Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!
Mai dau si eu un semn de viata. Sunt aici si va citesc in fiecare zi, dar n-am nici un chef sa scriu.
Cum zicea Laura, sunt in butoiul cu melancolie.

Laura, ai toata admiratia mea pentru cum iti cresti puii. I-am vazut si in poza cea haioasa din revista Mami. Vad ca Rares e un mare guraliv. Teo n-are nici o treaba cu vorbitul. Tipa toata ziua, cat il tine gura. Il spun sa nu mai tipe ca ne cearta vecinii si el tipa in continuare si se uita smechereste la mine. Cel mai mult ii place sa tipe in baie si pe casa scarilor. E tare incantat cum se aude. In rest nimic. Nici ce zicea acum 4 luni nu mai zice. Stia mama, tata, uite, haide. Nu mai vrea.
Eu tot il compar cu copilasii vostri, desi Teo e aproape cel mai mic din lista. Sper sa nu semene cu tataie, care a vorbit de-abia la 4 ani, ca ma impusc.
Nici la joaca nu sta. De o luna, de cand a inceput sa mearga, numai asta face. Merge toata ziua prin casa de la un capat la altul. Cu cartile n-are treaba. Are 2 carticele cu animale. Nu sta deloc langa mine sa-i arat animalele. El trage de carte si o arunca. Nu mai zic de reviste care sunt facute bucatele.
Ma mai streseaza f. tare si cum mananca Teo. Ieri s-a inecat si a vomitat tot ce mancase. Nu stiu frate, ce-i face la mancare in gura. Cred ca inghite tot odata. Nu-mi dau seama. Nu mai facuse de mult asa. Asa ca ieri spalam scaunul si boceam. Ma simt cateodata tare neputincioasa.
Ma gandeam ieri ca n-as fi in stare sa cresc doi copii. Jos palaria in fata mamicilor cu 2 copii.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Am uitat sa spun in mesajul anterior ca si Teo are nervi. Cand nu reuseste sa se ridice, se enerveaza si se da cu capul de podea sau de perete. Nu pot sa-l determin sa lase ceva din mana. Tot timpul umbla cu ceva in ambele maini si, cand cade, nu se poate sprijini cum trebuie, ca, normal, n-are mainile libere.
In general, se enerveaza cand nu-l las sa faca ce vrea el. Asa ca se tranteste jos. Cel mai des face asa in parc, ca nu-l las sa se duca la leagan cand e un copil in el. Il las sa-si faca numarul, dupa cateva secunde, il ridic si-l duc departe de leagan.

Si noi avem probleme cu imbracatul. Nu-i place sa-l imbraci de cand era mic. Mai nou are treaba si cu caciulile. Face un scandal afara, cand incerc sa-i leg caciula sub barbie, de imi vine mie sa ma dau cu capul de asfalt .

Hai ca numai m-am plans. Sa aveti o zi buna!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele capul sus, maine poate fi mai rau
Ati cazut in butoi dar treb sa iesiti, ca aveti niste copii minunati, si fara ei viata nu ar fi fot asa frumoasa

Si noi suntem cu tam-tam la imbracat, dar am ceva pregatit pt el, o jucarie, ceva ca sa-l tina ocupat. Si ce am obsv e nervos cand il iau de la joaca sa-l imbrac sa iesim afara...

Si eu il implic pe Luca in activitatile zilnice, de exemplu sa-si duca castronelul de ciorba la masa (gol binenteles), sa-si adune jucariile, sterge praful cu mine, ia o carpa, hainuta ce gaseste, ia matura si matura, si altele

Cu nervisorii cred ca sunt la varsta cand vor sa-si arate coarnele, si unde tine...tine Si eu incerc sa-i distrag atentia, cand urla prea tare. In schimb nu plange daca se loveste, cade, de cat daca se loveste forte tare. Altfel se ridica, scutura manutzele si o ia din loc.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 27+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele, inteleg ca e frumos afara dar nimeni nu mai zice nimik???

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 27+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Fetelor, iaca mai apar si eu…

Daca tot va plangeti de nazdravani, s-o parasc si eu pe Alexa: cand vrea ceva si n-o las, ca nu-i bine (de ex la priza), incepe sa urle nervoasa... sau daca vrea sa stea in brate, ca asta e o problema la noi, si n-o iau, vai de fundu meu cum face. Ieri am pus-o intr-un astfel de moment in patut si-am lasat-o sa planga cu urlete vreo 3 minute, ca nu se mai putea. Iar la masa, pana-i bag lingurita de primele 2 ori ne luptam pur si simplu, dupa care mananca, nu bine, dar acceptabil...

Am fost cu ea la dr le echograf, pentru fontanela extra-large pe care o poseda. I-a facut echo, nu-s probleme pe la creieras, asa ca m-am linistit, si pentru ca a urlat din primul moment in care am intrat in cabinet, a zis dr sa-i facem si restul de echo, ca tot e ambitioasa... Dar mai ales pentru ca a facut tratament de rahitism cateva luni, in speranta ca se micsoreaza fontanela, dar degeaba... Asa, si i-a facut echo si la rinichi, sunt in regula, si ficat, si cardio. In concluzie totul e bine, e un copil normal, ii vom da vigantol pana in vara 1000 UI zilnic, iar fontanela se va inchide ea la un moment dat! Important e ca fata sa se dezvolte normal. Iar cu capul, care-i mai mare, mi-a zis sa-i masor perimetrul cranian lunar si numai daca are cresteri bruste sa ma panichez... Asa ca m-am mai linistit.

Acum imi imbrac mandra sa iesim afar...

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Albinutzza, esti mai bine?

Anis, mai usor cu drumurile lungi pana la Breaza, prin oras e OK, dar la drum lung incearca sa-l exploatezi pe sot...

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

, hop si eu. Noi iesim de obicei intre 13 si 17. Acum scriu cu BuBu in brate care rade.
Laura foarte cuminti copilasii tai si voi va descurcati exceptional cu ei. Acum este timpul cand isi testeaza limitele si noi trebuie sa fim tari si fermi. Nu cred ca daca occazional mai facem si exceptii le facem rau in vreun fel. Oricum toti parintii incearca sa faca ce este mai bine pentru copiii lor si cum pot mai bine.
Dania se mai trezeste cateodata noaptea si nu mai adoarme decat daca il luam cu noi in pat. E drept ca nu ne plimbam prin casa. sa treaca repede insomniile si sa aveti si voi nopti linistite.
Intru mai tarziu ca are nevoie de mine galusca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, si eu pe aici, nu chiar in butoi, dar ii dau tarcoale . Nu prea am chef de nimic, m-a lovit un asa dor de Craciun, de colinde, brad, decoratiuni...abia astept .

Duminica seara voi canta cu Iris si Felicia Filip o piesa superba, "Val de mare" (nu eu singura, ci grup de 4 ). Am emotii ca e live.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Diana si mie imi place sa cant, dar nu prea am talent. Felicitari si multa bafta la concert. Cat despre melancolie eu deja ii pun colinde si cant si eu si am speranta ca pana de craciun sa invete si BuBu un vers .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Fetelor, si eu pe aici, nu chiar in butoi, dar ii dau tarcoale . Nu prea am chef de nimic, m-a lovit un asa dor de Craciun, de colinde, brad, decoratiuni...abia astept .

Duminica seara voi canta cu Iris si Felicia Filip o piesa superba, "Val de mare" (nu eu singura, ci grup de 4 ). Am emotii ca e live.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Ce fericire,mi-as dori si eu sa pot cinta cu ei!FELICITAAAARI !
Ma bucur mult pentru tine si iti urez succes !
Eu si Mihnea sintem topiti dupa IRIS!
Am fost la concert la Iasi,si pe 3 noiembrie si pe 10,am luat si autograf de la Cristi Minculescu care l-a mingiiat pe Mihnea si a fost placut impresionat ca pustiulica sta treaz la asa o ora(24) sa-i vada pe cei din IRIS.

Mergi la inceput