PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 22
adas spune:
katm13, stii de ce se retrag? doar cele de copii sau toate?
map, eu nu cred ca esti nebuna
ba dimpotriva. eu m-as duce cu mare placere la asa ceva. si in plus cred ca si copii au e castigat de la sedintele astea.
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de
stefi (08.07.2006)
Amabella spune:
Larissa, la multi ani!
Cu privire la Pampers, si noi folosim inca nr. 3, dar i-am luat deja nr. 4 ieri si cred ca nici nu mai termin pachetul nr. 3. Pentru ca pe Rares chiar il strang, ii lasa urme pe pulpite. Si ai mare dreptate, miros infiorator! Am remarcat si eu. Dar parca mi-e frica sa ii iau altceva, ca nu am avut probleme cu astia, nu s-a iritat deloc si mi-e teama sa nu se irite daca ii pun alt scutec.
Adas, Katm13, si noi am fost uimiti de scutecele alea care sunt verzi si am crezut la inceput ca miroase urina copilului si o avea vreo infectie!
Map, eu nu cred deloc ca esti nebuna, mi se pare foarte interesant studiul despre care spui. Daca s-ar face si aici, l-as duce si eu pe Rares fara sa stau pe ganduri. Chiar imi pare tare rau ca nu avem asa ceva pe aici.
luiza
de
mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png
save spune:
FETELOR,SUNT IN URMA RAU, ASA-i ???????????? la noi umbla un zvon :ca in facultatile de medicina se zice:,,daca nu inveti medic la B-TA ajungi" si este adevarat,eu ma chinui de la 6 saptamini sa tot aman diversificarea care mi sa propus de medic(sa incep cu sucurile)desi bb creste bine in greutate papand numai titi .Imi pare rau daca am dat niste sfaturi aiurea ![]()
SAVE
RADU SI
LUCIAN
adas spune:
tweety, sa stii ca nu te-am uitat. incerc sa dau de prietena cu bb care a avut brosiolita, dar nu raspunde la telefon. mai incerc.
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de
stefi (08.07.2006)
save spune:
PT.MAMICILE CARE ALAPTEAZA o intrebare
cum culcati bebelusii care nu iau suzeta ????? ,cum ii linistiti ???? ca al meu numai cu titi in gura doarme si numai asa il linistesc peste zi cand plinge si nu de putine ori ,noroc ca noaptea se trezeste numai de 1-2 ori altfel cred ca 

SAVE
RADU SI
LUCIAN
sanziana spune:
Multumesc pentru raspunsuri, maine probabil ajung in Bucuresti.
La multi ani fetelor si bebicilor cu numele sfintilor Mihai si Gavril!

Sanziana si
Codrin Marius (15.08.2006)
ionelalit spune:
Salutare fetele!
Save eu il pun in patut si adoarme singur. Dar asta am facut de cand l-am adus acasa din maternitate. Incearca eventual sa nu-l mai lasi sa adoarma la san. Eu nu l-am lasat niciodata si sunt foarte multumita. Il mai linistesc si cu suzeta cand e prea obosit. Dar trebuie sa i-o tin eu. El o scuipa imediat. Nicicum nu vrea sa o tina. Dar nici eu nu mai insist. Daca vrei musai sa ia suzeta dr. noastra mi-a spus mie sa incerc mai multe tipuri de suzeta, poate i-o placea vreuna. Am incercat doua tipuri pana acum. Una o tine daca i-o tin eu, iar cealalta nici nu vrea sa o vada. Daca nu vrea decat cu san incearca progresiv sa-l dezobisnuiesti. Bine. Hai ca iar m-am lungit cu sfaturile.
V-am pupat!
ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2
Sabana spune:
Fetele hai ca am reusit sa mai ajung si eu pe aici.
Legat de cereale nu am gasit Nestle decat de la 6 luni, asa ca mi-am bagat picioarele si am cumparat de la Milupa mar+morcov pe care le amestec cu lapte. Le tolereaza bine. Cu apa asa cum scrie pe cutie nu le vrea. Drept ptr care la 150 pun 3 de Milupa si 2 de lapte.
Azi i-am dat prima oara suc de mar si s-a strambat ca nu stiu ce. Am si filmat. O sa pun mai incolo filmuletul.
Legat de pampersi. Eu nu i-am suportat deloc pe aia de la Pampers, si nici ea. Se cam irita de la ei, asa ca noi folosim de la Happy si suntem foarte multumite. Au si pungulite ptr aruncat. Acum eu am o dilema. Foloseste marimea de la 5 la 9 kg. Au cam inceput sa o stranga, urmatoarea am vazut ca e de la 8 la 18. Nu or fi prea mari? Nu stiu cum sa procedez. Voi in ce stare va aflati.
Tweety imi pare rau ptr bebelina ta. Sper sa se faca repede bine. Pediatra mea are o vb, meseria de mama este cea mai grea.
Cineva ma intreba de lapte si Milutee. Eu pun asa o lingurita de Milutee si restul de lapte+apa. Adica la 120 pun 1 de ceai si 3 de lapte. Bebe face kk imediat. Oricum de cand i-am dat cereale s-a reglat.
Legat de razatoare de sticla, soacra-mea a gasit cu 80.000 in piata la Obor.
Sanziana trebuie neaparat sa vii la Bucuresti sa rezolvi problema copilului. Of saracul bebe si saracii de voi. Imi inchipui ce ati mai patimit.
Pup toate fetele pe care nu le-am mentionat. deh ma lasa memoria cu varsta.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
www.fotografiibotezuri.com
adas spune:
tweety, hai ca am aflat. a fost la dr. marcu la medlife (pe grivitei). a facut aerosol (tot acolo). ii curata f bine secretiile la spital dupa aerosol. a cumparat batista bebelusului pt curatat acasa (chiar si noapea de 2-3 ori). verificat in permanenta de dr sa nu ajunga secretiile la plamani. calpol 3 zile. picaturi de nas. un sirop expectorant pt tuse, ceva cu v... nu mai tin minte. si apa de mare de pus in nas.
cam asta e tot. sper ca u am uitat nimic. in orice caz aerosolul a fost cel mai important.
daca mai ai nervi si putere du-te la d-na dr marcu. are experienta in sit de-astea si e impotriva antibioticelor. are program de luni-vineri de la 10.00-14.00 si 18.00-20.00. consultatia e 650.000. tel pt programare 209.40.30
ar fi pacat sa-i dai bebelinei antibiotic de-acum. e prea mica...
sanatate 
poze
ada mamica de
stefi (08.07.2006)
mihatocae spune:
MAP, eu l-as duce fara nici o ezitare...mai ales daca ai si timpul necesar pt. a sta cu el acolo...Iti dai seama ca acolo o sa fie "stimulat" mental asa cum noi, fara cunostintele necesare nu avem cum sa reusim. Mai citim noi pe net si tot felul de carti, dar cred ca acolo o sa fie si mai cool. Si mai ales ca o sa fie mai multi copii, o sa se vada si el intr-o "comunitate" si o sa devina mai sociabil.
SAVE,daca bebe-ul tau papa numai san eu zic sa o lasi naiba de diversificare deocamdata. Eu am tot citit tot felul de materiale pe tema si consider ca doctorii care recomanda introducerea in alimentatia sugarului a altor chestii (cand el se satura de la san)ca sunt cam "invechiti" in cunostintele lor medicale.Si asta se intampla si la Cluj, deci nu e din cauza Bistritei.Luca al meu are 17 sapt. si doar de 3 zile ii dau supa de zarzavat (doar zeama) si de vreo 3 sapt papa suculet, dar asta avand in vedere ca el mananca si san si lapte praf.(mai mult lapte praf).Am citit pe un site ca in Anglia le este INTERZIS mamelor sa le dea la bebei inainte de 6 luni altceva decat lapte de la san(adica nici ceai, nici suc, nici apa si vin in control acasa ceva asistente si daca iti gasesc ceva de genul asta iti fac raport).Daca zici ca se si trezeste doar de 2 ori pe noapte, inseamna ca e ok. Al meu dormea cate o jumatate de ora si apoi iar sugea 5 minute, iar dormea o ora, iar sugea si asa ne-a zis dr. sa ii dam completare si lapte praf. Dar laptele meu e tot mai putin cu fiecare zi...
Asa ca alapteaza-l numai la san si pe la 4-5 luni, in funcite de cum creste pana atunci, ii dai si altceva.
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&urlhint=actn,ren%3as,3%3af,0