PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

buna fetelor!
Luiza eu ii dau cu juma de ora inainte de baie cu ulei de la sanosan si ii trec. apar iar dupa ceva timp dar e normal se cojeste pielea capului. Noio am avut cojite si la sprancene.
Sabina ce cereale ii dai? nestle? am vazut ca-s de la 6 luni.
legat de putza am fost la dr Sheiner de la euroclinic si mi-a zis ca tb sa trag nitel de preput ca pana la 6 luni sa se vada capul. A zis ca e bine si eu nu-l atinsesem pana acum.
CDornelia si al meu plange daca nu-l tin la verticala. il mai pun in perne. asa ca in fotoliu si nu fix la verticala, asa mai aplecat. sau in bouncer ca ii place, sau il plimb prin casa cu marsupiu.dar cate 10 min apoi masaj la spate asa mi-a zis doctora.
Noi suntem bine 3 luni juma 7,300kile 70 cm. vb toata ziua plus ca baleste de nu se poate. e un scump. uite acum sta la mine si va pupa!
ma duc sa-l oplimb nitel ca nu mai are stare

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Ileanapopa, Danivero, Katm13 bine ati venit!

Tweety sa va faceti bine cat mai repede!

Astazi Luca s-a trezit bine dispus pe la 8, dupa ce anterior se trezise pe la 5.45 si a papat. Asa ca si eu sunt vesela, mai ales ca e si sarbatoare si e soare afara. Sper sa ma tina toata ziua.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!

Adelapop, si pe mine ma intereseaza sa cumpar un carut foarte usor, initial ma gandisem la grillo, insa nu am auzit pareri prea bune despre el, poate ne lamuresc fetele care mai au asa ceva sau daca e cineva foarte multumit de un carut super usor va rog sa-mi dati si mie de stire ca nu pot sa-mi scot copilul afara singura cu carutul pe care il am; a, si grillo stiam ca e pt copii de la 6 luni, nu este asa?

Si noi avem diagnostic de talgus valgus, ni s-a recomandat masaj de 2 ori pe zi si am inteles ca se remediaza. Doamne, nu-mi vine sa cred, sa faca copilasul ala rani la picioare!? unii medici sunt de-a dreptul inconstienti!

Avem si fimoza si mi-e frica sa-l decalotez cu toate ca dr de fam asa mi-a spus sa fac, eu am citit ca nu e bine pt ca poti sa faci mai rau, sa-i faci copilului parafimoza, care e mai nasoala, nu se mai duce preputul inapoi dupa ce ai calotat. Eu trag delicat cat imi da voie si sterg un pic cu rivanol, dar asta din cand in cand; la 7 luni mergem la chirurg sa ne vada iar si daca e nevoie intervine atunci, e o operatie simpla am inteles, nu dureaza mult si-ti iei si copilul acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

Buna dimineata!
Vin si eu cu o cafeluta (caci nu mai alaptez) si va citesc! Bebele meu ne-a facut azi noapte o mare surpriza: nu s-a trezit decat la 5.30, el care incepea sa maraie si apoi sa planga la 3.30.
Noi am inceput diversificarea, la recomandarea dr pediatre, caci Tudor, sub nici o forma nu a vrut sa puna gurita pe san si oricat am stimulat eu n-a fost suficient... A fost foarte incapatanat, dar stiu cu cine seamana...
Asa ca la pranz noi mancam supa sau supa crema, iar dupa masa bem suc de mar- morcov-para in rest lapte praf.
Ei, bine, daca laptele il bea in camera, supa si sucul doar in bucatarie!!! Si doar cu lingurita, sa-mi arate ce baiat mare este el!!
Si el gangureste, se cearta cu jucariile, le prinde, le trage.
Si e alintat Tudorel-Smecherel-Strengarel-Banditel-Pampersel.
Gata, mai las si pe altadata.

cristina+ bb Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

lucians si mihacatoe, La multi ani Gabitza si Mihaela! La multi ani si celorlalte fete ce poarta numele Gabriela si Mihaela!
Si eu sunt sarbatorita azi...ma cheama si Gabriela!
Fetelor..in sf s-a infaptuit MINUNEA...nu mai plange pitica mea la baie...acum rade nevoie mare si e f fericita de apa..si asta de vreo 3 zile. Minunea s-a produs imediat dupa ce am fost la biserica si am impartasit-o. Cred ca a fost deochiata desi eu nu vreau sa cred in lucrurile astea...altfel nu imi pot explica. Am alt copil la baie si suntem extrem de fericiti.
miti2004, am vazut filmuletul cu bebita al tau. Ce mare si frumos a crescut...si aproape sta in fundulet. Tare dragalas este!
lucians, Daria e frumoasa tare...
mamaluidavid, acum am vazut-o pe Patricia. Tare mult imi place de ea si numele ei...suna f f frumos. Si ce jucarie smekera are!
cornelia_laura, bine ca sunt baietii bine. Si ce Eric voinic ai mai...auzi sa stea el in fundulet....a mea vrea pe burta dar in fund..habar nu are sa stea!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

NEata la gagicute!!
La multi ani tuturor GAbrielelor si Mihaelelor!!Sanatate si multumiri sufletesti!!

VA pupacesc pe toate..noi am fost f.ocupati si f. f. obositi ..nici acum nu ne-am revenit..inca.
Am fost la nunta sambata si duminica chef...si ieri am facut zacusca si sarmale..si sunt rupta franta!
Sper azi fiind sarbatoare sa ma odihnesc ..as vrea sa dorm..
Pe de alta parte Cipica s-a prostit..mananca putin la 10-11 seara..drept urmare la 1 se scoala urland de foame..si apoi la 5-6.30..Doarme mult de pe la 18.30 uneori..19..se scoala pe la 21-22 mananca..dar putin si iar se culca!!!Nu stiu cum sa procedez sa-l fac sa nu mai doarma de 6 dupa amiza!!Ca sa-mi doarma ca lumea noaptea..
Eu ca o tampita ma bucuram ca sa mai pot face ceva prin casa(nici nu dorm ziua deloc!)...si uite asa seara la zece pic lata..iar el atunci e vioi...si sunt franta!..si baga treziri noaptea..si-mi da trezirea devreme...
Hai ca v-am innebunit!!Daca aveti ceva sfaturi pt. mine le astept cu drag!
MULta, multa sanatate tuturor bebicilor!!!Imi pare rau..e tare greu cu bebicii bolnaviori!!

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata mamicute si bebelasi,

si eu am venit fuguta sa le urez Multi ani si sanatate sarbatoritilor de azi.

Fug la Robert ca este la ora de gangurit cat il tine gurita si revin cand face el nanic.

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

'neata,mamici de piersicute!
Vroiam si eu sa le urez "Bine ati venit!" noilor mamici, si "La multi ani!" sarbatoritilor de azi.
A trecut ceva timp de cand nu am mai scris,ca tot nu-mi ajunge ziua sa fac tot ce am de facut,si abia reusesc sa va mai citesc,apoi sa mai scriu...plus ca ati prins un avant...mama-mama...
Intre timp,s-au intamplat multe in bine cu Razvan,care a facut,la fel ca toti puii,de altfel,multe progrese...pe langa faptul ca i-a crescut parul...si mai mult...vezi poze......nu il mai pot lasa deloc nesupravegheat de ceva timp,ca se intoarce si pe burta singur, si face si roata in patut,il gasim cu capul in locul picioarelor si invers...asta e noul lui hobby...e foarte fericit...
A devenit si mai vorbaret,a inceput sa rada in hohote, e adorabil; cand face asa, ca un om mare, a facut vreo 7,200 kg, abia il mai pot tine in brate,sta singur in fund de ceva timp,sprijinit,fireste,dar nu il fortez prea mult,ca nu e bine inca...daca ar fi dupa el...ar sta toata ziua...acum cand ii dau mana nu se mai ridica in fund,ca pana acum, ci direct in picioare,si sta drept in picioare si se tine cu mana de marginea patutului,tot cu mine langa el,fireste,ca mi-e frica...
Parca prea le face repede pe astea,si nu as vrea, as vrea sa le faca la timpul lor,ca daca se grabeste cu mersul de-a busilea si cu astea...cine il mai tine..?!?
Hai ca m-am intins..va pup si mai vorbim...
P.S. M-am uitat si pe poze....frumosi copii avem,nu?toti sunt adorabili..si au crescut...nici nu iti dai seama cand..Razvan face 4 luni saptamana viitoare...hmm...

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Anasia, Iulenca, Mamaluidavid, Gabitza, Adas, Miruna, Consi multumesc din suflet pentru sustinere. Nici nu va inchipuiti cat de mult conteaza asta pentru mine. Multi pentru toate!!!
Adas vreau sa stiu cum scap de antibiotice.
Mamaluidavid spune-mi, te rog, cum se numeste jucaria Patriciei ca-mi place la nebunie. Unde o pot gasi???
Un calduros bine ati venit fetelor noi!!!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Mada ma bucur mult pentru revenirea ta!
tuturor sarbatoritilor!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput