Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

In sfarsit mi-a adormit si mie bebelina.

Silvi incearca sa ii pui usturoi poate vrea..Iarina numai asa imi papa branzica si daca imi face fitze si la alta papicva am sa-i pun si acolo
Deea e prima data cand o pui in leagan? Pai las-a sa doarma acolo.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ali, i-am dat o data ceva ciorba care avea si ustuoi si s-a strambat f tare.
Deea, am vazut si eu filmuletele, super simpatica dariain leagan...
Bianca, Astery a pus ceva filmulet cred ca la paginile 10-11, nu mai striu exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca la noi se spune Uţuţ dar zic si eu leagan sa vorbim aceeasi limba pe aici
Maraki pai bete si tu cuiele cand sunt plecati vecinii la serviciu si ai rezolvat problema... si cand vine proprietara in vizita nu tre sa vada ea ce ai facut tu

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ali, propietara cand am inchiriat apt. ne-a aratat un punct pe covor ca sa stim ca era si nu l-am facut noi Un punct minuscul, s-a chinuit sa il gaseasca Cand o sa ne mutam de aici, ma astept la un control drastic din partea ei pt. ca are garantie de la noi 1500 euroi si sigur o sa opreasca din ei pe diferite motive

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Multumesc Silvi...am vazut filmuletzul..Cam asha mananca si Dani, dar el mesteca putin mai repede si deschide gura inainte sa ii fie linguritza la gura o sa il filmez odata si eu ..
Fetelor noapte buna tuturor...merg si eu la nani ca sunt asteptata la o
pe toate...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Maraki, dar pe la voi pe acolo prin nemtia nu se gasesc si alte sistemede prindere care sa nu necesite gauri in toc? Nasol cu proprietara aia. Poi de ce incaseaza banii de chirie? Nu este inclusa si uzura in banii aia ? Ce mai face giorgios? Am vazut ca ati apelat la metode terapeutice neconventionale

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki...e naspha sa stai in chirie... Nu pune hinta ca nu merita distractia la cat te pune sa platesti...am auzit si eu ca strainii sunt la unele chestii...

A..sunt hintile alea care au picioare....dar ocupa mult loc alea. Am vazut pe net la cumparaturi online si sunt bune...Acolo nu se gasesc??
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor ma duc si eu la culcarica, noapte buna si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Gata, am reusit sa golesc si eu Duracelul. De fapt ar fi adormit, dar nu statea nici cum. Cum o puneam jos, se rasucea pe toate partile si se ridica. Asa ca am tras-o de picioare in sus, sa nu mai aiba punct de sprijin si cateva secunde nu s-a mai miscat, intre timp a venit mos Ene...dar cand am asezat-o la loc, iar a inceput dansul din buric, asa ca ... am recurs la metode noi Am impachetat-o (am pliat-o), cu picioarele la deal ca sa nu mai poata ridica am tinut-o asa de cur, si am zgaltait-o, pana a adormit No.. la ce metode am ajuns ... Asa ca, Daria a adormit azi cu picioarele in sus

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Deea chiria e chirie,uzura se plateste la sfarsit cand parasesti apt.Propietara este mai mica decat mine dar asa sant nemtalaii Nu stiu vreun sistem de prindere, nici la tine nu am vazut cum este prins leaganul dar banuiesc ca in dibluri. Giorgos nu mai vrea in spital, vrea sa vina acasa si sa nu mai plece la cura, are 2 sapt. in spital dar cand va fi la cura o sa ne fie si mai greu ca poate sa stea 3-5 sapt..plange angelo...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput