Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

offffffffffffffam scis un mesaj cat o zi de post si mi s-a sters

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Am pus noutati in drop.
[/s]Cosmi, pai sa-ti dau exemplu ce a mancat piciul ieri:
7 dimineata - 210 ml lapte;
10.30 - fructe cu branza de vaci si biscuiti (jumatate de banana, jumatate de mar, si 8 bobite de struguri);
15. - 200 gr. de piure de legume cu peste;
19 - un iaurtel danonino si un cub de branza topita cu miez de painica + 100 ml. de suc de fructe;
22. - 180 ml. de lapte.
Eu zic ca e bine, nu?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Concluzia e ca va multumesc tturo ca ati foat alaturi de mine si ca existati, ca aseaza am plangacit toata seara desi stiam ca nu e bine ca il necajesc pe Jean, ca el a plecat cu bine asta dimineata si ca astept vesti de la el.
La multi ani celor trei simpatici care azi isi sarbatoresc ziua, scumpicului Razvan de Bistrita, lui Sebastian si lui Paul
Dana, santate multa puiutelor tale, pupici de la noi.
Vad ca ati vb de Craciun si de taiatul motului si am aflat ca Iarina o da pe ceapa.Revin mai tarziu dupa ac am timp sa citesc pe indelete si mai beau vreo trei cafele ca asta noapte n-am dormit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Toanca fara nici o masa cu cereale?
Eu daca nu-i dau cereale nu-i satula tot mai vrea...si noi la masa de fructe avem un mar o banana suc de la o juma de porto si o linguritza de faina de orez, sau brinzica calcica.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

am inceput sa citesc capitolul de la inceput!!!
.....da si mie mi-a spus asistenta de copii si doctorul ca de la dinti poate sa-i doara urechile sa faca otita sa le curga nasucul, nasul, gura, urechile cumunica intre ele, si se trage de la una la alta....si mandra mea doarme tot mai rau noaptea, azi noapte iar am luat-o cu mien in pat, isi baga nasul in nasul meu si asa doarme.....ea, ca eu pot sa uit!
.....probabil sunt si a a mea dintii de vina, doar ca nus e vede inca nimic, sa incerc sa-i dau si eu ceva seara la culcare.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si Diana s-a trezit azi noapte de 2 ori,dar nu i-am mai dat nurofen aseara,fraiera de mine I-am dat pe la 4 si dupa aia a dormit linistita pana la 7.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

anymony, ii dau si cererale, dar nu chiar in fiecare zi.
Cam o data la doua zile.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Dana Ene, am reusit sa selectez pozele cu uratul meu. Ti-am trimis e-mail.
Multumim mult.

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Silvi ai dreptate, aici nici macar nu exista ser efedrinat!!! pana la 1 an nimic altceva decat ser fiziologic sau daca chiar nu se poate altfel picaturi adevarate......imi amintesc cand eram in Ro in perioada asta preparam pe zi cantitati industriale de ser efedrinat
eu una le-am dat mai ales daca era seara ca sa poata dormi cat de cat noaptea.
Bianca, asa e cu iminitatea....copilul cica trebuie sa si-o creeze singur.....prin imbolnaviri......cica pana la 7 pe an sunt normale. Dar daca stai sa socotesti ca sunt bolnavi mai mult in sezonul rece inseamna mai mult de o raceala pe luna.....plus ca aici nu-ti da asa usor antibiotic. Deja ma gandesc ca acusi o sa inceapa si la mine odiseea, si e din ce in ce mai frumos, anul trecut erau numai doi acum oi vedea ce ma asteapta!!!!!!

a inceput si aici sa ninga asa de frumos

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Si la Ploiesti ninge!!! Super! (acuma nu stiu de ce ma bucur ca geaca groasa am la Bucuresti iar CArlei inca nu i-am cumparat combinezon de iarna, ziceam ca mai am timp sa studiez oferta!!!)
MA inscriu si eu in clubul pasarilor de noapte, se trezeste plangand de tzashpe ori, numai cand o iau langa mine doarme lemn (mai cum trec durerile astea.... hmmm... hotzomanca)

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput