LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Anda, eu nu am nimic in casa copiilor in astrograma!!!! Asta inseamna ca pot avea oricati si de orice sex! Nu? Sau nu e casa V?

Gandacel 15+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia imi pare rau de Bardo dar...nu stiu nici un dr. bun. Sanatate muulta!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai vechi, dar bun:

Ursu, umbla shi el prin padure.... la un moment dat, se intalneshte cu vulpea, care-i spune grabita:
-Ursule, ursule, se fabrica la Cluj o bere cu numele tau!!!
Merge ursu' ce merge, ii iese-n cale lupu':
-Ursule, ursule, exista o bere cu numele tau!!!
Shi iar merge...pana da de iepurash:
-Bai ursule, shtii ca exista o bere foarte buna cu numele tau?!
Nedumerit, ursu', ishi continua drumu'. la primul bar intra, strigandu-i barmanului:
-Dom'le, adu-mi dom'le si mie te rog frumos, o bere Danut !!!!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

gandacel:)) a inceput sa te pasioneze?:)) nu , nu e asa. dk n-ai plabnete in 5, se studiaza guvernatorul zodiei de unde incepe casa 5. adik unde este plasat el, in ce casa, in ce zodie, ce aspecte primeste de la celelalte planete.
iti fac eu dk vrei, dar nu acum, ca am bebelusi restanti de ceva timp. cand ii termin pe ei, fac si mamicile inscrise deja.

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mi-am adus aminte: BULUCEL asa-i, i se schimba culoare ochilor lui vladutu'.
are un cerculet pe margine albastru sau maibine zis gri, si in mijloc caprui cu verde..dar un caprui deschis, chiar zici ca-i galben cateodata.

GANDACEL eu cand i-am zis dr gine ca stiu ca-i normal sa mai curga lapte din sani si la cateva luni dupa intarcare, m-a intrebat unde am auzit \.
si i-am zis ca dr de familie mi-a zis asta. si replica lui a fost: "schimb-o! nu este normal sa mai ai lapte in sani".
prietena mea are o colega de servici care are cancer de san (si are cam 32 ani) si a zis ca sujnt o GRAMADA de femei la oncologie care au tumori - nu neaparat maligne - din aceasta cauza. adica lapte ramas pe canal.
si eu nu m-am mai strans de san sa vad daca iese sau nu ceva. dr a vrut sa vada daca mai am sau nu lapte acolo.
o sa iau si salvie, multam de pont.

ANDA am aproape 4 luni de cand am intarcat.
baleste si ardeiul meu,nu asa rau ca NIC, dar cred ca si noi vom astepta...muuuult si bine pana ii vor da alti dinti.
are gingiile mai tari, asta e.

CRISTINAMH de ce se vede asa de greu site-ul irisucai??? de fapt si al lui andrei la fel....si vreau sa vad si eu poze cu amandoi la joaca....

am si eu 2 intrebari:
- cine si-a decalotat baietelul?
- ce copil mananca mai mult lapte pe zi decat mancare?

deci eu numai stiu ce sa fac sa-i dau si lui si sa manance
papanasii au avut succes , dar la tati si la mami, nu la prunc.
inafara de sucul de fructe, de un pic de banana rupta si data direct in gurita...nu mananca NIMIC!!!!!!!
SUNT DISPERATA!!!!
am incercat tot felul de combinatii si nimic frate, nimic.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

o fi de la CANDIDA aia nemancatul lui????

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Merci, Anda. Ma pasioneaza de multi ani, am un prieten super cunoscator, care ma studiaza ca pe o mare curiozitate, ca nu se potriveste mai nimic la predictii. Iar din caracterizari... cu chiu cu vai! Se poate interpreta fiecare aspect in multe moduri, de asta te intreb si pe tine, pentru ca esti alta persoana, cu alt mod de gandire, ai alta perspectiva, ai aprofundat in felul tau personal. Cat despre a-mi face mie horoscopul, cred ca poate prezenta o provocare. Poti sa ma treci pe lista si sa-mi faci o surpriza cand imi vine randul. Uite, ma inscriu acum si imi dai mesaj pe e-mail cand o sa ai timp, ca o sa ai o multime de intrebari...
P.S. M-am nascut cu Mercur retrograd... unii interpreteaza intr-un fel nu foarte frumos, eu (cum ma cunosc) dau alte interpretari, pe care le-am gasit explicate de-a lungul timpului pe net...

Edit. AM uitat sa trec datele: 11 dec. 1971, ora 10:55 am.

Gandacel 15+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

joy, cre-ca e de la dintisori. ar mai fi chestia cu mesele. stii cat m-am plans eu cu nichita-grevistul foamei si acum baga in el ca-n spital, de cand l-am trecut la 4 mese in loc de 5 pe zi. are timp intre mese sa i se faca fomica.

noki, vorba lui madau, trebuie sa vada si okiu nostru cadouri, entertainment, de-astea. poooze.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Joy daca-i dai direct banana sa muste din ea cam cat papa? Ca nici Mirunica nu mai vroia banana, pana cand odata fiind in parc i-am desfacut una si i-am dat asa sa muste ea, surpriza..a mancat-o pe toata.

Nu stiu ce sa-i mai dai altceva...piureuri de legume cu Fagaras (sa zicem ) nu vrea? Sau cereale cu lapte? Zic si io, ca nu am retinut ce anume nu vrea sa manance

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda daca tot ai scos "porumbelul" pe gura, dupa ce termini astrogramele la bebelaci (apropo tre sa fie si fimea pe acolo), sa ma treci si pe mine acolo pe listoi. Poate pana prin martie incolo cand mi-oi scoate io steriletul apuci s-o faci..ca sa stiu cum "prestez", ti-am zis ca e o chestiune importanta

Hai ca in loc sa profit de faptul ca monstruletzul doarme si sa mananc si eu ceva..stau pe DC si infulec la prajituri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput