Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Maraki.. off.. cred ca e tare greu Numai in spitale sa nu fi Si eu cand eram gravi... nu stia dr cu ce sa ma lege de pat acolo in spital Eu am semnat ca plec pe propria raspundere. Eu nu am retinut, poate ai scris si eram eu cu vaca, dar, i-a facut pana la urma ceva lui Giorgios? Era vorba de o interventie. Sau e doar pe tratament si cura la spital?

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Ali, eu nu vad asemanarea cu Daria... dar si asa imi trebuie ochelari

Moni, pup pt Diana Cred ca trebuie sa ne intalnim daca e asa dornica Dia

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Maraki chiar asa de kk-nari sunt nemtalaii aia?

Deea la noi e metoda veche adormitul cu picioarele in sus si mai nou asa si papa ,ca mai mult numai pe spate ii pot da papa ca daca o pun in fundic imi face varza pe langa ea si pe mine si pe ea ...deci mai mult pe spate papa, bineinteles ca o mai pun si in fundic cand are si ea chef de papat nu de facut sport...dar lapticul cand il bea numai cu cracii in sus vrea sa pape.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Deea ce asemanare? ca nu imi dau seama de ce zici...

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

fetele io is tare suparata,am facut accident,am botit masina,care e noua am luat-o acum cateva luni

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Anasol dar sunteti bine? Lasa ca masina se poate repara voi sa fiti bine.

Mai fetelor eu nu am somn si as fi vrut sa ma joc ceva dar sotul asta al meu nu are jocuri numai de alea cu si cu ce ciuda mi ca nu am ce sa ma joc ca somn nu am .

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

da,suntem bine,si bine ca nu era si dav in masina,maine am treaba pe la asigurari,noroc ca avem casco,sa vedem ce s-o intampla
asa ca azi,duminica io mi-am petrecut-o pe la politie,,,,,,,,,f frumos

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Ali, asa tineam minte, ca ziceai ca seamana iarina cu Daria. Poate m-am dilit

Ana, oofff.. ce nasol Sper totusi ca numai masina a patit ceva. In zilele noastre, traficul e din ce in ce mai prost. Si se mai apropie si sarbatorile, sa vezi cum se intind la toti nervii la maxim. Nu te supa prea tare...bine ca n-ati patit voi nimic.

Mergi la inceput

aaaaa Deea poate am zis ...sau am crezut ca iti zic ...seamna la mutre cum face cu nasucul ca asa face si Iarina ca si cum si-ar sufla nasul. As vrea eu sa semene si la podoaba capilara dar daca nu e de unde......ce sa facem...eu abia astept sa ii creasca parutul sa ii fac multe codite

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

aaaa.. inteleg acum

daaaaa... eu deja m-am plictisit de codite Ca e asa zbuciumata, ca tot timpul tre sa le repar Mai nou sta sa ma joc cu parul ei, ca o matza mica ce e

Mergi la inceput