Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 25
miraklucker spune:
aici ii pun pe schiuri inainte de a invata sa mearga in picioare
.....Heinz a incercat anul trecut cu David (3,4 ani) dar nu a prea vrut, daca nu-i face placere copilului degeaba vrei tu, numai se inerva cu el. Binenteles ca iarna asta iar se apuca.
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
toanca spune:
Maraki, eu l-am vazut pe piticelul tau chiar in pozele care le-ai pus azi.....
Avea el o trebusoara la biblioteca?
marchplayer eu ii dau pufuleti din aia "simpli" de 5 mii punga![]()
Am incercat si din aia mai scumpi, da nu-i plac
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
LunaNoua spune:
Toanca, deja poti sa il dai la innot. Doar sa aiba cine sa ti-l primeasca
March, pufuleti cu pisica neagra ![]()
Aoleuuu.. J.. deja te saturasi de cupil ?
Eu fac de toate cu ea, si chiar are mai mult haz. Eh.. ma incurca si pe mine daca trebuie sa fac ceva cu concentrarea atentiei... dar la distractie, cu Daria cheful e in toi ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
TatianaG spune:

Si la noi a nins 

!

Am si fost afara, i-am pus pe baieti in zapada si-au inceput sa plangaaaa
. I-am lasat fara manusi si nu le-a placut ce rece era zapada
. Cand avea un an, si Clara a avut aceeasi reactie... In schimb, azi s-a jucat mai mult de o ora in zapada, mai intai fara manusi, pe urma cu manusile. Abia am putut-o convinge sa intram.
Deja se simte iz de Craciun! Abia astept sa vad magazinele si strazile impodobite! Ca sa nu mai zic de impodobirea apartamentului. Chiar ma gandeam sa confectionam cu Clara niste podoabe (sa ne omoram cu folos si distractie dupa-mesele lungi).
Despre baieti, numai bine... Sunt sanatosi, cresc, sunt nazdravani si se inscriu si ei in clubul "iepurasilor Duracell". Nu stau o clipa locului, tot timpul sunt in miscare. Se catara peste tot, cat mai sus, cu atat mai bine. Le place sa mearga de manutze, mai putin in premergator. Fac pasi timizi pe langa canapea sau mobilier, dar avanseaza si ajung acolo unde vor. Modalitatea de miscare e tot tarashul, iar de doua zile Daniel "merge" si in patru labe. La capitolul Duracell: nu stau in scaunelele de baie, cum ii pun, se si smucesc sa iasa din ele. Nici in scaunul de masa n-au astampar (mai ales Daniel). Chiar fiind legati, se foiesc pana ajung in picioare. O data l-am gasit pe Daniel pe masa mare (scaunul fiind chiar langa ea) si de atunci nu-l mai las nesupravegheat. Ies si din premergator - cateodata cazand, alteori se sprijina pe maini si coboara cu succes. Deocamdata stau cuminti in scaunelele de masina si in carucior.
Mananca de toate, tot mai mult mancarea gatita pentru noi, adaptata cerintelor lor. Asa mancam si noi mai sanatos
. Meniul e cam asa:
- la trezire, pe la 7-8, paine cu unt, crema de branza, cascaval, piept de pui + lapte
- la 12, supa sau pireu din diverse legume cu carne (pasare, peste, vita), ficat, ou, desert iaurt sau fructe
- la 16, fructe cu biscuiti si branza / iaurt cu fructe si cereale
- la 20: iaurt cu cereale / paine cu unt, crema de branza, cascaval / paste fainoase cu branza / mamaliga cu branza si smantana / gris cu lapte si gem / orez cu lapte si gem
- la culcare, pe la 21, lapte cu cereale
Intre mese primesc apa sau ceai. Iar noaptea (inca n-au renuntat la biberonul de noapte
), lapte.
Daniel are 7 dintisori, din care 3 jos, iar Eduard, 6 dintisori, dintre care, 2 jos. Cei de sus le-au iesit deodata, intr-o saptamana, pe la 8 luni. Din fericire nu i-au chinuit prea tare, in afara de zile mai maraite si salivare abundenta.
Le place sa ne jucam cucu-bau, cu lego-uri, puzzle-uri (din lemn). Cand ma vad pe mine cum le potrivesc, incearca si ei sa puna piesele in "groapa". Iar mai nou, se distreaza cu bagatul si scosul obiectelor mici in/din galeata. Asa stau ocupati minute in sir. Se mai joaca "prinsa": unde merge unul, merge si celalat si se "urca" pe el si rad in hohote. Si mai privesc cu interes cum se invarte tamburul de la masina de spalat (ea fiind in bucatarie). Vor sa prinda hainele din ea. Fac "pa" cu manuta si scot limba cand ma vad si pe mine c-o scot. Le place foarte mult si cand fac diverse grimase sau cand ridic mainile si-atunci, le ridica si ei. Maimutoi, ce mai... ![]()
La capitolul vocabular, pe primul loc e "mama". Mai spun ta-ta, ba-ba, a-da, Daniel zice un fel de Clara (cu destinatie) - "chiaia". Daniel e cantaret si foarte vorbaret pe limba de bebe, iar Eduard e mare dansator. Cum aude muzica, se si pune pe miscare.
In 22 oct am facut botezul. In timpul slujbei, au fost foarte cuminti, Daniel il acompania pe preot si pe cantareti. Si preotul zambea cand il auzea cum vocifereaza. Masa am organizat-o acasa, a fost distractiv, cu putina lume, doar nasii de botez, nasii de cununie si bunicii.
M-am intins ca o placinta... Am avut noroc ca toti 3 sa doarma si sa am mancare pregatita (azi noapte am stat sa gatesc).
Va doresc un we frumos, bebei sanatosi si multa distractie!
Pupici 
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004),
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
toanca spune:
Tatiana, mananca prichindeii gris cu lapte si gem?
Cum il faci?
Si, de asemeni, cum le faci macaroanele cu branza?
Normale ca pentru noi?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
silvi_2005 spune:
Tatiana, ma bucur ca sunteti bine si ca sunt as de cumniti scumpicii taai.Frumos program aveti, am vazut pozele si au fost o adevarata incantare.Sun minunati toti, nici nu stiu ce sa nominalizez ca toate sunt superbe, poate cea mai artistica mi s-a parut cea cu gemenii in pampers si cu bascuta![]()
Fetelor vad ca e clubul mofturicilor cu probleme cu dintisorii prin zona.Stiu din experienta proprie ce nasol e, nimic nu merge ca lumea, doar tinutul in brate.....
Janina si eu visez la schi ce anul trecut am sarit pste,nici anul asta nu stiu zau ce mi se arata....
Am apucat sa vad poze de la Toanca, Mira, Maraki,Tatiana...si atat.Toti copilasii sunt niste scumpi si frumosi foc, o sa avem o secta de fotomodele si de manechini![]()
Acum fug ca s-a trezit Alain, a dosrmit 2 ore.La noi ninge si e tare frig...
Denisam spune:
Neatza gagici,
Eu ma simt un pic mai bine gratzie foilor de varza si brusture, deci traiasca medicina naturista, nu am luat ieri decat 2 pastile de diclofenac, nici un tylenolsi 2 pastile d etiroida, vreau sa ajung sa le iau doar pe cele de tiroida.
Tatiana-ma bucur ca sunettzi bine si am vazut pozele, mai imi scot palaria si tot ce vrei
in fatza ta, is niste dulci totzi 3, si gemenii sunt superbi- nu am cuvinte sa descriu, sa va traiasca si sa fei sanatosi,as vrea si eu gemeni- dar de unde
-pupicei si dc potzi spune cum pui gemul la gris, facem cinste!
Moni-ce face diana-pupicei!
Janina-multumim frumos,doar ca luma zice ca emma are doar ochii mei-sanatoasa sa fie, eustiu ca se schimba si sunt sigura ca va semana mult si cu mine!Pupicei clarei si lasa ca se da ea pe brazda si te va lasa sa ii faci si un fratzior-de la dintzi te scoala noaptea, mi-a facut si mei emma asa cu primii 4, dar eu nu o luam in pat cu mine deloc, ii dadeam suzi si plecam- e posibil ca tiroida din perd asta sa fii aparut, dar de..
Silvi-pupicei si tzie si lui Alain-cu mai papa si ce mai face el?
Toanca-pupicei si ce mai face Mateias?
Emma ieri a papat mai bien,mai putzin fructele de dupa amaiza dar asta e..Acu papa banana cu afine, am zis sa inversam fructele de dupa amiaza si sa le pape dimi- aseara a fost totala- dupa ce i-a zis lui dragos tata cand a venit, vreo 15 min a fost doar cu mama in gura, asa fara motiv, si cand sa mergem la baie la fel.Acu treb sa invatzam sa zicem si buni![]()
Azi se va intalni cu o fetitza de 6 luni, sa vedem ce ii va face si cu se va comporta!
Giova- ai ajuns cu bine?
Mirela- ce mai zici?
Deea- esti totala cu rolele!![]()
Va pup pe restul si ma duc sa string prin casa si sa mai fac un pic curat!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
silvi_2005 spune:
Denisa, multumim de intrebare, Alain e bine,, tot pretentios la mancarica...Azi am facut ciorba de cartof si ciuperci, sa vad care o sa-l incante
Am vazut-o pe Emma in costumatia de buburuza, Doamne ce draguta era, si toti copilasii costumati asa, o imagine super simpatica, m-am gandit si eu la reclama la Panadol baby![]()
Alain mi-a blocat iarasi calculatorul iar acum i-am gasit o tastatura mai veche si e innebunit dupa ea, i-am facut un filmulet, daca am timp il pun.Astept sa vina ai mei de la Nasaud, o sa stea mama cu bebe sa merg si eu la cumparaturi ca imi cam bate vantul prin frigider.
nicoleta raducu spune:
Salutare secta!
Scuze ca am disparut asa in ceata..dar io am o perioada mai naspa sufleteste..ma incearca iar niste sentimente nasoale...nu am motiv,culmea...
Multumesc tuturor pentru urarile de ziua Dariucai...
Moni,ti-am promis ca pun poze..dar crede-ma ca am asa multe de descarcat..ca spre rusinea mea nici acum n-am reusit...

In rest,Dariuta e o minunata...mai nou merge doar tinuta de o minuta...de-a busilea prin toata casa toata ziua..nu mai are nici un secret...Adora sa se opreasca la sifonier,de unde trage hainele din sertarele de jos..le arunca peste cap si face iuuuuu...
Cu papa,noi papam asa:
la trezire(pe la 7)-200 ml lapte
pe la 10-10,15- fructe cu biscuit si brinzica cam 100-150 g
13,30-14 - supa sau piure( niciodata si supa si piure) cu carnita sau ou,desert adora s amuste din banana sau struguri..
17 -fructe cu cereale sau paste cu brinzica
19 -laptic 150 ml
21 -laptic 150-180
Si noaptea uneori 120-150 ml alptic
De citeva nopti,ne trezeste de ne rupe...cred ca dintisorii sunt ...
offf de-ar iesi mai repede...
Cam astea suntem noi...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR FRUMUSEI DE AZI!!!!!
Fetele va 

dulce pe toate...
Denisam spune:
La multzi ani sarbatoritzilor de azi!
Scuze ca nu am inceput cu asta!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!