Copiluti de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetele, eu sunt bine, dar nu mai am timp nici sa citesc aproape. Deschid pisiu o data la trei patru zile si abia reusesc sa citesc ce mai faceti. Acum de exemplu chiulesc prima data de cand merg la scoala la primele doua cursuri, pentru ca sunt obosita varza ca sambata am fost la o nunta si ieri seara m-am intalnit cu niste prieteni prin oras si ne-am intins pana mai tarziu.
In spital am fost acum vreo doua saptamani, n-a fost foarte grav dar nici placut. Din cauza de greturi. Am mai avut de-atunci, nu la fel de nasoale dar nici asa blande cum au fost la Filip. Pe 28 nov. merg la prima eco morfologica si probabil tot atunci vom afla si ce este bb2. Desi eu inca nu sunt hotarata daca vreau sa-mi spuna. Ma gandesc ca daca e tot baiat macar sa aflu cat mai tarziu
Filip este "exilat" in berceni de o saptamana deja, miercuri il iau si deja ne e tare dor de el, abia mai stam. Acolo nu mai vrea sa doarma in tarcul lui ci intr-un pat normal, isi ia singur biberonul, pernuta, se suie in pat si adoarme. Soacra-mea doarme chircita la picioarele lui ca-i e teama sa nu cada din pat. Acest fapt ne-a adus cu picioarele pe pamant si ne-a silit sa reorganizam spatiul de dormit de la noi din casa si sa mai "inventam" un loc vacant pentru cine urmeaza sa mai pice bb2 adik. Si dupa ce m-am gandit si razgandit si am mutat in gand toate cele in fel si chip, vine si Mihai aseara si-mi da vestea cea mare: s-a hotarat sa vindem apartamentul, sa facem un credit si sa luam unul de 4 camere Acum s-a gasit si el... Evident ca intr-un fel ma bucur iar pe de alta parte am intrat in panica pentru ca nu mai stiu ce sa fac. Oricum a ramas sa dezbatem intens problema inainte sa luam o hotarare...
La soacra-mea Filip mananca in disperare, eu nu stiu ce nu-i place la mine. Ori ii place ca-i gateste in fiecare zi altceva, ori il alearga cu mancarea prin casa, nu stiu. Cert e ca s-a ingrasat vizibil si acum cere singur haleala. Pratic de cate ori l-am vizitat acolo el mananca non stop. Fie ca roade un morcov, fie ca mananca ciorba si felul doi, el in permanenta are falcile ocupate. Intr-un fel ajung sa-mi fie teama, ca nu vreau sa il faca cum l-a facut pe Mihai, rotund si pufos din cale afara.
Cam astea ar fi noutatile noastre. As fi vrut sa dau si cateva raspunsuri dar deja trebuie s-o tai ca sa ajung macar la ultimul curs. M-am angajat sa dau niste copii xerox la colegi dupa care sa-si faca o tema pentru maine ca altfel nici nu ma mai duceam si cu vremea asta naspa...
Va pupicesc pe toate si pe puiuti, sper sa vina vremuri mai lejere ca mi-e dor sa stau cu voi pe net.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Incerc sa reintru in normal desi mi-e geu...nu a fost una din saptamanile mele de glorie de aceea nu am dat pe-aici cu scrisul...doar am citit cand si cand ...

Revin trebuie sa plec la tragere...am uitat

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Monicica, hehe, chiar ii raspunsesem Denisei ca mai bine e in USA.Dar si Germania imi place mult, numai sa nu imi aduca nimeni in discutie calitatea serviciilor de aici , in rest Germania e super si suntem foarte aproape de Franta si Elvetia unde am si fost.

Cat despre crize si Aidan face toata ziua, Doamne fereste sa nu fac ceva cum vrea el ca ii gata scandalul, se da cu capul de podea, tipa, zgarie.Eu il las in pace sa urle si cand termina ii explic ca ce a facut e foarte rau si urat din partea lui si mami e trista cand se poarta asa.Nu stiu cat intelege el din asta dar am citit ca daca mereu ii spui pana la urma intelege.

A inceput Aidan sa umble ca o capra, adica in maini si picioare cu fundul in sus.Vad ca face absolut tot inafara de a merge singur pe distante mai lungi, ce sa mai zic, nu mai stiu nici eu.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

In primul rand, Gusta, multa sanatate, imi pare tare rau ca trebuie sa treci printr-o experienta atat de urata. Sper sa existe totusi o solutie pentru toata suferinta ta! Te pup mult si fi tare pentru Marutzul mic macar!

Adriana si Monicica, vroiam sa va rog sa-mi dati si mie un link de la un magazin virtual cu preturi bune din Germania. Prietena mea se va muta cu familia acolo din ianuarie si eram curioase sa vedem cam ce preturi se practica. Cum nu inteleg o boaba de germana nu m-am putut descurca cu google!

Androix, of, cum asa sa ajungi la spital din cauza greturilor? Nu cumva te surmenezi tu prea mult? Te admir pentru ceea ce faci, eu nu m-as incumeta la atata alergatura insarcinata fiind! Mai am un pic si parca de acum imi pare rau ca nu am "savurat" aceasta sarcina asa cum trebuie, mai ales ca nu cred ca voi mai avea si alta data ocazia! Ai grija de tine si de bebeul mic, abia astept sa vi cu vesti de la eco!

Loreen, asteptam cu nerabdare sa iesi la suprafata din mormanul de probleme sub care te-ai afundat! Auzi si tu.... nu-ti mai lasa aia timp nici sa-ti clatesti ochii la o jucarie pe net!

Monicica, nu stiu ce sfat sa-ti dau, ce pot spune este ca si eu am fost pusa de cateva ori in postura asta si m-am simtit tare prost. Cred ca asta a facut sa mi se para situatia mai grava decat era, numai gandul ca se uitau ceilalti la noi ma punea in imposibilitatea sa actionez ferm. Pur si simplu i-al de acolo chiar daca face scene, retrageti-va intr-un colt si cand se linisteste repeta-i ca nu e bine ce face, ca ceilalti copii nu fac asa... nu stiu, zic si eu...

Gabitza, crezi tu ca daca aveai o fata era mai usor? No way!

Vroiam sa va povestesc cum a mancat Maya ieri un castron plin cu piure si un piept de pui la gratar!
Am gasit niste videoclipuri mortale pentru copii, unul dintre ele este cu niste pinguini care danseaza pe rimul melodiei cu ratoiul, a Corinei Chiriac, varianta franceza a melodiei.
Nu va zic ca am apucat sa-i imit niste scheme de acolo si n-am mai scapat de ea pana nu i-am dansat vre-o patru melodii la rand! Cred ca o amuza si faptul ca arat si ma misc exact ca pinguinii de acolo! Apoi a prins miscarile si a inceput si ea sa ma imite... si uite asa in pasi de dans a mancat Maya de credeam ca o sa plesneasca.
De varsat nu a mai varsat in schimb ii miroase kk foarte urat si maine cred ca merg sa-i fac o coprocultura.

Daca vreti va pun si voua videoclipul pe adresa comuna, sper sa mearga si la voi ca nu stiu in ce sistem sunt salvate ca merg numai cand sunt conectata la net! Am incercat sa trimit pe mess si am vazut ca asa merg...

Va pupic!

Tina 35+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Florentina,

imi trimiti, te rog , si mie link-ul cu videoclipul! Am incercat sa accesez adresa comuna, dar nu reusesc!
Sophia e bine, creste, avem iarasi o perioada de treziri dese noaptea!
Legat de mancare, asa o mai fraieresc si eu cateodata: ii pun videoclipuri de-ale Cleopatrei Stratan si deschide automat gura!
Chiar vroiam sa ii caut pe net si alte videoclipuri!

Multumesc mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Florentina,

am reusit , totusi, sa accesez adresa comuna, asa ca nu mai e nevoie sa imi trimiti un extra mesaj!

Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao si de la noi...azi e luni...n-am chef si energie sa fac nimik.
Alyssa e bine, de vreo 2 zile mananca de rupe chiar si chestii noi sau care inainte nu-i placeau, la noi cu mancatul a fost intotdeauna razboi psihologic...acuma cand o vad ca cere si baga in ea fara mofturi plang de bucurie, pe bune!
vineri a cazut din pat si si-a spart buza, nu stiu cum sa o dezvatz de obiceiul asta cretin si mai ales periculos de a alerga pe paturi si pe canapele.
sambata am vrut sa vizitam niste magazine de jucarii (m-am molipsit de la voi), ne-a dus tati la "unul mare si frumos" pe care il stia el dar nu l-am mai gasit ca se desfiintase, apoi am aflat ca n-a mai calcat pe acolo din '88! offf barbatii astia zapaciti! pana la urma am bantuit niste centre comerciale de unde i-am cumparat la pitika pantaloni de iarna (9 euro) si o carte superba tip "ferma animalelor" (25 euro), e mare si groasa, ilustrata frumos si canta, ma rog, rage, miauna, behaie, latra...in functie de ce pagina deschizi. Pitik e tare incantata, nu se mai dezlipeste si nici n-a vrut sa doarma in ziua aia de grija cartzii!
sambata noaptea am calcat la greu si am reusit sa reduc substantial muntele de rufe ce asteptau din timpuri imemoriale, mai am inca o gramada de prosoape, lenjerii de pat si altele si apoi gata...pana la urmatoarea masina! oricum, m-am hotarat sa nu mai fac greseala de a le aduna, de acum inainte ma apuc de calcat imediat ce le iau de pe sarma, promit!
Ieri am fost toata ziua la socri, s-a adunat acolo o mare parte din familion si a fost placut, Alyssa s-a alintat cat a putut ea mai mult cu toata lumea asa ca am avut si eu cateva momente de respiro, cu alte cuvinte i-a mai stresat si pe altii nu numai pe mine!
revin...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

In final am tras chiulul de la tragere ca a inceput o ploaie din aia mocaneasca si trebuia sa merg in camp...chiar atat de fraiera nu am ajuns...si-asa aveam treaba pe la banci ca-i zi de salariu la noi...vorba aia muncesc azi pe bani...

Gusta mesajul tau mi-a atras atentia ca=l asteptam din ziua cand te-ai internat...m-ai lasat fara cuvinte...nu stou ce sa mai cred ...oare pana unde poate merge prostia celor de-acolo?!La noi erai taiata de 3 ori de-atunci si acolo ce-or astepta?!Oricum in situatia data chiar nu stiu ce-as mai putea sa-ti spun decat sa fi tare,sa induri pana s-o putea sa te gandesti ca suntem aici sa-ti oferim sprijin de orice fel si in orice mod te ajuta...vreau sa te aud cat mai curand ca faci pomul de Craciun si ca te zbengui cu Marutu in jurul lui...

Florentina nu ma mai uit la nici o jucarie ca-mi fac sange rau si-asa nu vad cum sa ajung la ele...
AM citit cu ochii lipiti de ecran cum ai gasit metoda geniala de hranit copii...ei bine eu una nu fac asa chit ca ar fi ultima varianta...ca iar Delia este in criza...da sa mor de ma dedau la asemenea trucuri...

Gabitza desi suna a injuratura io-ti spun bine ai venit in clubul mamelor decimate psihic ...io una imi vine sa ma dau cu capul in toate zidurile ca asa copil ca Delia nu credeam sa am vreodata...uneori nu tot timpul,dar aceste "uneori" sunt suficiente pentru tot timpul...

Fran inainte sa ajung la medicover sa-i fac testul de alergie am depistat ce-a declansat acuma... borcanele de la Hipp.

Revin

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Gusta - sa-ti dea D-zeu sanatate sa te faci bine cat mai repede!!!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Loreen- la un moment dat v am spus si eu ca si biei i s a declansat eczema atopica de la morcovi si in special de la borcanasul de la hip care continea morcovi.
Am renuntat atunci am dato cu ceva creme dar daca doresti caut sa vad exact cu ce si a fost ok. Acum mananca morcovi si nu mai vad nici o modificare

Noi suntem bine in cautare de casa sau teren ...
Gusta - oare totusi n ar fi bine sa vi in ro?

Mergi la inceput