Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Va multumesc mult pentru incurajari si va pupicim dulce de tot!
Week-end placut si senin!
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac fetele?
Noi suntem la Breaza...si am facut netullll...asa ca putem vorbi...
Pupici

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Pisicut, Cristina, multumesc .

Puteti comanda de aici niste carticele, unele cartonate, preturile sunt chiar ok, zic eu.

http://www.cartea-ta.ro/R/P-products/O-furnizor/furnizor-31

Iar aici e Ed. Crisan:

http://www.edituracrisan.ro

Mi-a placut si site-ul asta, scotociti bine pe acolo :

http://www.cartipentrucopii.ro

Spor la citit !

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Tot eu .

Intrati un pic aici, poate vreti sa dati o mana de ajutor:

Un fulg pentru seara de Craciun.

La umanitare sunt si subiectele respective.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Apar si eu pe acile un pic, cat dorm moatzele.
Dania tare greu e cand trebuie sa te scoli noaptea. Eu am avut o saptamana destul de linistita, dar asnoapte m-a trezit si pe mine Bianca de vreo 5-6 ori. Cred ca a durut-o burtica sau ceva, ca prea se trezea tipand si nu se linistea nici in brate prea usor. Sper sa ii treaca lui Sebica cheful de mancare si plimbare in miez de noapte. Off-topic, ca imi tot sare in ochi numele baiatului tau. Pe sotul meu il cheama Sebastian Andrei, toata lumea ii spune Sebi. Toata sarcina m-am certat cu el, ca vroia sa puna la copii numele lui. Adica pe baiat sa-l cheme Sebi, iar pe fata Sebiana . I-am zis ca eu asa nume de fata nu am auzit in viata mea si ca o sa fie rasul de copiilor la scoala si la gradinita, dar el nimic ... Intr-un final, cand eram la reanimare, dupa cezariana, am reusit sa-l fac sa promita ca o sa o cheme Andreea (tot ca pe el), nu Sebiana.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

acusor nu mi se pare corect fata de Teo sa-l comparii cu copilasii din iunie-iulie. Rares acum are un vocabular mai bogat, dar la 1 an si 2-3 luni, cate are Teo acum, nu spunea decat "pui" si invata sa spuna "apa", in rest mai imita cateva animale. Atat.acum, de 5-6 saptamani a inceput sa imite mai multe sunete si cuvinte si si-a largit vocabularul.
Legat de mancare, offf, te inteleg perfect. Nimic nu reuseste sa ma enerveze si sa ma streseze mai mult ca figurile de la masa. Rares are cam 2 saptamani de cand in mod regulat imi scuipa mancarea de la prinz (carnea, ouale si legumele care sunt f. importante). Incepe prin a da din maini si din cap, sa nu ii dau mancare si daca reusesc sa-i pun in gura imi scuipa si intinde cu mana pe bluza, pe pantaloni, pe scaun . Iar Bianca mananca, dar numai eu stiu cate jucarii, cantece, posturi Tv si maimutareli ii pun la dispozitie. Din nici un alt motiv legat de ei nu am plans cum am facut-o din cauza refuzului de a manca. Asta e ...

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

POFTITI LA POVESTIT:

Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Mergi la inceput

Cati ma bucur ca Alexa e bine si ti-ai luat o piatra de pe suflet.
Diana Super fain! Nu stiam ca esti asa talentata. Musai sa pui pe cineva sa inregistreze si sa ne arati si noua filmuletz. Chiar vreau sa vad faza, ca sigur o sa fie super!!! Bafta multa si lasa emotiile deoparte!

Anis super ca ti-ai pus net si acolo!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput