Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Dimineata la raport.

Am 66,5 kg.
Dar ar fi o mica problema. Ieri dimineata cind m-am cintarit mi-a iesit 67,7 kg. Seara, cintarindu-ma din nou, dupa o zi de regim strict, am avut la prima cintarire tot 67,7, dupa care am observat cintarul ca era rezemat de perete; dupa ce l-am tras de acolo, m-am cintarit din nou si aveam ...68,1 kg. . M-am cintarit de mai multe ori si tot 68,1. Prin urmare se pare ca greutatea de la care am plecat o fi fost de cel putin 68,1. Oricum 65,5 kg eu zic ca e bine.

Totodat, observ ca eu sint cea mai...ambitioasa (a se citi nerealista)la kg pe care vreau sa le dau jos. Dar asta e un target pe termen lung sau cel putin mediu, nicidecum pentru -a asta; la asta vreau sa dau jos cit de mult se poate.

Ali, si Ilinca este fascinata de cabluri; le vineaza peste tot prin casa. Poate si din pricina ca sint printre putinele lucruri la care spun Nuuuu

Mirela, draga de tine, sint de acord cu fetele ca trebuie sa discuti cu Iulian. Ca daca ai putea face fata la toate, mai treaca-mearga, e de inteles sa vrei sa-l rasfeti, dar asa...nu esti superman. O sa clachezi intr-o buna zi si gindeste-te ca ai un copil de crescut, care trebuie sa creasca armonios, cu o mamica linistita, relaxata, vesela si ...disponibila (pentru el).
Multi lui dani si sa se faca bine cit mai repede. Eu cind Ilinca avea nasul infundat, i-am luat (la sugestia medicului pediatru), capsule de Carvol (nu stiu daca le gasesti si acolo), pentru decongestionarea cailor respiratorii. Pui continutul unei capsule pe un scutec de finet pe care il pui pe post de "perna" si o sa poate respira peste noapte. si nu numai.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca si Astery, multumim pentru urari .

Bianca, taiatul motului se face acasa, nu la biserica.
Cel mai dragut e momentul alegerii obiectelor de pe tava.
Motul se patreaza. Eu pe al Oanei (impreuna cu funditza si banutul de argint) le am intr-o pungutza de catifea.

Hai, ca azi ma uit sa vad ce restante sunt la poze si anunt fetele.

Mirela, nu te lasa exploatata. Pe masura ce timpul va trece lucrurile se vor inrautati daca le lasi asa.
El nu se va gandi niciodata la tine daca nu ii impui tu, sau mai bine zis daca nu te gandesti tu la tine in primul rand. Si o faci si pentru Dany, fiindca el are nevoie de o mami sanatoasa si puternica, nu deprimata si obosita.

Chiar daca o discutie impune si-o cearta, nu ceda pentru ca altfel el nu va renunta la obiceiurile de acum.
Trebuie sa-l formezi tu in asa fel incat si tie sa-ti fie bine.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Multumesc Irinel de sfat Si eu folosesc carvol cand cred ca e nevoie dar aseara nu am considerat ca era necesar si..am avut o surpriza...neplacuta...
"Mirela, nu te lasa exploatata. Pe masura ce timpul va trece lucrurile se vor inrautati daca le lasi asa." (exact asta am vrut sa spun si eu dar...nu mi-am permis...)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

"Mirela, nu te lasa exploatata. Pe masura ce timpul va trece lucrurile se vor inrautati daca le lasi asa." (exact asta am vrut sa spun si eu dar...nu mi-am permis...)

Albumul nostru

Cand m-am casatorit, o colega mi-a dat un sfat minunat.
Mi-a spus cam asa: "Draga mea, sa nu fii sclava in casa ta. Sa nu stai cu orele in bucatarie sau facand curatenie prin casa in timp ce el sta in fata televizorului sau cu un ziar in mana.
Daca el sta... stai si tu langa el. Discutati cat mai mult, fii amica lui pe langa iubita, amanta, etc. Un barbat apreciaza mai mult asta. Iar daca se pune problema mancarii ii spui - pe un ton dulce - sa vina si el sa te ajute. Si va veni !"

Ei bine eu i-am urmat sfatul. Si vreau sa va spun ca intre mine si Cosmin legatura a devenit foarte puternica in primul rand datorita comunicarii, a faptului ca am stat foarte mult timp impreuna (nu eu la bucatarie si el in fata televizorului). Iar atunci cand gatesc intotdeauna vine si el la bucatarie, chiar daca nu face multa treaba e important sa fie cu mine si oricum am eu grija sa-i dau ceva de facut.
Fii sireata, Mirela, gandeste-te sa-ti fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Astazi parca nu mai are asa gust ingrozitor laptele batut. Deh...foamea

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinel2005

Astazi parca nu mai are asa gust ingrozitor laptele batut. Deh...foamea

Bleah...
Eu am lapte batut gratis de la scoala si sta in frigider...Mai fac cate o ciorba cu el sau in cele mai multe cazuri il bea maica-mea.... Mie "imi place sa tin regim" dar sa mananc ce imi place...altfel...nu tin regim
Albumul nostru

Mergi la inceput

Am pus cateva poze proaspete cu Roxanica la 9 luni in albumul ei de la semnatura (sunt la final).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mai Dana mai Ce-a mare s-a facut si Roxana. Si frumoasa pe de-asupra.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ce ochi frumosi are Roxana o sa franga multe inimi cu ochii aia......si ce bine ii sta cu bascutza aia...Sa iti traiasca Dana amandoua fetitezele, sa te bucuri de ele

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Multumesc mult pentru aprecieri!!! Dar sa stiti ca nu e chiar asa de greu pe cum pare. Totul e sa am multa rabdare si atentie distributiva, sa am cate-un cuvant-doua, o imbratisare si-un pupic pentru fiecare. Sa vedeti ce ochi fac unii cand ma vad in parc cu cei trei copilasi si-i mai pun si pe topogan, leagan, calut...

TOANCA, grisul cu lapte il fac ca si pentru noi (eeei, de n-ar fi copiii, n-as fi mancat de ani de zile). La 100 ml lapte, pun 2 lingurite de gris. Iese nu foarte gros si cat e cald amestec cu gem sau cu scortisoara si zahar. Macaroanele cu branza, la fel, ca pentru noi, doar ca maruntesc putin cu blenderul (ca sa manance mai repede ). Le-am dat si macaroane cu telemea.

IRINEL, cum e din nou la Cluj? Pe unde stati?

FLORINI, felicitari pentru primii pasi singurel!!!

BIANCA, nu te supara, dar pe mine ma enerveaza la culme parintii care-si plesnesc copiii in public. Pana la a se ajunge acolo, exista muuuulte solutii de a calma un copil. Si, pana la urma, tot parintii sunt de vina daca se ajunge la asa ceva. Asa ca, in primul rand, ar trebui sa-si dea palme lor (caci asa si-au educat copilul) si dupa aceea copiilor Multi ani fericiti impreuna, cu multa intelegere si bucurii!

IOANA, multa sanatate lui Razvan! . Pe langa antibiotic e bine sa-i dai Ecoflorina, Biotics sau cat mai mult iaurt.

ALI, e o scumpa dulce Iarina. Si ce “matza” mare are!!! Si eu sunt contra punerii fularului pe nas si pe gura. In primul rand nu mai poate respire cum trebuie, pe urma, fularul se umezeste de la respiratie si e si mai rau.

SILVI, l-am vazut si pe Allen, ce mult ii place in apa si are niste obrajori, sa-i tot pupacesti! Ce mama iresponsabila poate fi prietena ta sa mearga la tine cu baietelul bolnav Bine ca pana la urma e doar alergie, deci nu ceva contagios.

ANDA, multi , adaptare rapida si numai ganduri bune!!!

DENISA, LA MULTI ANI fericiti sotiorului tau! Esti o dragutza ca intotdeauna! De unde gemeni? De unde avem si noi … (fara antecedente in familiile noastre)

MIRELA, multi si nervii tari! Totusi, ar trebui sa actionezi, nu e doar copilul tau! Si , in fond, lucrezi si tu, deci esti la fel de obosita ca si el. Noi folosim cu success Vibrocilul, pun 4-5 picaturi.

MONICA, multi micutei cantaretze!

DEEA, ai o papusa vie!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput