt, doar ce ma laudasem ca am rezolvat problema. Si ieri fericita ca dp alte discutii si amenintari au remediat defectiunea, vad ca nu merge DC-ul...recunosc ca m-am tot invartit in jurul calculatorului, ca treaba n-am avut chef sa fac.
De luni am inceput primul regim adevarat din viata mea, ca inainte sa raman insarcinata cand aveam nevoie sa slabesc faceam un pic sport, un pic foamea si se dizolvau rapid kg. Dar nu mai am 25 ani si vad ca o cam luasem razna. Asa ca am inceput cu Scarsdale, mi s-a parut destul de usor - si pana acum recunosc ca a foast-si azi aveam 2 kg mai putin. Deja ma gandesc cu placere cum o sa ma gaseasca sotzul cand va veni acasaSa speram ca rezist tentatiilor pana la sfarsit.
OlgaM, am o prietena care si dupa un an de la intarcare inca mai avea ceva in sani cand storcea, si nu alaptase decat 6 luni. Mie mi s-a dus laptele imediat, dp ce mi-am pus comprese reci pe sani si i-am strans bine cu o fasa elastica.
N-am apucat sa citesc mai din urma, am aflat ca Teo stie 8 cifre, felicitari Cloreta! Am mai vazut-o si pe Ema intr-un filmulet cum numara pana la 5! Eu ma lupt cu Alex sa o invat cate ceva, cred ca stie dar nu vrea sa pronunte. De cateva zile inceput sa-si dea si ea drmul la vorba, m-a surprins cu Papu(papusa), pac(copac), nino(cand vede salvarea si politia) si aptic(laptic). In rest, cuvantul favorit e MIam MIam (cred ca stiti ce inseamna).
Pun si adresa cu albumul meu de poze, l-am facut si incerc sa pun poze cat mai des ca sa le vada sotzul meu, ca ii este tare dor de noi-si noua de el. Daca vreti sa le vedeti- http://www.dropshots.com/oanarules

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

sotul insista sa o dam la cresa

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

As vrea si eu sa zic ca mi-a lipsit Dc-ul insa nu am avut timp ... am senzatia ca cineva sau ceva isi bate joc de mine ca trec zilele atata de repede si atat de aglomerat incat totul in jurul meu este un haos continuu...

Aseara am fost la vaccin si am plecat de-acolo cu coada-ntre picioare si cu o mie de procese de constiinta...puteti sa ziceti ce vreti dar sigur este vina mea...
La vaccin a fost cum m-am asteptat...a plans,dar fara lacrimi adica de nervi mai mult...iar dupa intepatura a tacut subit chiar i-a facut pa-pa doctoritei...
Insa pana sa intru era acolo o fetita de aceeasi varsta cu tazmanianul meu care efectiv mi-a ingenunchiat credinta ca sunt un parinte bun...educational vorbind...
Vorbea atat de clar si de mult incat m-am simtit prost...Delia racnea si cealalta vorbea...ce mai ...am plecat cu coada intre picioare ...cred ca s-a vazut pe fatza mea asta ca mama fetitei respective triumfa...

Adina cred ca pana la urma voi apela si eu la bucataria aia,mai mult ca-mi place mie decat ei...ca multe alte jucarii pe care i le-am luat...maimult pentru mine am facut asta decat pentru ea...sper sa apuc s ama joc si eu cu ea,cu fata ma refer...

Monu rau nu ar fi sa mearga Alexia la gradinta,exempku fiind ceilalti copii ai grupei noastre care merg la crese,normal ca difera conditii,insa s-ar putea sa fie o problema mai mare...in sensul ca plecarea Alexiei la cresa va coincide cu venirea surorii ei si atunci in capsorul Alexiei se vor produce oarece modificari de atitudine la care greu le veti putea face fatza...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Loreen, sotul vrea sa o dam de acum daca se poate.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Monu, de ce sa o dati la cresa pe Alexia?!! Am pierdut vreun mesaj?
Loreen, nu te mai stresa si nu iti face procese de constiinta. CE daca era fetita aia cuminte? De unde stii cum e acasa? Vreau sa spun ca afara Teodora pare f cuminte dar in casa a inceput cu niste fitze de ma scote din sarite. Urla ca isterica daca nu faci um vrea ea, fuge, se arunca din brate, crize nene. Tati cica sa o mai ating dar eu nu vreau, cica asa usurel nuami sa stie de asta. Nu vreau sa recurg la metoda asta pt ca nu se stie ce va declansa, poate va da in noi - daca noi facem asa va considera ca e normal sa o faca si ea la fel - sau in copii, cine mai stie?
Tu zici ca sunt Teodora si Ema nu stiu cum, ei uite, eu am avut stresul ca a mea nu mergea cand Delia alerga si era mereu data de exemplu la mine acasa, le puneam filmele de pe net cu ea,am facut ochii mari cand am vazut-o urcata in scaunelul de masa in picioare si cand ai spus ca urca scarile (a mea nici acum nu face asta decat de doua maini).
OLgaM, felicitari pentru Maya dar si pentru faptul ca vrei sa te apuci de cursuri! O sa iesi din starea asta de stat acasa si ai sa vezi ce bine ai sa te simti.

Gata, fug ca garga e afara cu mama si eu ar trebui sa fac ordine. REvin mai tarziu.

Pozele mele

Mergi la inceput

Clara, nu ai pierdut nici un mesaj. Acum 2 seri, dela 23 pana la 1 noaptea, Alexia a urlat ca disperata ca nu vroia sa mearga la culcare ci vroia sa se joace. Sotul s-a enervat si a zis gata la cresa cu ea. Asta nu e motivul principal. Partea proasta e ca sarcina avanseaza si nu ma mai pot tine dupa Alexia. Si evident suntem numai noi doua. Se plictiseste saracutza in casa ca nu o pot scoate afara decat o ora. Si va dati seama pe scari cu burta, cu copilul si cu caruciorul. Plus ca nu vine in contact cu alti copii (cand ajungem in parc e gol ca alti copii sunt la nani) si poate si din acest motiv nu vrea sa vorbeasca. Ea tot cu aratatul si prin sunete comunica. Si intelege tot ce vorbesti!
Nu stiu ce sa fac! Mi se rupe inima sa o dau la cresa Dar nici nu vreau sa o neglijez ca nu pot eu sa fac fatza. (si cand te gandesti ca e cu bunica-sa pe aceeasi scara! de o 3 zile nu a sunat macar sa vada ce face fata dar sa mai si urce 4 etaje!)
Nu stiu cum e mai bine

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput