PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Tweety, saru-mana pentru urarile de ieri, pupam mamica si pe Clara...acum citesc din urma sa recuperez ca mult ati mai scris in we...
noi am fost plecati la Sinaia si Busteni si am dat "piept" cu zapada...a fost frig, a nins, dar n-am avut nici o teama...ne-am plimbat....
revin dupa ce termin de citit

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara(24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Cat despre Scutece, ca am si uitat sa mai scriu, noi foloseam Pampers, dar de ceva vreme am trecut pe Huggies nr.4. Si deocamdata nu avem nici o reactie si mi se pare ca nu il mai strang asa de picior, mai ales cand are si ceva pipi in el.

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&urlhint=actn,ren%3as,3%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

legat de cerealele nestle. am vazut si eu ca sunt de la 6 luni, dar pe etape. eu cred ca duc o "politica neutra" adica nu vor sa impinga mamele sa diversifice mai devreme dcat e cazul. adevarul e ca bb alaptati la san la 6 luni incep diversificarea. oricum ziceam ca au 2 etape la 6 luni. etapa 1 si 2. sunt trecute pe cutie intr-un patrat albastru, cu cate un ursulet (la 1 putin inclinat si la 2 in fund). asa ca etapa 1, adica orez si orez cu tapioca (ambele fara lapte) eu cred ca sunt numai bune pt inceput. eu din astea ii dau deocamdata. iar apoi la et 2 au cereale care la humana sunt de la 4 luni. asa ca treaba cu lunile eu cred ca e doar orientativa.

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

gata, am terminat de citit capitolul asta...ultimele pagini din cap trecut le-am abandonat ca nu mai faceam fata

Tweety, sanatate multa puiutei tale, si asa cum ti-a recomandat Adas, incearca sa mai consulti un medic, macar acolo daca nu ajungeti la Buc

Bun venit noilor mamici cu bebici si LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi

eu am fost de curiozitate la o pediatra "de cartier" si m-a bagat in sperietei...e drept ca Ilinca mea nu ia in greutate ca la carte, dar, ca si dr de familie, nu ma stresez fiindc si Mara a fost exact la fel...Ilinca are 3 luni si a luat fix cate 400 g/luna...dar in rest se simte f bine, e vioaie, nu face febra, nu varsa....eu stiam ca asta-i ritmul ei, dar am zis sa cer si alte pareri....bine asteia i s eparea ca-i cam palida, ca are nevoie de analize....in fine pentru linistea noastra ne-am programat sambata la dr Stanciu la bucuresti sa vedem si alta parere

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara(24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI PIERSICUTELOR CARE ISI SERBEAZA ONOMASTICA!!!
Ileanapopa, Katm13, Danivero bine ati venit in
Robert s-a trezit azi la 5.30 nu a vrut sa manance, s-a culcat pe la 6.30 si s-a trezit la 7.00, iar n-a vrut sa manance decat putin , s-a trezit iar pe la 8.00 si a mancat de abia la 8.30. Deci somnul meu s-a dus pe apa sambetei.
Acum am venit de afara , am iesit pe la 11, am fost si ne-am plimbat pe stadionul national. Era si meci (dinamo cu nu stiu cine) si era cat pe ce sa intram cu bb dar dormea si ma gandeam ca o sa-l trezeasca tipetele. In sfarsit am facut vreo 10 ture de stadion , Robert a dormit aproape tot tp iar eu sunt franta!
Si noi tot Pampers fol (nr 3 deocamdata) si intr-adevar sunt groaznici acum. Plus ca mie mi se par mult mai subtiri ca niste carpe. Cele care fol deja nr 4 tot asa de prosti sunt?
Intru mai tarziu ca tb sa pregatesc laptele
Pupici

Mergi la inceput

tweety, abia dupa ce am citit ce-a scris queliza am realizat ca nu esti in bucuresti. scuze. m-am aruncat fara sa stiu poate gasesti totusi pe-acolo unde sa faca aerosol.

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Pana la urma am reusit sa ii i-au alexiei un centru de activitate f misto. E de o ora la el si inca e activa si nu maraie. Sunt super incantata! Acum 2 ore ne-a fost livrata jucaria la domiciliu..traiasca netul!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

larisa, poti sa pui niste poze cu el? sau linkul de pe net si eu vreau sa-i iau ceva dar nu sunt hotarata.

poze

Mergi la inceput

ia cititi aici
http://www.hotnews.ro/articol_42003-Algocalminul-ucide.htm

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Larissa, arata-nesi noua centrul! Tare interesant, cat a costat?
Map, si eu l-as duce pe Darius la asa ceva.
Geliza, cum a reactionat bebelina la zapada?

Pampers folosim si noi, pana acum am fost f multumita, dar de cand i-au schimbat (au mai pus un strat de aloe), parca sunt mai subtiri si au alta consistenta, oricum, vad ca bb nu s-a iritat si nici nu s-a udat. Folosim nr 3 acum.

Fetelor, are cineva carut sport baby care D 808 sau 816? cum sunt? am gasit unul f usor, exact ce imi trebuia, dar nu stiu cat de rezistent este.

Mergi la inceput