Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Netaza si de la noi,
LA multzi ani ALEXANDRA!

Moni-mortala Di si asteptam poze de la intalnirea Dianei, ok?Si la noi e durere cu taiatul unghiilor si cand incerc sa ma uit cu fortza in gura ma musca, ca doar are dintzi, nu
Anasol-bine ca nu atzi patzit nimic si cu David- eu inteelg ca mai suparata uneori e si Emma zilele astea si a fost si mofturoasa la papa, eu cred ca e de al canini, sa vedem ce se mai intampla.
Silvi-Multumesc si pupici lui Alain. Stai iistita cu ppa, Emma toata sapt afost cu figuri lasolide, max 5-7 lingsi gata, ea care papa frumos si repede, ieri a bagat insa niste ciuperci si un iaurt la prinz si dupa amiaza o banana intreaga dar sa muste ea si 2 biscuitzi de ai ei, din aia mai moi de orez.Sa vedem azi ce toane o mai avea,d cnu are si ea baietzi pe aici sa se intalneasca cu ei
MAraki-Tzin pumnii sa fie totul ok cu IORGOS si sa nu pierdetzi nici bani garantzie de la partamnet, poate e mai chioar proprietareasa in ziua resp.
Deea-dulce foc Daria si m-am distrat la faza cu leaganul.
Ali, Anas, Mirela si restul va pupam!
Eu as vrea sa ii iau o multzime de chestii de Craciun, insa cred ca ii voi lua mai putzine pt ca va primii de la nasa si prietenii o groaza, ieri am dus la cele 2 prietene gravide 2 saci de jucarii, 1 sac de hainutze- ca mai pastrez ca nu se stie,premergator, bouncer, carusel, monitor, pompa, o groaza, am mai facut lo cin casa si tot are fii-mea 2 saci de jucarii pe linga cele mari- masinutze, pian, etc.
Ma duc la Emma ca adormit 11h jumate, acu treb sa ne jucam si sa pape si mai revin.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Moni- bafta cu conta.
Giova- bravo lui Marcolino.
Mira- pupicei la copii mumosi si in special lui Selin pt progrese si tzie putere de munca!
Merg acuma la printzesa si sa bag rufe si ce oi maiputea face.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Denisam, sa intelegm ca ai oarece planuri din moment ce ai spus: "ca mai pastrez ca nu se stie"

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Toanca- dc ma fac repede bine,da mai vrem un fratzior pt Emma, mereu am vrut 2 copii.Voi?
Ce face Matei?Emma baga o coaja de piine aperitiv inainte de micul dejun

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Am pus cateva poze de aseara cand au fost musafiri si emma isi mai da in petec, dar promit sa o filmez azi cum treb cu pooh cel miscacios, caci a inceput sa stranute si apoi nu a mai avutchef de pooh ca primise o balenutza mica si alba
www.dropshost.com/dragost

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Mateias e bine, dar il chinuie rau dintii: cred ca sunt caninii de vina...
Ma, sincera sa fiu si eu as vrea o fetita, dar numai gandul ca trebuie sa nasc din nou imi taie elanul.

poze

Mergi la inceput

Toanca- dc ti-e frica de nasterea naturala baga o cezariana si gata, asta sa fei problema nu, eu zic ca dupa ce concepem ce vrem, o sa zboare timpul.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Pai io nici acum nu am vrut sa nasc natural, dar am avut ghinionul ca dr. mea sa fie in concediu si am nascut cu medicul de garda.
Impropriu cu medicul de garda, mai mult cu moasa si cu asistenta ca dr. a venit cadn asistenta ma intreba daca sotul e blondut: deja se vedea capul copilului.
Am spus ca nu mai vreau sa trec prin asa ceva pentru nimic in lume; aveam trusa de epidurala la mine si tot nu au vrut sa-mi faca....desi am dat darul;

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

O mai Toanca ti-e frica de o nastere... Iti spun din proprie experientza ca a doua e mult mai ushoara ca prima...
Si sa cresti al doilea copil e mai ushor ca deja stii multe...
Denisam nu merge situ dat de tine...
Ce retezeta de praji cu prafuri am vazut si eu pe aici...pai daca se mananca cu linguritza cum sa fie praji? E mai mult...budinca cu mere la cuptor
Salutam pe toata ca azi stam in casa ca sunt 5 grade afara si am stat 10 minute in geam sa vad daca mai este vreuna ca mine afara dar...bate vantul de carucioare azi...nici tzipenie..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Toanca- imi pare rau ca ai suferit asa nasol la nastere, prosti aia sa nu itzi faca epidurala.
Biancas- la mine merge, maiincearca odata.Pupicei si sanatate Sandrei.
www.dropshots.com/dragost

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput