LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
pitic-03 spune:
Buna fetele!
Nu doresc sa va agasez cu subiectul si va sunt recunoscaroare ca nu ati mai insistat cu el, insa dupa o noapte grea(bb a mincat la 4,00, eu n-am putut sa dorm din cauza gindurilor) m-am decis sa va scriu.
Voi fi, asa cum citeva din voi m-au sfatuit mult mai ingaduitoare si dragastoasa cu pitic(ca sa ma ierte! si nu numai).
Nu stiu cum sa va multumesc , voua , care n-ati aruncat cu "rosii"(Diordia, Anda, Joy,Cristina,Bic,Madau si celelalte mamici), stiind ca va asumati un risc enorm, acela de a intra si voi in "tribunal".
In primul meu mesaj spuneam suparata ce prostie facusem, imi dadeam cu pumnii in cap (singura) si va intrebam voi ce faceti in cazul in care ajungeti la capatul puterilor si rabdarii, SI ATIT.N-am cerut nimic altceva, nicidecum o judecata.Am cautat pareri si m-am ales cu vorbe din cele mai grele, si cu mustruluieli de nu-mi venea sa-mi cred ochilor....![]()
N-am incercat sub nici o forma sa-i fac educatie prin bataie, au fost 2 palme usoare(nu cit sa-l doara) la un capat al rabdarii.Niciodata n-am pus mai presus ceva de copilul meu, nu gatit , nu curatenie(insa in timp ce gatesc el mishuna pe linga mine si cintam(mai mult eu) si facem BAU! pe dupa masa, etc), copilul asta este vegheat non-stop indiferent ca doarme, se joaca sau sta pe olitza.Nu sunt o mama iresponsabila, sau nesanatoasa la cap .
Mesajele mele , de multe ori nu erau observate(nu mi se raspundea nimic), insa cind era ceva de criticat(nu de raspuns)...!!
Cu scuzele de rigoare , pe care vi le datorez pt situatia creata, ma retrag.Am sa mai intru atunci cind voi considera necesara prezenta mea!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by joy04
[am si eu 2 intrebari:
- cine si-a decalotat baietelul?
- ce copil mananca mai mult lapte pe zi decat mancare?
deci eu numai stiu ce sa fac sa-i dau si lui si sa manance
papanasii au avut succes , dar la tati si la mami, nu la prunc.
inafara de sucul de fructe, de un pic de banana rupta si data direct in gurita...nu mananca NIMIC!!!!!!!
SUNT DISPERATA!!!!
am incercat tot felul de combinatii si nimic frate, nimic.
joy siVlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Intrebarea 1: noi l-am decalotat. Nu am mai umblat acolo cateva luni bune, ultima data a tras tati acum cateva zile si de data asta l-a durut, dar arata ok.
Intrebarea 2: tocmai am scris azi mai devreme de aceeasi problema cu mancatul... Am apelat in disperare si la Cristina intr-o seara, am sunat la o prietena cu fetita de 1 an si 5 luni... am sunat la sora-mea pediatra... nu e nimic de facut. Ii dau in gura, sa muste (altfel nu vrea) cateva guri de banana, nici un sfert, mananca un biscuite de copii (Hero's), tot muscat, bea ceai de tei+musetel, ca e rau cu gatul/nasul si burtica. Plus seara mananca iaurt cu banana si biscuite. Iti dai seama ca asta nu e mancare! LEgume/fructe nu mai vrea, lingurita sa nu o mai vada! Lapte nu-i dau mai mult decat dimineata si seara, ca nu vreau sa-l invat. Sora-mea mi-a spus ca asa se manifesta unii copii la finalul unei boli, refuza orice mancare, sa am rabdare, ca peste o sapt/doua va manca mai mult ca inainte de fite, ca sa recupereze. Astept cu nerabdare!
Gandacel
15+ si Bogdanel (14.11.2005)
anda77 spune:
nu vreau sa ma laud, dar prietenul tau probabil lucreaza pe o incorecta ora a nasterii. eu pun 100 de intrebari subiectului ca sa determin, in functie de experientele de viata, ora exacta la care s-a nascut. apoi, in cazul in care nu mai e necesara astrograma natala, ca ce sa-i mai spun nou dk mi-a povestit el toata viata, trec la predictii. asa am facut cu mama di tutti, de exemplu. a tinut zile intregi determ,inarea orei exacte, dar apoi ne-am verificat exact cu intamplarile din trecut. dupa ce se determina ora, se verifica astrologul intrebandu-l care au fost datele la care s-au intamplat chestii mai importante. adik il intrebi (se presupune ca nu i-ai spus, bineinteles) cand te-ai maritat. etc. dk astrologul raspunde corect, inseamna ca ti-a dibuit ora si poti avea incredere in predictiile lui pt. viitor. dk are talent si la alea, ca am vazut 10 moduri de interpretare ale aceluiasi aspect planetar.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Gandacel spune:
Pitic, nu "s-a creat" nici o situatie neplacuta. Ai tras un semnal de alarma, care eu zic ca e bine-venit pentru toata lumea. Daca nu veneai tu sa zici ce ai facut, poate ar fi facut-o si altele, asa o sa se gandeasca de trei ori inainte sa faca asta! Asa ca, dupa cum tu ai invatat pe calea cea mai grea lectia, noi am invatat-o pe calea cea usoara, adica din greseala ta! Si normal ca este necesara prezenta ta pe forum, la fel de necesara ca a oricarei alte mamici, nu cumva sa te superi! Sper ca cuvantul meu "esti pe gustul" unor femei care pun pret pe curatenie, nu te-a suparat. Am vrut sa zic ca in mod sigur esti pe placul sooacrei mele, insa am editat, pentru ca m-am gandit ca daca vede barbatul meu, se supara... Ea imi spunea mereu sa las copilul sa planga, ca daca nu il las sa planga, atunci eu cum mai pot sa mai si gatesc, sa mai vad si de casa?! Asta ca sa stii cum si-au crescut altele copiii. Si nu le-a mai aratat nimeni cu degetul! Plus ca sunt convinsa ca in alte familii mai putin citite (sau nu se stie) bataia e la ordinea zilei, e un fel de a trai, nu neaparat ca sa faca educatie, cat sa se descarce persoana... Lasa deoparte tristetea de acum, eu te admir pentru curajul de a fi scris ce ai facut, cat si pentru increderea pe care ne-ai aratat-o prin sinceritatea ta! Sper doar ca nu te-am dezamagit prea tare. Pupic de la mine.
Gandacel
pitic-03 spune:
Draga Joiy, noi l-am decalotat pe pitic la medic la 10 luni(pt ca nu ne-a mai lasat sa umblam la putzica, s-a lipit sus si a facut ca o bobita de orez intre putica si pielea de pe ea), la G.Alexandrescu.
Atras doctorita de piele (fara sa taie ceva), i-a dat cu alifie acolo si ne-a trimes acasa . Ne-a spus ca de cite ori va face pishu (timp de 4 zile) va plinge rau, insa iti spun cu mina pe inima ca bine am facut. Acum , la baie doar trag de piele in jos, dau cu sapun, clatesc si e perfect)
Copilul meu s-a dereglat de cind s-a dat orainainte:somnul de dupa-amiaza care era de la 4 la 5-5,30 acum e de la 4(16) pina la 19,30..de la asta o fi?mai sunt copii asa?
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by anda77
nu vreau sa ma laud, dar prietenul tau probabil lucreaza pe o incorecta ora a nasterii. eu pun 100 de intrebari subiectului ca sa determin, in functie de experientele de viata, ora exacta la care s-a nascut. apoi, in cazul in care nu mai e necesara astrograma natala, ca ce sa-i mai spun nou dk mi-a povestit el toata viata, trec la predictii. asa am facut cu mama di tutti, de exemplu. a tinut zile intregi determ,inarea orei exacte, dar apoi ne-am verificat exact cu intamplarile din trecut. dupa ce se determina ora, se verifica astrologul intrebandu-l care au fost datele la care s-au intamplat chestii mai importante. adik il intrebi (se presupune ca nu i-ai spus, bineinteles) cand te-ai maritat. etc. dk astrologul raspunde corect, inseamna ca ti-a dibuit ora si poti avea incredere in predictiile lui pt. viitor. dk are talent si la alea, ca am vazut 10 moduri de interpretare ale aceluiasi aspect planetar.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Prietenul meu mi-a stabilit (impreuna cu mine, dupa muuuulte zile) ora nasterii. Ca eu i-am zis ora 11... Acum 35 de ani nu statea mama cu ochii pe ceas! Si la concluzia asta am ajuns noi doi impreuna... Poate noi doua ajungem la alta concluzie, ce sa zic?! Interesant si abia astept! Ai sa vezi insa ca nu e deloc usor! Am mai multe granite de casa la cateva minute distanta si planete grele care se muta de colo-dincolo... pe serioase, abia astept sa-mi vina randul!
Gandacel
madau spune:
Fetele care se pricep am si eu o problema extrem de urgenta. Tocmai m-a sunat o pritena care e in plin proces de intarcare, piticul ei de 1.5 luni nu mai vrea sa suga deloc de 4 zile, acum imi zicea ca a a facut o galma la un san care o doare si e si puin rosie zona. Ce sa faca???? Odata ptr galma si odata ptr oprirea lactatiei. Mersi si astept rasp cat se poate de rpd, ca e terminata efectiv

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
cristinamh spune:
joy, nu l-am decalotat pe andrei, n-am umbral si nici n-o s-o fac. vad ca e un mesaj cu bobita sub piele... ei bine, a facut si andrei acum cateva luni.... m-am dus innebunita la pediatru. noroc ca tipu' e mai calm ca mine, si m0a trimis acasa, ca se curata singura si o sa se retraga. ei bine, s-a retras! ma trimitea si la chirurgie, daca voiam eu sa-mi chinui copilul, dar am mers pe mana lui. si uite ca a avut dreptate.
dar imi pare rau ca o sa aiba dreptate cred si cu a doua umflatura, care e spre baza organului, si care nu cred ca o sa dispara, lui i s-a parut un chistulet. il lasam juma de an, si vedem daca creste si ce se intampla....si pe-asta s-ar putea sa-l scoatem 

lapte iris baga la greu, ca doar se serveste. bea si apa, lipaie ca un catel, scurge paharele de suc ale lui andrei (pe-astea le linge la propriu).
pitic, nu vad nici un tribumal pe-aici, si in afara de inchizitie, care nu mai exista, stiu ca ai dreptul sa-ti aperi ideile. nu mai exista demult sentinte sau "cel fara de pacat sa ridice primul piatra..."
eu astept, sa vad peste un an jumate ce se va scrie pe topic. cati copii stiu ce-i aia palma pe fund... ca asa juram si io, pe luna si pe stele, ca nu voi da in andrei, si uite adineauri si-a luat 3 palme pe fund, ca profitand de libertate (io eram la tf cu spatele) a luat un marker si-a mazgalit juma de raft de carti si 3 usi de mobila. se curata mobila, cu acetona de laborator, nu de-aia diluata, dar cartile... si cum nu e prima data, iar celelalte pedepse (si avem gama larga!) nu au efect, si-a luat 3 palme zdravene la fund.
dar andrei e mare, si pricepe... la iris n-am ce sa fac, deocamdata o pun in patut fara jucarii daca o prind la priza. o cert, si stie bine ce inseamna fata mea incruntata... din tonul vocii pricepe ca n-are voie ceva.
ca fac bine sau nu, ma chinui... ma straduiesc. si accept sfaturi, dar sa fie testate!
si ajung iar la "eu m-am suparat, imi fac bagajele si plec"... asta e alegerea fiecaruia. daca se considera ca forumul nu mai raspunde nevoilor proprii, de sprijin si incurajare, de ce nu!? fiecare face ce doreste. nu merita sa pierzi timpul daca n-o faci cu folos.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by madau
Fetele care se pricep am si eu o problema extrem de urgenta. Tocmai m-a sunat o pritena care e in plin proces de intarcare, piticul ei de 1.5 luni nu mai vrea sa suga deloc de 4 zile, acum imi zicea ca a a facut o galma la un san care o doare si e si puin rosie zona. Ce sa faca???? Odata ptr galma si odata ptr oprirea lactatiei. Mersi si astept rasp cat se poate de rpd, ca e terminata efectivMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Sa sune de urgenta medicul ginecolog! Intre timp, sa ia tinctura de salvie si sa inceapa sa inghita. Si eu l-am intarcat pe Bogdan tot pentru ca asa a vrut el! Salvia ii opreste lactatia in 3-5 zile. Daca intre timp NU SE MULGE si NU ALAPTEAZA. Pentru galma, eu as zice sa puna o compresa rece si sa ia un ibuprofen, dar mai bine intreaba doctorul. Si o foaie de varza proaspata si putin "mototolita" merge...
Gandacel
dordia2000 spune:
Daca tot ati ajuns la subiectul sani....am o mare problema:::eu mai am inca lapte si am intzarcat acum 5 luni; adica daca strang de sfarc ies cateva bobitze albe...nu se formeaza picatura dar..nu am strans decat un pic. Si ziua de multe ori ma simt un pic uda pe tricou dar pe exteriorul tricoului nu e nimic insa pe interior e un pic ud.
Abia pe 15 ma duc la Gineco si am sa intreb dar...pana atunci ... imi spuneti si mie daca e normal sa nu?
Pitic sa nu cumva sa pleci ca nu merita. Daca tu crezi ca te ajutam cat de putzin...ramai. Daca consideri ca noi si forumul nu iti mai suntem de nici un folos...atunci asta e decizia ta si nimeni nu cred ca se supara.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005

Vlad Andrei 01.12.2005