Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 29
toanca spune:

Roxana Elena
Selin 
Andrew Kyle 
Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Tatiana, multam de raspunsuri si uite 
Dana, raportam si noi la 10 luni: 74.5 Cm si 9.380 KG; ti-am trimis si o poza pe email pt. site.
Aseara l-am dat cu Calgel pe Mateias, si am constatat ca in stanga jos i-a spart deja maseluta gingia (da numai un coltisor si cum maseluta are 4 coltisori 
vai de
nostru....).
Nici nu prea mai vrea sa manance.....of, of, of
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
maraki spune:
Buna ziua mamici,
Am tras o sperietura azi noapteeee
Am vazut in timpul zilei ca nu prea era in apele lui Angelo, vroia mai mult la mine in brate iar seara inainte de culcare a avut temp. si i-am bagat un paracetamol( nu stiu cat a avut pt. ca mi-a aratat 36 si ceva deci era o greseala) A dormit puiul 1/2 h dupa care s-a trezit si pana la 24.00 nu a mai dormit deloc dar nici nu plangea.Pe la 2 si ceva s-a trezit si am zis ca imi sta inima: frigea rau de tot!!! Fetelor avea temp.40.1 !!! Nici nu stiu cand i-am bagat paracetamol si l-am si dus in cadita lui cu apa la temp. camerei, cred ca putin mai rece dar cum eram si eu in clipele alea - Angelo era jumatate dezbracat bagat in apa, eu incercam sa-i scot bluzita in timp ce se umplea cadita, Giorgos vorbea la tel. cu dr. de garda-Am uitat sa va spun ca inainte sa il duc in baie bebeu nu mai avea aer, am zis ca mor ca nu stiam ce sa-i fac, vedeam ca se inneaca si nu poate respira , il scuturam tinandu-l aplecat si in final a varsat si si-a revenit.Dupa ce l-am tinut putin in apa, l-am dus infasurat in prosop si i-am pus sosete cu apa si otet,le-am tinut cateva minute dupa care am imbracat copilul si am fugit la spital. Acolo ce credeti ca i-au facut? Control general iar concluzia a fost : a luat un virus,trebuie tinut pe antitermice si atat.Este putin rosu in gat iar in rest este totul ok. Ne-am intors pe la 5 dim. acasa, Angelo avea temp. 39 ,i-am dat nurofen si a dormit pana la 10.00 Am inceput iar sa-i dau alternativ paracetamol + nurofen,acum doarme cu Giorgos, daca ar fi dupa mine l-as tine in casa toata iarna dar sapt. asta pleaca husband-ul in statiune si nu am incotro
Fetelor trebuie sa pun piciorul in prag si sa vb. cu socrosenii sa nu il mai pupe pe Angelo pe manute sau fatza
Nu zic neaparat ca a luat virusul de la ei, poate si din magazin ca era plin de copii cand am fost sa-i cumparam jucarii dar totusi...![]()
La multi ani sarbatoritilor de astazi: Roxanica 
Selin 
Andrew 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI SELIN, ROXANA SI ANDREW! 

Dana Ene ti-am vazut fetitza, frumoasa-frumoasa!
Si ea si a doua sarbatorita Selin, au niste ochi superbi!
Maraki, imi pare rau de saracutzul Angelo, imi inchipui ce te-ai speriat! Eu am o prietena in Germania si pediatrul i-a spus ca pana la 39,5 temp sa nu-i dea nimik...pai faceam infarct la 39, darmite la 40,1 cat a avut baietelul tau..Ai dreptate cu virusii, ei pot lua de oriunde, e si perioada propice pentru asta din pacate.
lui Angelo si sa se faca iute sanatos!
Ingrid S si
Diana
Biancas spune:
Maraki...satatate multa lui Angelo...
si Dani a avut sapt trecuta 39.6
stiu sentimentul...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
toanca spune:
maraki OF, OF, OF.....imi pare rau...
Stiu sentimentul ca si al meu a facut 40 febra si l-am pus pe Victor sa-l imbrace sa-l ducem la spital.
Mie imi tremurau asa de tare mainile ca nu am putut sa-l imbrac.
Multa sanatate piticutului
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
silvi_2005 spune:
Salutare si pupici tuturor, La multi ani sarbatoritilor de astazi: Selin, Raxana si Andrew sanatate multa si sa creasac mari

E aseara n-am ami intrat ca m-a sunat Jean de lao cabina telefonica si mi-a dat nr sa il sun eu, am vb 40 minute
noroc ca am telefon de la astral si platesc 8 centi/minut. Este bine, acum incepe sa se adapteze deaorece acolo e o lume cu totul diferita si se practica total difertit medicina...
Mirelus, f bine te-au sfatuit fetele.Dana are o tactica f bune(parerea mea) cel mai mult faci in viata cu vb buna( desi sunt unele persoane de o asemenea nesimtire ca nu tine faza asat, dar cred ca nu e cazul sotului tau).Incearca sa va faceti cumva o dupa-masa sau o seara pentrecuta in doi in care sa puteti vb in liniste.Ia totul ca o discutie amicala s nu incepe cu :trebuie sa vorbim...ca pe barbati ii apuca dracii cand aud asta
Explica-i ca nu poti sa le fci pe toate si incercati sa stabiliti impreuna care sunt treburile casei, urmeza stabilirea prioritatilor si urmeaza imparteala lor.Nu poti sa le faci pe toate, gospodarie, copil, vampa in pat si o mamica perfecta, ai nevoie de ajutor. In cazul meu e suficiaent sa-i spun ca daca voi face toata ziua treaba seara voi fi moarta de oboseala
si sa vezi cum sare sa mai faca si el cate ceva. Nic sotul meu nu e genul care sare el sa le faca pe toate, nu stie sa se ocupe de Alain cum trebuie dar in timp l-am invatat sa faca si el ce poate, sa respecte ce fac ceilalti si sa nu fie prea pretentios. Acum scuze ca m-am intins ca o placinta....
Maraki, Doamne draga de tine prin ce stres ai trecut, bine ca si-a revenit Angelo si ca nua i fost singura, pupici de la noi si sanatate multa.
Dana am vazut pozele cu Roxana, e superba, mare si frumoasa si imbracata smecheros, pupic si multa sanatate va dorim.
Moni, m-am distrat de minune cu pozele si filmuletele de la baita, ma bucur ca va place asa de bine in vana![]()
monica70 spune:
Ceau gagici si la multi ani sarbatoritilor de azi!
Abia de putin timp au pecat astia de la finantze si am avut si mult de lucru,de aia n-am intrat,dar mai ales pentru ca sunt total indispusa azi...acum mi-a venit ideea sa ma uit la bioritm si ... dubla zi critica fizic si intelectual
... deci si asta era!
Dar si azinoapte Diana s-a trezit la 00 si pana la 1 n-a adormit,iar la ora 5 era iar treaza ,deci am dormit 4 ore si apoi inca una de la 6 la 7
...
In concluzie sunt cu
in sus azi !
Si in loc sa ma inveseles pe Dc,mai citesc si aci de bietul Angelo ca a facut febra mare 
Stati sa trimit o tura ca bantuie asta pe aici 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
anasol spune:
raportez si io 62.8kg
si am tinut strict......
noi mergem la medica la bilantul de 10 luni
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
miraklucker spune:
Multumin fetelor de urari!!!
...noi azi sarbatorim de doua ori
...9 luni a lui Selin si pe sotiorul meu!!!, din pacate aseara eram asa de franta incat nu am mai putut sa-i fac tortul, care de altfel nu lipseste niciodata
.....de fapt nu m-a mai lasat el sa ma apuc la ora 9 de prajiturit, cica sa-i cumpar unul cu schnaps (alcool, lichior) in el
.
Selin azi noapate a dormit ceva mai bine s-a trezit numai o data i-am dat san, ce o mai fi...eu cred ca e pe gata....si a readormit pana la 6 cand i-a dat taica-su biberonul. Altfel ma termina, mai toata noaptea o iau cu mine in pat si incep sa o caut prin ditamai patul mi-e frica sa nu cada. doarme tare nelinistit. funduletul e rosu, roade tot ce prinde, cred ca se trage de la dinti, care nu mai vor odata sa iasa!!!!
....ii place sa o ti sa mearga , se taraie ...e tot mai experta.....si canta, ca a ta Moni, lala, lala. altfel nu are un repertoriu prea bogat, din cand în cand cate un mama, baba, in rest tata si lala.
Ceilalti doi sunt ingrozitori de rai, asa zice matusa-mea, Daria incepe sa-si de-a drumul la gura , Ninin e Selin...e asa de dulce cand o striga asa, David si acum mai plange din cand in cand dupa mine.
Tre sa va las, am inceput lucrul:...... incepe sa-mi fie dor de vremurile de acasa, cine sa ma mai inteleaga
.
V-am pupat
Ceau
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
anasol spune:
am venit
dana-te rog trece la david la 10 luni : 9 kg si aceeasi inaltime de luna trecuta 70 cm,piticotul sectei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)