Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 22
anasebe spune:
LA MULTI ANI RAZVAN, PAUL SI SEBASTIAN!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:
DEEA esti mortala cu rolele,parca va si vad 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
dana_ene spune:
Am facut si pagina pentru taierea motului.
Gata cafeaua, ma apuc de-un pic de treaba.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
maraki spune:
`Neata mamici,
La multi ani Razvanel
Paul
si Sebastian
Sanatosi sa cresteti mari, norocosi si sa aduceti numai bucurii parintilor prin realizarile voastre
Sa va traiasca mamicilor 
Angelino inca doarme de aseara, pe mine m-a trezit Dixi sa-i deschid balconul ca sa isi faca nevoile,ninge si aici , deja s-a pus zapada pe jos
Revin dupa ce mananca Angelo, ma uit la stiri pana atunci 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
anasol spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI,SA CREASCA MARI SI SANATOSI!
DOINA TU CE TE BUCURI?
CA IO ACU M-AM TREZIT DAR NU VAD NICI UN FULG?!!!!!!!1111111111
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
andiaroro spune:
MIRA-propun o cursa de masini
ca avem fix ac model, doar ca a noastra dupa o sapt de utilizare nu mai are oglinda - asa-i cu baietoii astia..........tragedie mare d-le cu oglinda aia!dupa ce a rupt-o tot studia locul, il rodea si se uita intrebator la noi.....cred ca o sa i-o lipim la loc cu ceva ca nici pana acum nu a uitat-o![]()
CE CURA CU APA? deea-daca bagi niste curse de genul asta zilnic o luna de zile vei fi miss "bulgaras"
dana- pupici sansanei sa se faca repede bine sa se poata bucura si tati de we.
noi suntem tot ragusiti si pediatru e-n concediu......intr-un final, am sunat-o pe prietena mea pediatru care mi-a zis si ea cum banuiam si eu si cum mi-a zis si mamica de spiridus ca nu exista nimic care sa actioneze direct, ca s-ar da o scumpatate de medic, dar ala e bun doar ca sa nu plece parintii cu mana goala de la dr.....prin urmare, dolipran- un fel de paracetamol, calduz la gat si sperantza.......dolar ca dansul e cam marait si nu-sh
protejeaza deloc vocea decat cand suntem pe afara-trece si asta
mi-am mai amintit ceva......la bebeii care refuza lapticul, incercati sa-l amestecati cu fructe........la noi asta a fost succes a
bsolut ca vroiam sa-i dau o bautura caldutza si cum refuza laptele praf am cautat solutii si a functionat: lapte cu banana sau cu capsuni la canutza-caldut, bineinteles.
ceapa si usturoiul ne plac muult si noua.......eu pun la mancarea& lui ceapa in cantit egale cu celelalte legume iar catelul de usturoi e nelipsit..........iar prazul e febletea lui
denisa-dupa ce o sa ai un diagnostic clar cu sigurantza te vei linistiica vei stii ca ai de facut
sarbatoritii- la multi ani!
stop ca a adormit impricinatul si tr sa-l pun in pat
ana si alexandre (17.02.2006)
toanca spune:
LA MULTI ANI RAZVAN,PAUL SI SEBASTIAN!
Neata si de la noi, fetili.
Ninge si la noi, dar e frig si urat....de fapt, e mai mult lapovita...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
szaboali spune:
Razvan Gabriel
,
Paul
,
Sebastian
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
anymony spune:
Salutare!!
Nu mai ninge..a iesit soarele-cu dinti ce-i drept.
poate reusim sa iesim azi afara, ca de 2 zile stam in casa..eu racita si ioana stranunta ieri...i-am pus un supoz si vad ca e ok.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
cosmi1975 spune:

sarbatoritilor si sanatate ca ne tb si noua care suntem raciti ami putin stefanut
care toata ziua ar merge ... mai nu si pe langa canapea sprijinit
DANA ENE scrie te rog si la noi 10 200 si 76 cm ca eu acolo vad cat a crescut bebe ca n am apucat a scrie in alta parte
GAGICI va rog scrieti si voi cat ce papa bebei

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan