Prichindei martie - aprilie 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 21
mamacita spune:
quote:
Originally posted by zuzunakiquote:
Originally posted by mamacita
Tine minte ca la varsta asta portia lor normala are marimea unui sfert de portie de adult si apetitul este extrem de capricios.Pofta buna!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Eu nu inteleg cum adica 1/4 di n portia de adult?Scuze,dar daca valoarea energetica pe care trebuie sa o primeasca ei este de 1000-1200kcal atunci un adult ar trebui sa consume 4000-4800?Cam greu de crezut
Mami de pufulet pufilossi Sofilina ursulina
Pai sa te lamuresc:ma refeream la marimea portiei,la greutate,caci si laura ne-a redat in grame,nu in calorii.Cantitatea de calorii e alta "mancare de peste"
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
zuzunaki spune:
Mai sa fie...eu tranform gramele in calorii.Mi se pare logic.Tu stii mai bine oricum...Ma retrag din discutie.
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
mamacita spune:
quote:
Originally posted by niccelmic
Mamacita Aoleuuu e nasoala treaba cu bona! avem si noi si o tratam ca pe un ou,ma gindesc de zece ori inainte de a formula o cerere sau o observatie.E cam 'inchipuita' si-i sare tzandara imediat.sta si intoarce pe toate partile ce-i spui.Am patit si eu exact cum spui tu-am cabinetul f aproape de casa,cam la 5 min si citeodata mai trag o fuga sa vad care mai e treaba.tot asa,a zis ca vin sa o controlez.Nu-ti spun ca asta vara am mai avut pe cineva care ma ajuta cu curatenia cu care se tot impungea si io eram la mijloc-eram turbata de nervi,satula de istericalele si mofturile lor.Desi eram constienta ca nu trebuie sa ma implic in probleme din astea marunte,atmosfera din casa era groaznica.asa ca am luat-o pe Iuba-Ruba si pe taticu si am plecat in vacanta in Antalya.i-am trecut cu vederea toate mofturile pt ca realmente are o grija deosebita de Iubi si chiar o iubeste.in plus inafara de week-end sta non stop la noi-ea e divortata si copiii la munca in Spania.salariul ei e cam cit aveam io salariul in spital la stat plus cadouri de cite ori plecam undeva si haine chipurile de servici-geaca ,pantofi,etc-lucruri de sezon.E o persoana de incredere,are multe calitati,cel mai important e ca iubi o indrageste f mult.daca vreau sa-i explic ceva ce ea considera ca stie ,cum spui tu ,ma izbesc de un zid,dar vorba maica-mi-daca era desteapta nu era bona la mine.ma rog...In ultimul timp nu am avut divergente,a fost liniste.
In legatura cu pupatul in parc-nu ti-am zis ca Iubi o pupa numai pe Daria prietena si favorita ei.cu ceilalti e f zgarcita .De fapt ma pupa numai pe mine si pe tatal ei.Nu vrei sa stii cit ma rog de ea si ce sint in stare sa fac pentru o 'bobitza de dulceatza'.Sint moarta dupa bobitze da nu prea imi da... Normal ca sint impotriva pupatului cu oricine,dar as parea o salbatica daca i-as interzice sa o pupe pe Daria.Ce se bucura cind se regasesc,e extraordinar,Iubi ai ia fatza dariei in maini si zice 'daga,daga,daga'(draga).Ieri au invatat impreuna sa cinte cintecul cu elefantul care se legana si iubi seara daca incercam sa-i cint altceva zicea-"Nu! Epatantu!!!"
nicole
niccelmic,ti-as fi raspuns pe pm,dar nu-l ai activat,asa ca iti zic aici[nu e secret,ca sunt bani cinstiti
Alexandru,soarele nostru
mamacita spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
Mai sa fie...eu tranform gramele in calorii.Mi se pare logic.Tu stii mai bine oricum...Ma retrag din discutie.
Mami de pufulet pufilossi Sofilina ursulina
http://www.lpch.org/DiseaseHealthInfo/HealthLibrary/growth/tdlr.html
Alexandru,soarele nostru
mamacita spune:
quote:
Originally posted by danuta_t
Eu mi-am facut ieri amniocenteza,
M-am ingrozit de unele cazuri povestite, imi tot repetam ca in general totul decurge bine, dar ma gandesc ce curaj au medicii astia dupa ce vad atatea cazuri, ce putere de detasare trebuie sa aibe ca sa se bucure de viata indiferent de ce vad. Eu recunosc, sunt foarte usor impresionabila, n-as face fata.
Excelenta hotararea rapida,fara multe dubii,si atitudinea ta.Tine-o tot asa,sunt convinsa ca va fi bine!
Sa stii ca medicii care lucreaza in foarte mult stress ajung sa aprecieze cu adevarat ceea ce au,sanatate,familie,cariera,prieteni adevarati,bunuri etc.etc.Cu cat traiesti intr-un cerc mai restrans si fara probleme majore,cu atat ai tendinta de a exagera orice nimic si a-l preface intr-o problema capitala.Pupici!
imi pare rau de aniversare,dar bine ca s-a inzdravenit Mihai!
Alexandru,soarele nostru
rrox3 spune:
La multi ani Zuzu!!!

Crissa va tin pumnii la Targu Mures!
Sa va intoarceti bucurosi, doar cu vesti bune! Le asteptam! 
Danuta bravo, ai o atitudine foarte buna!
Sanatate lui Mihai!
Andruzza In nici un caz nu ne plictisesti!
Sincer, eu nu m-as fi ingrijorat daca Ioana n-ar fi aratat cu degetul, dar s-ar fi descurcat sa-mi arate ce vrea si ar fi fost normala in rest. Tu arati cu degetul? Adica i-ai aratat lui cu degetul din-totdeuna cand i-ai aratat ceva? Daca nu, poate d-aia nu o face nici el. Sau doar e baiat bine crescut care nu arata cu degetul
Sustin si eu ideea Danutei. Ioanei ii place foarte mult sa ne uitam pe carti si in loc sa tot trancan eu cine si unde e o intreb pe ea: unde e ham-ham?, unde e mor-mor, unde e vulpea, pasarea, soricelul, pisi, s.a.m.d. El cum raspunde la astfel de intrebari?
Andira multa sanatate tuturor fetelor! 
Daria felicitari lui Brien pentru vocabular!!
Ioana a facut pauza la invatat cuvinte noi... adica la grait cuvinte noi, ca de invatat invata in continuare. Daca ii cer ceva sau vorbesc cu altcineva despre ceva imediat apare cu respectivul obiect (sau ceva asociat, gen ghetute daca e vorba de parc).
Mamacita editeaza-ti raspunsul dat lui Niccelmic ca-i tare ciudat
Succes cu bona! Tu esti foarte pretentioasa fata de alte mamici (totusi normala dupa criteriile mele
) d-asta se revolta madame. Trebuie sa aplici ceva tactici de dovedire a increderii in bona.
Raresionut sa fiti fericiti in casuta achizitionata! 
Laura muta alpinistul in pat mare. Macar cade mai de jos
Ioana doarme cu succes in pat mare de ceva vreme si n-a cazut niciodata, dar ii pun o patura facuta sul pe marginea patului si o aud cand se trezeste (ca ma striga taare
)
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
mamacita spune:
quote:
Originally posted by rrox3
Mamacita editeaza-ti raspunsul dat lui Niccelmic ca-i tare ciudatSucces cu bona! Tu esti foarte pretentioasa fata de alte mamici (totusi normala dupa criteriile mele
) d-asta se revolta madame. Trebuie sa aplici ceva tactici de dovedire a increderii in bona.
Multumesc
Tacticile de dovedire a increderii le-a folosit ca motiv de santaj model"imi iau jucariile si plec"
Alexandru,soarele nostru
andrruzza spune:
danuta, roxx, ne uitam pe carticele cu animale, pe carticele de povesti mai asta vara, acum nu-l mai atrag decat ziarele, ofertele de la cora, tot felul de reviste. E interesat de imagini gen telefoane, ochelari, ceasuri, oamneni, grupuri de oameni, etc Da roxx, i-am aratat folosindu-ma de deget de mic mic tot timpul, cred ca am deja o mana mai lunga. Asta-i problema, ca nu-mi arata daca-l intreb unde e x. Daca-l intreb unde-i frigiderul, pauza. Daca-i spun hai sa mergem sa deschidem usa la frigider, e imediat langa frigider. Daca-l intreb unde-s pantofii, pauza. Daca-i spun sa-mi aduca pantofii, ii aduce. Cand rupe hartii prin bucatarie, de ex, si ii spun ca a facut mizerie, ia imediat matura si face curat. Daca-l intreb unde-i nasu', pauza. Daca-i spun sa-mi stearga nasul, vine imediat cu un servetel, hartie ce gaseste si ma sterge la nas. Si tot asa. El intelege ce vorbesc cu el. Dar avem chestia asta ca nu arata. Acum cel putin m-am mai linistit.
cenia, ligia, thx si voua pentru mesaje. E bine cand te baga cineva in seama, indiferent de natura problemei.
Crisa, sa va intoarceti de la Tg. Mures cu vesti bune. Sanatate multa lui Andrei
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
laura72 spune:
LA MULTI ANI ZUZUmulta sanatate si putere sa -i cresti pe cei mici.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
ligia13 spune:
andruzza, pai lui Radu daca ii ziceam arata-mi gaina, cocosul, etc (in carte ma refer) nu arata de fel. Ii spuneam insa: pune degetelul pe cocos si fa-i draga draga! Si asha am tzinut-o pana a invavtat toate animalele din pliant. Acum s-a prins la ce foloseste degetelul, dar arata doar cu degetul mijlociu
mamacita, tu ai dreptate ca femeia, vorba ceea , nu e prietena ta de-o viatza, dar incerc sa ma pun si in situatia ei, poate chiar se simte suspectata si banuita de te miri ce. Si mai e si faza ca de la o anumita varsta ai te miri ce scenarii in cap(o vad pe mama mai ales).
O sa te superi cred pe mine, dar inclusiv faptul ca nu o implici la pregatitul mancarii pentru Alex , la alesul hainelor cu care sa se imbrace o face sa se simta "in plus". Cred ca va trebui sa te straduiesti un pic , sa-i dai impresia ca de fapt ea controleaza situatia. Practic poate de-aia e si asha panicata ! Stiu ca ii dai o carutza de bani, si ca rolul tau nu e sa o cuceresti pe ea, dar uite ca nu gasesti asha pe toate drumurile o bona. Deci eu as implica-o usor ,usor si in alte activitati!
Adevarat ca eu am soacra, nu bona, dar crede-ma, s-ar supara ingrozitor sa nu o las sa pregateasca ea mancarea, desi face cam exact ce-i spun eu, pt ca ii spun duminica meniul pt toata saptamana, si pt ca il mai variaza ea (nesemnificativ) se simte f bine. La fel cu imbracatul, are libertatea de a-l imbraca cum crede ea. Uneori il infofoleste, dar nu vad asha un rau mare in asta!
Hai ca am scris o poveste intreaga. Mi-am dat doar cu parerea.
danuta, multa bafta, ma bucur ca ai luat o decizie, va fi bine cu sigurantza , vei afla cu ocazia asta si daca e baiat sau fata (cu precizie). Sanatate lui Mihai!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)