Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 29
szaboali spune:
Bai da' ce a iesit
scuze stelistelor dar in loc de
trebuia sa fie
.
Bianca mai ai doua mesaje si primesti si tu o steluta
Mirela
da e cumintica de regula numai ca acuma o supara si pe ea ceva dintisori si e cam maraita dar trec cu vederea
,bineinteles daca nu am nervii foarte intinsi
...dar e ok.
La mine merge iar netu ca 

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
mirela10 spune:
ALI,dar ce frumusica e printzesa ta mai si pare asa cumintica.dar nu-i cam sus patutul ala?intreb si eu...
MONI,EU TOT cu dureri,rezist stoic pana pe 21 nov cand am programare la chirurgie,ca altceva ce sa fac?in plus sunt asa un pic deprimata,pt ca cei cu care stam ne fac din nou niste faze nasoale.ea,de cand ne-am mutat,nu a facut niciodata curat,foloseste toate produsele mele,eu cu mama strangem toata ziua dupa ei.nu va inchipuiti cum e.cand i-am cerut banii pe chirie i s-a parut ca-i mult.m-am certat si cu iulian din cauza lor..
la munca alte discutii...invidie,etc.am auzit si de o prietena care are un baietel de 2 ani si a parasit-o sotul...
noroc ca mai aud de la voi rezultatul la meci ca aici nu-l da,si e mama disperata.microbista mare,ce sa mai
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
marchplayer spune:
Astery tu cum de ai o inimioara? Si parca la Toanca am vazut avertisment? Pentru ce sunt astea???
Eu tot astept sa se incarce pozele.
La noi nu ninge curand, mai bine ii cumpar schiuri!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
szaboali spune:
Mirela l-am lasat jos ca m-au
fetele un picut desi nu e pericol ca nu se ridica singurica in fundic numai daca o pun eu
dar acum e jos
Pana am trimis eu mesajul ati mai scris vreo 7 mesaje deci imi merge super naspa
ali
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
MIRELA ar trebui sa ii evacuati pe aia,nu te supara ! Da pentru ce mama naibii,v-ati mutat? Nu si sa scapati de ei? Ca deja m-am enervat ! Si daca tot vreti pe cineva in chirie,cred ca puteti gasi pe cineva decent !
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
szaboali spune:
Monica pai cand da prima zapada te poti si prezenta![]()

![]()
viiiiiiiii??? adica veniti???
ali
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
BIANCA felicitari,cred ca la 500 primesti 2 ,asa ca da-i bataie
Poate ma ajungi 
Ali vrei sa ma bata mami?
Ca nici la tzara in Bihor nu m-a lasat asta vara cu Diana,d-apai sa auda ca vreau sa merg iarna cu ea la drum si a asa departe
E o scorpioanca ... maica-mea
Ca zodie
dar i se potriveste 
ANASEBEEEEE nu te culca stii ca ai ceva treaba p-aci ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
mirela10 spune:
MONI,pai nu vroiam mai sa-i luam,dar nu s-au sinchisit sa-si caute ceva de inchiriat si in ultimile zile cand trebuia sa eliberam apartamentul plangea ca nu are unde se duce.cand am ajuns aici,a inceput sa faca un show ca nu-i place camera,apartamentul,zona.plangea de sarea camasa dupa ea in varful patului si nu a facut nimic .nici la mutare n-a clintit un deget...a zis ca intr-o sapt pleaca ca ea nu suporta .le-am dat patul nostru(iar ma-m certat cu iulian)si ne-am luat noi altul(400 de euro=)..nu vreau sa ma dau mare,nu e nik deosebit,dar ma deranjeaza cum se poarta...acum ii place ca-i totul aranjat si curat...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
szaboali spune:
Monica veniti pe ascuns , va furisati voi cumva

Mirela nasoala faza ,dar tre neparat sa stati impreuna cu aia?
Bianca felicitari pentru steluta...la cat mai multe![]()
ali
IARINA la 8 luni
Biancas spune:
Moni nu te ajung eu pe tine...si eu am logoree la degete dar ...nu chiar asha..

Sa inteleg ca ai ceva cu scorpioancele?
Si eu sunt scorpioanca...cateodata rea, cateodata buna..depinde cum ma prinzi si depinde cine ma calca pe coada

Mirela...dar cine e individa aia???
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru