PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Tweety jucaria e de la Fisher Price, am cautat pe net,uite aici un link http://www.fisher-price.com/fp.aspx?a=get&t=product&s=linkadoos&p=product&site=us&id=28537
Larissa multumim de compliment
Sarilla zici ca bebe sta deja in picioare daca se tine de marginea patului? La nici 4 luni? Wow,nu te superi dar mi se pare mult prea mult pentru coloana lui.
Astazi toata ziua beblina mea a facut abdomene,se chinuie si ea sa se ridice in fund,daca sta pe mine se sprijina cu coatele si chiar reuseste sa se ridice insa nu o prea las.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata fetelor,

N-am apucat inca sa le urez bun venit noilor mamici: OONA, DANIVERO,SAVE, IONELALIT,ILEANAPOPA,KATM13

AM VAZUT FILMULETELE CU BEBEI: SUNT SUPERBI!!!
Sabana, ce vorbareata e Alexa in primul filmulet!
MITI, ce baiat mare ai deja! Ai un glas foarte dulce.
Consi, nu tipa Luca al tau ci le face instructaj la jucarii.
Oncicu, ai un baietel tare dragut! Vorba lui Tweety7, sa auda el cum plange si fiimea!
Stefania, ce frumos se joaca puiuta ta cu jucaria aia. A mea doar le admira.
Lucians, ce par lungut are Daria, sa nu fie deochi. E tare dulce puiu.

Tweety7, cum se mai simte papusica ta?

Muuh,Stefania, merci pentru raspuns. Am incercat sa-i fac si eu azi dimineata masaj si s-a inrosit ochisorul. Am apasat prea tare sau ce am facut? Tamponasul era inmuiat in apa fearta, asa ca nu putea fi alergie.

Fetelor, am citit ca bebeii vostri se intorc de pe spate pe o parte si invers in somn. A mea daca o pun pe o parte sau pe spate in pozitia aia doarme toata noaptea. Uneori o mai intorc eu ca sa nu amorteasca. De ce oare nu se intoarce cum ii vine bine, inca nu poate?

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

LA MULTI ANI !!! SARBATORITILOE DE ASTAZI

BINE ATI VENIT CELOR NOI!

TWETY multa sanatate micutei si tie ,sa va faceti bine cat mai repede

SAVE RADI SILUCIAN

Mergi la inceput

ADAS sa cresteti mari si LA MULTI ANI pt.bebelina

SAVERADU SILUCIAN

Mergi la inceput

Mamanati stai linistia,nici Patricia nu se intoarce inca,duminica face 4 luni.Au ele timp sa faca de toate.
Probabil cai ai apasat prea tare de s-a inrosit,eu zic sa mai insisti,mai finutz,poate scapati de interventie. Eu ii fcaeam lui David la nasuc,portiunea dintre ochi si din coltul ochiului apasam usor si coboram in jos urmand forma ochiului.La noi a dat rezultate dupa vreo 2 saptamani parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

mamanati masajul trebuie facut in coltisorul intern al ochiului linga nasuc. La noi nu a trecut cu masaj, ci la recomandarea oftalmologului am facut tratament cu Nettacin picaturi, 7 zile de trei ori pe zi o picatura dupa care apasam coltisorul intern al ochiului. La noi a trecut asa. sper sa gasiti si voi o solutie.
pup fetele si bebicii

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
pozici cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vbartan/my_photos

Mergi la inceput

Larissa

Mergi la inceput

ADAS pardon ,,bebelin" graba asta
SAVE

Mergi la inceput

MAMANATI,bb-ul meu a facut febra 39,1 i-am pus supozitor cu paracetamol(1/2)la cate 6 ore dar intre ele mi-a mai facut febra mare si i-am udat manutele si piciorele cu carpa inmuiata in apa cu putin otet asa ia scazut febra ,asta in prima noapte,mi-a facut febra inca 2zile nu foarte mare (sub 38 ).SA NU TE IMPACIENTEZI!!Cred ca sunt un caz aparte, de aceea ti-am spus ce am facut ,pt ca alti copii suporta foarte bine le trece repede cu putina febra .
PS pe picior compresa cu apa rece,a fost mai greu in prima noapte pt.ca numai in brate era bine,in rest a fost marait cam 5 zile
Sper sa intelegi pt.ca m-am prea intins cu vorba,nu ezita sa mai intrebi
SAVERADU SILUCIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele am 2 intrebari la voi:

1. De unde i-au tetine cu gura mare ptr biberon Chicco..ca sa pape bebe cereale. Inca nu am inceput diversificare dar cred ca o sa incepem cu cereale in lapte. Sabana..tu ai gasit cereale Nestlle..ca noi tot laptim Nan papam completare si banuiesc ca asta o sa imi recomande...adica cereale Nan.
2. Ce nr folositi voi la scutecele Pampers. Noi suntem la 3 Active Baby...dar ma gandesc sa ii i-au deja 4 tot de la active baby...ca 3 parca o strange. Si inca ceva fetelor..scutecele astea Pampers...miros ingrozitor. Voi ati gasit ceva pe piata care sa miroase mai frumos?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput