Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 26
toanca spune:
PA

FETILI
Sa aveti un weekend minunat
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
marchplayer spune:
Salutare secta!
Am cumparat si eu pufuleti, sunt super buni, am mancat deja 2 pungi. Ioana vreo 10 pufuleti, am gasit si surprize in ei, margele, pantofi si masinuta! Deea n-am gasit cu pisica neagra.
Ioana este din ce in ce mai rasfatata, a inceput sa tipe atunci cand vrea in brate, si vrea foooarte des in brate si nu oricum, trebuie jucata, dansata, invartita, pupacita...vai spatele meu.
Nu-mi place deloc iarna, va trebui sa stam mai mult in casa si noi suntem invatate hoinare. sper sa ne adaptam.
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anasebe spune:
Nuduri decente cu Tibi la semnatura.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
Denisam spune:
ANAS- mortal Tibi nud si cu sosete rosii-pupam baiatul scump si mamica frumoasa.
Merg sa imi termin testamentul
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Salutare!
TATIANA ma bucur mult ca ne-ai mai dat vesti si inca asa detaliate 
ANASEBE TIBISOR mi se pare perfect 
Eu ... p-aci cu miorlaita,care desi acum doarme, plange prin somn tot din 10 in 10 minute 

Dintii astia 
V-am citit dar n-am reusit sa mai scriu,ca m-am jucat cu ea.
Acum la ora 20 o sa am musafiri ... de afaceri 
![]()
(conta)
Pusi la toate,poate mai intru mai incolo!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
asteryaro spune:
LA MULTI ANI RAZVAN, PAUL SI SEBASTIAN!
Mai Denisa, ce morbida esti, imi dai fiori reci pe sira spinarii
...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
irinatunza spune:
Salut!
Faine pozele cu Tibi nud.
Denisa, lasa mai testamentul.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
La multi ani !!!!!!!!!! sarbatoritilor de azi. Sa fie sanatosi.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Bee spune:
Buna seara secta draga.
LA MULTI ANI Printisorilor sarbatoriti de azi!
Eu tot disperata din lipsa de net si deci in vizita la sotul la munca. Cu ocazia asta am sa vad si eu ce poze a pus sotul cu printesa pe net (asa ca cine are placere s-o mai vada pe Anuka mea, la semnatura tb sa bage un ochi).
Noi ca de cand ne stim, cu probleme maaaaaari cu mancarea. Si nu e de gluma ca deja ma depresez rau. Cand am citit ce mananca ai vostru pui, salivam si eu. Ana mea papa 2 iaurturi+ 1 banana si jumatate pe zi. Si lapte. Atat. Altceva nici nu vrea sa vada. Nimic nimic. Dimineata nu mananca nimic. Daca nu-i dau nici lapte, din punctul ei de vedere, e ok, nici ca ar manca altceva. ABia pe la 2 ishi face curaj si papa (din cele n feluri de mancare cu legume, carne, ou) iaurt si eventual (daca am noroc) banana. Seara iar iaurt si banana si lapte. Noaptea lapte de 2 ori. O fi de la cei doar 2 dinti pe care ii are?(cred ca restul sunt "pe vine). In schimb daca o vede cineva, iar sunt facuta nebuna:"Ce asta e bebe care arata nehranit?" Adica arata bine, dar asta nu ma incalzeste. Cred ca voi ajunge la analize cu ea, desi doctorita mea de circa nu e prea impacientata.
CE sa va mai spun de Ana? A inceput si ea sa mearga tinuta de manute. Pana acum doar in 4 labe, ca era mai sigur. Nu sta in scaunul de masa, asa ca si ce mananca, mananca la "fast food": o pun pe jos in picioare, se sprijina de un scaun in bucatarie si asa ii dau iaurtelul sau banana. E innebunita dupa copii si animale. LA TV se uita pe Animal Planet la toate orataniile posibile. Pana si serpii ii plac! S-o pape mama pe ea de viitoare zooloaga.
. Stie toate jucariile dupa nume si specie, dar pe noi nu ne stie: mama, tata, bunicul, nu sunt importanti.
Si chiar asa, ca eu am pierdut multe din urma. Vreo graviduta printre noi? Ca eu una m-am riscat o data luna asta si ar fi culmea sa raman, dar daca e va anunt.
la toate fetele si bebeii si de la mine si de la Anuka!
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
asteryaro spune:
Beeeeeeeee, ce bine ca mai dai un semn! Imi pare rau ca Puiuta ta nu papa, nu stiu ce sa zic, cred ca ai incercat de toate. In loc de lingurita, ai incercat degetul tau? POate tine smecheria.
Va pupam si mai scrie-ne cand poti.
Nu, nici i burtica inca. Eu mi-am anuntat intentia, dar mai intai trebuie sa mai pierd cateva kg. Si abia astept. Cred ca sunt inconstienta, dar... ador copiii!!!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100