Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 28
irinatunza spune:
Bianca, nici n-am tras cu coada ochiului ca TV-ul e in cealalta camera. Dar daca e asa cum zici tu, s-ar parea ca n-au nevoie de ajutorul meu ca sa piarda. Sa speram ca de data asta vor cistiga, sau macar vor face un egal.
Sa ai o noapte usoara si multa sanatate lui Dani si sa-i iasa dintosul ala mai repede.
La Metro in Iasi am vazut si tipe cu bebe in carucior.
gata, de data asta chiar ma duc la somn.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
szaboali spune:
Moama da' ce de steliste pe aici... 
sa castige atunci Steaua 
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
Pai Monica de ce nu veniti la saniush la noi daca zici ca aici e mai multa zapada...ce zici?
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
Biancas spune:
Moni...
la Diana si santatate vecinului tau ..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
monica70 spune:
GHITZA e anti Steaua si nu se uita ,ostentativ
Se uita la un film.In schimb frate-meu care tot cu Craiova tine ca Ghitza, se uita la STEAUA (si la toate cand joaca Romania si nu numai),cu inca 3 prieteni la el in apartament . Dar Ghitza e raaaaaaaaaaaaaaaau 

Eu tin cu Romania,mi se falfaie de echipe 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
marchplayer spune:
Haide STEAUA!!! Tare bine mai joaca in seara asta! sa-i faca varza pe Galacticii astia ca tare nesuferiti mai sunt!
Dana eu ma chinui sa-ti trimit poze pentru site ca tare am ramas in urma. Multumesc mult!!!
Si Ioana tine biberonul in gura singurica numa ca nu trage lapte deloc din el, numa trage cu dintii si se joaca. In seara asta in premiera a baut 70 ml lapte praf direct din sticluta ca n-a vrut cu nici un chip sa suga. Am completat cu tzitzi. In felul asta noi am sarit peste biberon, nici nu ma mai chinui cu el, o sa-i dau direct din cana maine seara.
Da stiu ca v-ati pus pe vorbe...
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anasebe spune:
Eu am fost si la Metro cu carutul, doar ce te pune sa semnezi o chestie, ca nu-l lasi nesupravegheat sau nu stiu ce.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:
BIANCA mersi.
ALI nu zi de doua ori ca deja bag benzina in
(care masina?
) Ese Intercuity? ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
Biancas spune:
Eu nici nu ma gandesc sa ii cumpar sanie lui Dani.
Dupa pararea mea e prea mic anul asta de sanie. La plimbare pot iesi foarte bine si cu caruciorul, caci cu sanie sigur slabe sanse ca la noi se curatza bine troutarele.
Sandra are 2 sau 3 prin pivnitza si am sa il rog pe cumnatul meu ca ii faca spatar din fier, dar la anul ca anul asta eu cred ca nu e necesar.(dupa pararea mea)
Apropo...am vazut sanii super faine in Selgros pt bebei cu spatar..la 600.000 parca. Avea si inbracaminte la ea.
Bianca

Albumul nostru
Biancas spune:

Am primit o stelutza ca membru incepator..

A doua cand o primesc? La cate mesaje?
Bianca

Albumul nostru