Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 30
Biancas spune:
Poate e mai bine ca ai nascut fara epidural Toanca....am auzit ca sunt multe complicatii din cauza anesteziei.
Si eu am vb cu medicul meu si a spus un NU categoric.Nu toti sunt pt epidural, in occident se practica moda asta dar la noi nu prea...
Cand am citit si eu ce se poate intampla in cazul anesteziei am zis..nu, prefer sa nasc normal ca doar n-a murit nimeni ca s-a scremut prea mult. Eu am facut o
fierbinte si cand am ajuns la spital aveam 7 cm, mi-a spart apa medicul , mi-a pus o perfuzie ca aveam contractii aiurea si nu dureroase (ca durerile de ciclu) si intr-o ora Danielito a iesit in toata splendoarea lui..
Sotul meu statea langa perete si urmarea scena si dupa ce a iesit Dani s-a apcat sa sune pe toata lumea , numai pe nasii lui Dani a uitat sa ii sune, ei afland a doua zi ca am nascut de la mama mea..
penibil moment oricum...
Si m-am luat cu povestile...si ma scuza-ti

Acum merge si la mine Denisam...Sandra are bronsita si ia Amoxicilina si Carbocisteina+ paracetamol ca are febra. Ce bine ca nu e scoala ....multumesc de urari 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
maraki spune:
Eu sant disperata, trebuia sa ma sune socrosenia de la spital la 15.00 sa imi spuna cum a decurs operatia si nu stiu nimic nici pana la ora asta...nu stiu ce sa fac....sant singura cu baiatul in casa si trebuie sa ma abtin in fata lui sa nu plang...
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Giova spune:
Am, fost si noi la ap., incepe sa arate locuibil si frumos. M-am obisnuit si cu culoarea din camera lui Marco, dar SURPRISE: ne-a disparut banda cu Winnie. Am lasat-o acolo joi seara si nu mai e. Sa intrebe Clau instalatorii si femeile care au facut curat. Taman aia sa se fure?
pai doar nu puteau sa iasa cu masina de spalat sau combina frigorifica.
Mira ma bucur ca nu sunt bolnaviori ai tai si felicitari pt. Selin ca a luat-o de-a busilea.
Denisa am vazut pozele si filmuletele.
Bianca pai in praji aia se baga cate-o cana de gris, faina, lapte praf, si toate astea formeaza un aluat de la zeama mereleor, se mai baga si praf de copt, asa ca....uite asa se face blatul.
Toanca lasa ca se zice ca la a 2-a nastere se injumatateste timpul, locul e format, te rupi pe cusatura, asa ca nu te mai taie, e mult mai usor. Si bebele, chiar daca e mai rau ca primul ti se va parea mai usor, ca doar esti mai sigura, vb. Biancai.
Maraki linisteste-te poate e la el si nu are voie sa sune, sau nu s-a terminat operatia, pot incepe mai tarziu. Ai incercat sa suni?
Marco abia a mancat la pranz, a halit portia, dar cu chiu cu vai, ieri la fel. Azi am descoperit cauza: ne iasa alti 2 dintisori sus
. primul se si vede, al doilea in cateva zile.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
Denisam spune:
MAraki-sunt sigura ca e totul ok, doar ca socrosenia nu se dezminte si sta cu Iorgos si a uitat sa te sune, mai bine da tu un telefon la spital si intreaba, nu cred sa nu te ajute aia.
Fii tare, suntem alaturi de voi.Pupici.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
MARAKI n-ai unde suna tu? Si stii chestia aia: nici o veste=veste buna.
Diana e tot cu un deget in gura si maraita de cand s-a trezit pe la 15
Acum icnercam iar sa o punem la un somnic.
In plus am primit telefon,sa mergem maine la 10 la vaccinul antirujeolic. 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
Denisam spune:
Giova- mersi si nu pot sa cred ca tocmai banda aia au luta-o, off mai ce tembeli..
Bianca- mersi si tzie sa itzi tariasca comorile ca mumosi mai sunt.
Am taiat-o sa duc o parte din incaltzarile emmei inapoi, ca nu toate i-au venit
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Biancas spune:
Maraki...tin pumnii sa fie totul bine....
Suna tu la spital...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
toanca spune:
Maraki, curaj, o sa fie bine
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
anasol spune:
gata am fost la casco,s-a rezolvat,joi avem programare la service si in 3 zile e gata masina ca noua,ce bineeeeeeeeeee
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

de 
!