Copiluti de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Doamne ce de mai vorbiti, abia apuc sa citesc in viteza.

Adina, frumoasa rau bucataria aia!
Monicica, la noi crize mai rar in pulbic dar acasa a inceput si a mea cu niste fitzeeeeeee, insa, dupa caz, incerc sa o calmez si ii exlic atunci sau o las sa se racoareasca singurica, adica nu o bag in seama pana nu se linisteste.
Gabitza, ma gandeam astazi la tine si la Adina cu uractul peste tot. Teodora a inceput si ea sa practice acest sport, azi duap amiaza se bagase dupa canapea si ramasese intepenita, abia a scos-o mama de acolo.

Ce ma ingrijoreaza e faptul ca astazi a sarit din patut in patul mare, a pus frumusel un picior peste patut si tzup. S-a dus linistea mea.
Simona, pai cum adia cere la olita numai pt kk? As fi super fericita pentru asta.
Ioana, bafta multa la examen, iti tinem pumnii! Stiu ca ai sa reusesti.

Loreen, ce bine c Delia e sanatoasa, da-le incolo de borcanele. Ma si mir ca i-ai dat la cum gatesti tu si le faci numai bunataturi. Ce grupa de sange buna are fata, pupa mama pe ea, donator unviersal.

Azi am fost o fuga in Cora, am vazut si eu ferma de care spune Andutzy dar Teodora imita mai bine maimuta decat aia de la jucaria:)) Animalele domestice erau ok.
I-am luat un bebe, nu stiu ce m-a apucat, radem plange, zice mama, papa si gangureste cam aiurea si "bea" din biberon. Cu acesta ocazie mi s-a intarit convingerea ca gargarita mea e un pic egoista si uricioasa:)) L-a luat pe bebe la inceput, l-a pupat, i-a dat sa pape dupa care i-a luat biberonul si pe bebe mi l-a dat mie. Daca vede ca il iubesc eu se uita dintr-o parte si nu prea in convine, ma intreb ce reactie ar fi avut la un bb2?
Ma rog, se vede treaba ca nu se omoara dupa papusi.
Am vazut tot felul de jucarii, evident ce mi-a placut era prea scump asa ca nu m-am intins prea tare.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello! Iar umblu creanga pe DC in loc sa invat.

Multumesc de incurajari, dar imi este din ce in ce mai clar ca nu voi lua acest examen, recitesc acum cat mai puc si imi dau seama ca e ca si cum as citi pentru prima oara; eu nu inteleg de unde atata prostie si scleroza in capul meu. Nu imi pare rau daca nu il iau, m-am consolat deja, dar imi pare rau ca de mai bine de 2 luni ma chinui ca hotii de cai si nu am stat nici cu copilul, nu m-am vazut nici cu prietenii si toate privatiunile pe care le-am suferit constat ca sunt in zadar. Tot ce imi doresc este sa se termine odata pentru ca din cauza examenului pur si simplu nu mai traiesc; nu stiu daca va mai amintiti senzatia de prin facultate (sau poate unele nici nu ati trait-o daca invatatul v-a placut) in sesiune cand nu faceai altceva decat sa inveti si sa astepti sa se termine mai repede. Ei bine, am ajuns acuma si in somn sa visez materie, ma trezesc cumva si imi spun gata, argumentai in zadar, iar peste jumate de ora imi dau seama (in vis) ca tot expun teorii. Nici nu mai tin minte de cand nu am avut un vis normal. Hai ca ma deprim mai rau decat eram, daca se poate asa ceva.

Nelia - bafta maine la test, te inteleg perfect si sunt alaturi de tine, mama ei de invatatura, cine o mai fi inventat-o.
Pana la urma nu am inteles cum a putut interpreta sotul tau rau colajele, dar din tonul tau nu suna bine, asa ca nu insist.

Gusta - multa sanatate, suntem alaturi de tine! Totusi care este prognoza, doar nu o sa te lase sa suferi tot restul vietii?!

Loreen/Fran - nu se scarpina in nas, dar se freaca cu el de tot ce prinde si cand se satura se trage de el cu degetele. De la ce sa fie alergie ca in afara de sfantul praf altele nu mai sunt (zic eu) prin casa, afara nu am observat sa faca asa. SI inca ceva - de regula o mananca nasul cand e obosita si vrea sa doarma. In fine, o sa intreb dr.

ANdutzy - nu stiu pe nimeni pentru menaj, fata asta care imi face mie deja incepe sa se degreveze de slujbe ca cica vrea sa se angajeze si oricum nu as mai vrea sa o iau la noul apartament pentru ca sincer unde stam acum totul e imbacsit ca urmare a modului in care face ea curat (situatia s-a inrautatit de cateva luni ca nu era asa rau parca inainte). Asa ca daca gasesti vreo femeie vrednica sunt si amatoare chiar si de acum.

Simona - treci mai des pe la noi! SI ANa face crize, exact asa, cu lasat pe spate si moale si inca rau de vreo 10 zile; nu stiu sincer cum o scoatem la capat ca vad ca metoda cu distrasul atentiei nu functioneaza la noi. De asemenea este foarte greu sa o iei in brate pentru ca e moale ca o carpa, iar afara e de-a dreptul dezastruoasa situatia pentru ca e ud si se murdareste rau. Explicatia ca nu e bine si time-out nu am aplicat inca, dar ma indoiesc ca vor avea prea mult efect.
In plus ne mai confruntam cu o problema: plange dupa tac'su de zici ca o taie cineva, nu e chip sa o dai jos de pe el dimineata si nici seara dupa ce vine el acasa, in timp ce la mine abia se uita. E adevarat ca de cand cu invatatul eu m-am ocupat f putin de ea (ca de-asta mi-e si ciuda, de atata timp pierdut), dar, frate, sunt pe ultimul loc prin casa. In seara asta a urlat o gramada si dupa bona, noroc ca a sosit barbatul cand era ea la usa si a preluat-o ca efectiv nu stiam ce sa fac. Oare a aparut deja complexul lui Oedip, ca stiam ca e pe la 3 ani incolo? Si situatia nu cred ca se va imbunatati curand dat fiind ca de luni ma intorc la munca si iar cred ca o voi vedea 3 seri din 7. Of, numai belele!

Gata, ca iar m-am intins ca raia. Ma duc la nani sa fiu apta sa o iau maine de coada din nou cu stiti voi ce!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ioana, pai tu ar trebui sa-l intelegi cel mai bine, ca doar e varsator de-al tau (parca asa imi amintesc)! El e mai ciudatel asa si extrem de imprevizibil, nu e „normal“ ca mine. De aia il si iubesc atit de mult, ca nu ma lasa sa ma plictisesc. Am facut montajele respective, gindindu-ma ca le voi pune pe un DVD si le vor avea fetele amintire, dar si ca sa le fac o surpriza, a, zis eu ca placuta. Agatei i-a placut, a impresionat-o chiar, dar cind i l-am arata sotului (pe-al Agatei, ca nici nu am apucat sa i-l mai arat si pe al Tudorei), s-a albit la fata, a iesit din casa si s-a dus la cumparaturi, ca asta se pregatea sa faca. Cind s-a intors, l-am intrebat ce s-a intimplat, ce l-a suparat si mi-a raspuns in doi peri si destul de rece (mai bine imi dadea una dupa ceafa) ca nu stie ce, dar ca nu-i place ce am facut, ca asta faci daca... doamne fereste. Poate ca melodia lui Led Zep e trista, asa e considerata, mie intotdeauna mi s-a parut o melodie fantastic de romantica... Si am incercat sa-i spun ca asta e o timpenie, ca asa nu am mai face nici poze, nici albume si la urma urmei nici copii, nu? Si mie mi s-a parut impresionant cind l-am vizionat, desi eu il facusem, dar nici chiar asa sa ma gindesc la cine stie ce... Ma rog, poate are dreptate, nu asta a fost problema, ci felul in care a recationat si a spus-o. Nici daca imi dadea una, nu ma simteam asa de prost. Dar acum a trecut totul, le-am sters cum i-am promis, ne-am impacat, dar tot mi-a ramas asa un gust usor amar. Noi nu ce certam deloc, de fapt nici acum nu ne-am certat, ca el nu se cearta cu nimeni, dar nu numai ca nu ne certam, dar intre noi nu exista momente din astea de tensiune, indiferent care ar fi motivul. Daca apare un motiv de divergenta, il discutam, incercam sa gasim solutii, dar in general, totul se face pasnic si cu sufletul pe masa. Asta a fost tot!
Dar acum mi-am revenit, doar stie ca nu-l tine buzunarul sa ma supere!!! Am fost in oras si le-am cumparat la fete haine. Na! Eu asta fac cind ma supar, f.t bani. Pe-ai lui... ca bursa mea s-a dus de mult!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

Gusta, multa sanatate mai... Stiu ce inseamna ca mama mea a avut asa ceva si nu s-a operat. Inca mai are problema dar ii e mai bine acuma dupa fizioterapie. Doamne ajuta sa-ti revii!

Androix, ce tare ai povestit cu faza cu falcile ocupate.. M-a amuzat rau... Auzi dar oricum pierde din energie si nu ai de ce sa-ti faci probleme cu se ingrasa prea tare!

Loreen, tu mai ai nevoie de femeie, nu? Ca eu as da-o cu flit imediat. Mai ales cand raneste copilul in asa hal... Sanatate multa de tot... Eu cutaden mai pun pe rani deschise si vad ca merge. Daca ai ocazia cumpara crema verde le la ALOE LIVING PRODUCTS, face minuni...Eu o am de la soacra mea...

Apropo de soacra mea, nu stiu daca e potrivit sa va zic, dar saracutza de ea are mare probleme. Este foarte bolnava. Are cancer la san. Acuma ea este in Bucuresti si face analize sa vada daca cumva cancerul nu s-a dus in tot organismul si cel mai probabil ii extirpa tot sanul. Cam nasol oricum... offf si cu bolile astea!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai ce cuminti sunteti azi. A iesit toata lumea pe afara la plimbare? Pe un cm patrat de geam pe care il vad eu se vede ca e destul de frumos.

Mi-am bagat hartia de concediu la HR, asa ca din 12 decembrie sunt in concediu pina pe 3 ianuarie. Cu ocazia asta dau concediu si Dorei, bona noastra, ca asa a fost intelegerea, are si ea concediu o data cu noi. Platit, bineinteles.
Nu ne-am planificat sa mergem nicaieri, cred ca o sa batem magazinele si mall-urile, o sa spargem banii si o sa ne uitam cu Andrei dupa Mosi prin parcuri si magazine :D Si sper sa mai punem de o intalneala pe undeva, cu cine o putea. Poate sa mergem asa, pe neplanificate-lea pe undeva, ca pina in sarbatori cred ca inca mai gasim locuri libere.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Dragelor, se intampla ceva cu dropshots? Voi reusiti sa vedeti filumuletele?

Loreen, ti-as descrie in amanunt bucataria, dar n-am instalat-o inca. Am dus-o la mama pana la Craciun ca sa nu ma tenteze sa i-o dau acum. Oricum, din cate am citit pe net, din cate am vazut-o desenata pe cutie, este draguta. Si-mi place ca e mititica, numai buna pt un copilas asa mic. Mamicilor, eu zic ca merita sa trageti o fuga la Carrefour sa o vedeti. Costa 1.900.000lei, mult mai putin decat alte bucatarioare.Nu mai stiu exact, dar pe cutie scrie ca are 25 de accesorii.

Despre iritatii si eritem la poponeata...of, ce sa va mai spun si eu, caci suntem amarate amandoua. O zi bine, una nu. I-am dat cu bepanthen, cu panthenol, cu galbenele, dar se vindeca destul de greu. Azi am dat o caruta de bani pe Mustela, tocmai am uns-o cu greu si astept rezultatele. Sper sa ii treaca pt ca o doare infiorator. Eu nu-mi pot explica cum se poate irita in 30 de sec. O vad ca face kk, se chinuie sa faca, si cum termina deja e rosie. O iau in brate sa o duc la dush, dar stie ca de data asta si dusul ii va crea durere, asa ca se tine strans de bluza mea plangand si nu vrea sa intre in cada. Abia o spal, cu apa "moale", apoi abia ma lasa sa o ung. Sta cuminte cu piciorusele-n sus 15 min si ma strange tare, ma mangaie si plange de durere. Este cumplit. Si nu inteleg de la ce si cum se ajunge la asa ceva. Voi stiti?

Gabitzam, foarte buna ideea cu intalnirea! Sunt pe lista!;) Haideti sa discutam nitel despre asta. Propuneri, idei, ce ziceti, mamicilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna!

Nu stiu ce d-zeu sa fac, Teodora sare din patut si se catara pe lada de la patul mare. Asta nu ar fi nimic dar am surprins-o in momentul in care voia sa sara pe partea pe care nu e nimic langa patut.
Nasol e ca nu am planuit sa nu ii schmib baptul pana la anul si chiar nu stiu ce sa fac. Fetele care ati schmibat patutul de bebe, ce ati ales? Cand ma gandesc la pat pe comanda, saltea, timp de alergat iar si pentru astea ma ia cu ameteala
Azi abia am potolit-o, a adomrit la ora 15.00. A veit un nene sa se uite la combina frigo ca se stricase sambata si i-am dat programul peste cap. Ala a zis ca vine undeva in jur de 12 si a venit la 13.30, taman cand era ora ei de nani. Ca sa nu stea calare pe noi am trimis-o pe mama cu ea la o vecina si cand m-am dus sa le iau, urletele de pe lume ca nu mai voia sa vina acasa. Am stat cu ea sa o linistesc in patut, am plecat cand am zis ca adoarme si peste cinci minute ma striga de pe lada de la pat.
Loreen, Adina. pupam fetele mici, sa le treaca repede! A mai fost si garga cateodata iritata rau, nu o spalam deloc cu sapun atunci ca sa evitam usturimea, la noi bepanthenul e sfant, singurul care da rezultatel. Crema de galbenele e buna oricum pentru intretinere fund moale:)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Clara, Ema nu mai doarme in patutul de lemn de la 10 luni. Am culcat-o pe canapeaua din camera ei si este totul ok. Patul este lipit de perete, iar la marginile exterioare pun perne mari. www.papadia.photosite.com/Album3/?page=2" target="_blank">Canapeaua noastra este gen flik-flak, dar zic eu ca este mai speciala pt ca este cu saltea, deci se doarme bine pe ea. Dupa 3 ani vreau sa-i cumpar un patut mai mic, dar deocamdata mi-e frica de asa ceva pt ca exista riscul sa-mi cada din pat. Ema doarme foarte agitat si sigur ar ajunge pe jos daca i-as micsora spatiul. Acuma depinde de copilas..Cred ca sunt mamici p-aici care-si culca copiii in patuturi mult mai mici decat canapeaua noastra, vezi ce zic.Pana acum am culcat-o in sacul de dormit, dar am observar ca dormea agitat pt ca nu putea sa se invarta in voie, asa ca ieri am fost sa-i cumapar 2 pijamale,iar noaptea trecuta a dormit invelita.Ma amuzam ca desi i-am cumparat pijamale pt 18-24 luni, ii sunt foarte mari. I-am intors de 2 ori manecutele si pantalonasii.:)O sa-i fie bune mult timp, zic eu. Sper sa doarma mai usor de acum inainte. Oricum, eu pun pe seama caninilor agitatia ei din timpul noptii. Da' greu ies dintii astia! Ii sunt umflate gingiile de 3 sapt si nu mai ies odata!

Mergi la inceput

Cloreta, noi aproape am desfintat patutul, in sensul ca i-am dat grilajul jos ca oricum era in pericol sa sara singur peste el. Acum patutul este pentru pus pampersul pe el si tinut diverse hainute pe care le imbraca in mod curent.
Nu ai decit sa stai cu ochii si cu gura pe ea, acum ca a descoperit inca un grad de libertate

Andrei doarme cu mine pe canapea. De fapt la noi in casa nu mai exista pat, doar doua canapele extensibile, dormim cand pe una, cand pe alta, dupa cum adoarme el seara Eu si taica-su ne plimbam cu perna si patura ca tziganul cu cortul

Mergi la inceput

Adina, si Andrei flutura prin pijamale Seamna cu piticul mic din Alba ca Zapada.

Apropo de Alba ca Zapada, dimineata i l-am pus pe DVD player, s-a uitat o vreme dar cand au venit scenele cu mama vitrega si cu vanatorul cand o duce in padure s-a pus pe un plans cu suspine. Cred ca nici el nu stia de fapt de ce plange. Am derulat rapid si am dat la scenele cu piticii. Acolo o fost mai interesat, dar in general inca nu are rabdare sa stea prea mult concentrat pe ceva. Doar la Baby Einstein se uita fascinat si cate o ora. Am facut azi la servici si un CD cu un film cu Winnie (Winnie the Pooh: A Very Merry Pooh Year), o sa il pun dupamiaza sa vad daca o sa-i placa.

Mergi la inceput