Prichindei martie - aprilie 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 22
Marox spune:
La Multi Ani, Zuzunaki, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copilasii tai! Si multa sanatate Sofiei!
Mamacita, cred ca Alexutu a inteles ca mai ai un bebe un burtica
. Cam asa verifica si nepotu-meu la 2 ani cind cumnata-mea era insarcinata.
Rrox, super faza cu pisoii, ce imaginatie are Ioana!
Crisa, mult curaj va doresc si sa va intoarceti cu vesti minunate!
Andruzza, mie mi se pare ca Rares face o gramada de activitati. Prin cartile pe care le-am citit pe aici scrie ca aratatul cu degetul face parte din lucrurile pe care trebuie sa le faca pe la 2 ani...mai are timp...
Danuta-t, e bine daca ai moralul bun. Pe mine asteptarea rezultatelor dupa amniocenteza m-a terminat. Iti tn pumnii sa fie bine.
Daria, sint siderata! Atit de multe cuvinte!!! Sigur, sa nu crezi ca nu te cred, sint doar foarte impresionata! Felicitari lui Brien!
Oanamaria si alor mei le place in baie. Mai ales ca fac baie impreuna, au jucarii intr-un cosulet la indemina, bineinteles ca se iau la hartza pt ca exact in momentul ala amindoi voi aceeasi jucarie, dar per ansamblu e un moment cool si de respiro pt parinti.
Raresionut, felicitari pentru noua casa!
Laura, imi pare rau ca ai probleme cu mincarea. Nu stiu ce sa-ti spun, poate ca e totusi incapatinare din partea lui George, daca maninca pe muzica Cleopatrei de ce n-ar minca si fara muzica?!!!
Andira, multa sanatate la toate 3!
Ligia, asa facea si Alex, nu puteam minca fara sa-i dam si lui sa guste. A durat fericirea pina pe la 2 ani jumate. Dupa aia a devenit extrem de selectiv, nu mai voia sa manince decit anumite mincaruri, iar ce era nou nici nu se uita. Acu' gradinita si cantina sa traiasca pt ca reinceput sa manince (aproape) de toate.
Apropo de ce discutam acum citeva zile cu oboseala, etc. L-am trimis pe Christophe la maica-sa in week-end sa se refaca. In ultimul timp era un ghem de nervi, nu mai avea deloc rabdare cu odraslele. Eu ajung acasa mai tirziu decit el, iar uneori se ocupa singur de baia lor, le pregateste de mincare, ii schimba, ... Sper sa rezist singura cu ei 2 zile.
V-am spus ca venim in vacanta de Craciun in Bucuresti? Am reusit sa avem concediu amindoi in acelasi timp si am gasit bilete de avion la preturi rezonabile. Plecam pe 23 dec si ne intoarcem pe 1 ian. Am vrea sa ajungem vreo 2-3 zile la munte, dar m-am uitat pe internet si m-am ingrozit cind am vazut ce preturi sint
!
mamacita spune:
ligia,nu ma supar pe nimeni ca-si spune parerea,mai ales intr-un domeniu in care toate suntem la fel de (ne)pregatite
si nici n-am pretentia ca toata lumea sa gandeasca la fel.Dar daca voiam sa aiba altcineva controlul asupra regimului alimentar,imbracatului sau mai stiu eu carei parti din viata lui il duceam la gradinita/cresa si gata,ce faceau toti,aia facea si el.Deci va trebui sa se obisnuiasca incet-incet cu regimul de teroare
Oricum,cred ca i-a facut bine ca s-a descarcat
.Eu am fost surprinsa insa sa observ ca n-are atatia neuroni cati numarasem eu
si ca nici macar limba romana n-o cunoaste
,daca avea ea impresia ca adresarea"hotule"se refera la definitia de talhar,nu la cea de smecher(pe care am constatat ca nici n-o cunoaste
).Prin alte tari nu cunosc bone sa-si fi dat demisia ca exista camere video in casa,pentru supraveghere
sau ca nu sunt ele"sefe".Ma bucur ca mi-ai spus si tu parerea si ma felicit ca nu mi-am iesit din pepeni;asta s-a datorat faptului ca am incercat s-o inteleg si pe ea,nu este de fel o tzatza ordinara,care da cu noroi in cine se nimereste,prieten sau dusman,ci daca a reactionat asa inseamna ca intr-adevar era stresata,mai ales ca e o meserie noua pentru ea si taman la o asemenea pretentioasa
.Voi incerca sa gasesc o cale de mijloc intre ce doreste ea si ce dorim noi,astfel incat la sfarsit cel mai castigat sa fie Alexutu',chiar daca noi adultii ne vom mai musca din unghii![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Marox,si eu m-am gandit ca vrea sa vada daca mai este ceva/cineva dupa usita
Despre preturile exagerate discutam si noi asta-seara,nu prea stim incotro s-o apucam,la mare distanta iarna ne este teama,este inca mic,iar la munte au niste bombe de preturi.Gasim noi ceva pana la urma.Ne gandeam s-o luam si pe bona,dar dupa izbucnirea de azi,dac-o apuca stresu'
mai rau ne incurca deact ne ajuta.Vom vedea...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andrruzza spune:
ligia, sa stii ca mi-ai dat o super idee cu draga-draga pe carticele
Cu o caprioara de plus pe care a indragit-o mai nou am reusit sa imi dau seama ca stie nasul, urechile, ochii si codita. Ii zic sa pupe caprioara pe nas sau cgi si-o pupa. Dar sa aplic pe carticele nu mi-a trecut prin cap.
marox, asa mi-a zis si dr. ca o sa arate el, sa nu ma mai stresez.Thx!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
CatXO spune:
Buna dimineata!
Ma intorc dupa mult timp sa va spun ce se mai intampla cu noi. De citit va citesc aproape zilnic, la doua zile cel putin, si ma regasesc aproape in fiecare povestire a voastra.
Alexia e destul de bine, tot 'manechin':85 cm cu 10,5 kg maxim
. Nici nu stiu ce sa-i mai fac. M-am saturat de tratamente ca de mere padurete. Iar ea cred ca s-a saturat de luat, mai ceva ca noi. La ultimele analize ii aparusera din nou E coli, dupa vreo 2 cure de cate o saptamana de antibiotice, si am luat hotararea sa-i nu-i mai dau nimic. Am inteles ca dupa o anumita varsta nu mai apare la analize.
In rest ea e vesela, spune si ea o gramada de cuvinte noi, a inceput sa se faca inteleasa, chiar daca de multe ori ne ia de mana si ne duce la respectivul obiect. Stie tot si ma 'ajuta' si la treaba. Imi aduce pampersi cand o schimb pe Daria, imi aduce servetelele cand sunt in alta camera, a inceput sa ma imite in toate. Ia un servetel si sterge mobila, cand spal vasele insira si ea castronelele de plastic si se face ca le spala.... Singura chestie e ca e prea slabuta. Are burtica lipita de spate. De mancat nu mai vrea decat singura, deci nu mananca nici foarte mult. Si nu mai vrea nimic dat la blender. Doar bucatele sa si le bage singurica in gura. Greu ii mai dam noi. Bona face adevarate scamatorii sa-i bage cate o lingurita.
Apropo de bone. Eu la a mea ii dau 4 mil, rar ii mai dau 500.000 in plus, daca mi s-a parut ca a facut ceva extraordinar. programul este de la 9 la 17. Tinand cont ca eu sunt acasa ma mai ajuta si cu menajul, asta doar daca dorm fetele. Calca, face de manacare (si pt noi
), mai aspira si sterge pe jos cu mopul (nu avem covoare). Deci asta doar in timpul liber, fara copii. Eu sunt f. multumita, deja a devenit parte din familie, tinand cont c-o am din ianuarie, deci aproape face anul la noi. m-am hotarat ca de la 01.01 sa-i maresc un pic salariul cu vreo 500.000-maxim 1 mil, dar asta doar pt vechime in munca. ![]()
Am mai urmarit o discutie despre TV. Alexia nu mananca fara televizor dat pe muzica sau desene. Eu cred ca nu-i daunator pt copii sa se uite la desene. oricum la noi merge tv-ul non-stop, Alexia se mai uita doar cand vede vreo reclama care place. In rest merge pe post de radio. In rest cred ca totul e controlabil. Daca eu inchid TV-ul, Alexia nici nu se sinchiseste, isi gaseste imediat ceva de facut. A inceput sa se joace cu jucariile f. frumos si incearca s-o implice si pe Daria in jocul ei, chiar daca ea nu prea reactioneaza. Acum de ex, i-am dat o carioca si o foaie si trage linii de zor.
Am scris ca o moara hodorogita. Plec ca Alexia a inceput sa picteze si parchetul.
Va 
Oana
, Alexia
si Daria 
Poze frumoase cu noi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060517/n/Daria/dt/7/k/230f/age.png
raresionut spune:
Ma declar dependenta de net
...caci am uitat sa imi platesc contributia justificata la abonament

si aseara ooops

...si astfel de dimineata cu nopatea in cap eram la usa cu pricina...uite asa mi-am tot repetat uitarea e fireasca, dar am rosit un pic.... am intarziat o saptamana....
Citesc si revin....
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
cenia spune:
SAluti!
LA MULTI ANI vin si eu din urma Zuzu
laura: si eu ma plingeam ca nu maninca! ia ghici ce face de cind e la gradi? maninca destul de bine!!!
m-am inspirat dupa altii si i-am scris educatorei ca vreau sa imi scrie in vocabular cit a mincat, cit a odrmit si starea generala. ea e asa de draguta ca imi scrie deja romane: ca au pictat pe sticla si e indeminatec, ca au fost afara si s-au dat pe topogan... cind citesc ma emotionez toata!!! stind de vorba cu ea am aflat ca are o situatie familiala deosebita: abia a divortat a lasat-o sotul pt alta.are 3 copii, doi la scoala unul la gradi!! sunt asa de impresionata de povestea vietii ei....la 33 de ani.
de asta ma uit la mine si multumesc Domnului ca e bine asa, e departe sotul si trebuie sa fat totul singura,il hranesc singura, sa ii fac baie singura sa il transport singura....dar e bun asa!
mamacita: de asta mi-e frica cu bonele. cind ti-e lumea mai draga te lasa!!!! si ce atitudine!i-ai dat un deget...si iti ia toata mina!!!
sa vedeti ce frumos se roaga David!! (le spune asa:"Doamne,Doamne iti multumim, pt papa bun, Amin!" asta e cea scurta pt cei mici si mai una!se sterge pe miini singur dupa ce il spal.
l-am tuns.
vineri am fost la servici. e clar! iar o sa uit sa maninc! dar e bine pentru colaceii mei de la burta!!!
incerc sa mai revin
a venit copilul atomic
la lac
niste poze
cenia spune:
am uitat sa pun pozele cu tunsulici. acum a stat la frizer destul de mult. la sfirsit s-a plictisit,dar suntem mari, mey!
daca nu vedeti pozele sunt la fisierul: gradinita
http://new.photos.yahoo.com/david_americanu/?change_count=0#page1
la lac
niste poze
raresionut spune:
Daria
, sanatate lui Brien , chiar vorbeam cu medicul nostru pediatru de la Iasi si ne spunea ca marea greseala a laboratoarelor este ca nu prezinta valorile normale pentru micii pacienti si de aici o nebuneala intreaga( se referea la panica de moment a parintilor).
Sincer, il felicit pe Brien pentru vocabularul sau impresionant( noi ne "mandrim" doar cu vreo 5-6 cuvinte, probabil seamana cu tac-su , caci mama sufera de logoree
).
Mamacita
, imi pare rau pentru "socul" si intamplarea cu bona, dar poate asa se va simti si ea stapana pe situatie( ca a reusit sa isi spuna oful), ma rog inca nu am experienta cu bone si de aceea cred ca voi deschide un nou subiect pe aceasta tema.
Oricum, mie nu mi se pare nejustificat si exagerat ce faceti voi...sunteti parinti si asta explica tot, insa e bine sa cautati o cale de mijloc ( pentru Alex
, in special).
Marox
, Rrox
, Danuta
( chiar daca m-ai botezat), multumesc frumos.
Crissa, drum bun si sa va intoarceti sanatosi si cu vesti bune.

Danuta
, ma bucur pentru decizia ta si bine ca esti linistita acum, sanatate lui Mihai
.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
quote:
Originally posted by cenia
am uitat sa pun pozele cu tunsulici. acum a stat la frizer destul de mult. la sfirsit s-a plictisit,dar suntem mari, mey!
daca nu vedeti pozele sunt la fisierul: gradinita
http://new.photos.yahoo.com/david_americanu/?change_count=0#page1
la lac
niste poze
Eu nu vad pozele, la fisierul gradinita sunt prezentate doar imagini cu interioarele ....
Alina
si printul Rares
Pozele noastre