* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)
Raspunsuri - Pagina 24
ANDREEA GEORGIANA spune:
MARIA
ANDREI
RALUCA ELENA
HARRIS PETER
ALEXANDRA(roag-o pe mami,pe Aida ,sa mai treaca pe la noi si sa ne mai povesteasca despre tine!!!!!!!!!)
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
claudia_d spune:
Multumesc tuturor pentru primirea facuta!
M-am vazut in listuta si sunt foarte incantata.
Am intrat si eu sa scriu repede cat bebe Vlad doarme.As fi vrut sa-l scot afara ca n-a mai iesit de-o saptamana, dar abia maine are voie , fiind in perioada de refacere dupa o rinofaringita.
Noe,iti doresc un insorit "La multi ani"!.Scuze pentru intarziere.
Andreea Georgiana, sunt experta in a ma scula nopatea din ora in ora in sunete de "concert de muzica de Vladut", dar datorita Chamomillei intervalele la care se scoala s-au micsorat, iar asta-noapte am dormit fara intreruperi pana la 6 dimineata.Ma duc sa desfac sampania.Cand ajungi la Brasov, trimite-ne si noua prin posta rapida cateva pungi cu aer curat cu mireasma de brad.
Datorita noptilor nedormite imi cumparam dulciuri la box, pe care le ascundeam in diverse locuri, ca sa nu le gaseasca my husband, care este un fan inrait al dulciurilor, dar acum "chipurile" vrea sa-si subtieze silueta.
Ciuf,te inteleg cum e sa stai in casa si sa nu poti iesi.Eu sunt consemnata la domiciliu de-o saptamana.Am iesit miercuri la cumparaturi timp de-o ora, cat a trecut mama pe la mine.De bucurie m-am dus si mi-am cumparat o fusta, de care oricum nu aveam nevoie, dar simteam nevoia sa-mi fac un cadou cu orice pret.Pentru o ora am fost fericita.
Micaalsa,Ameluta eu fac in fiecare zi exercitii de baut cu biberonul , dar nu am reusit decat sa-l fac sa inghita cateva guri de lichid.Cred ca atunci cand o sa-l intarc o sa-l mufez direct la sticla de bere (fara alcool).
Adar,Roxivan,Simona_Toma, nici Vlad nu sta in fund, nu se taraseste decat pe spate impingandu-se in cap si in calcaie.Doctorita mi-a zis sa-l ajut tinanadu-l in poponeata cu mainile lui pe genunchi, in asa fel ca spatele lui sa stea drept , sa nu stea aplecat in fata.
Mariana_1976, mi-e dor de burtica chiar daca nu am avut o sarcina foarte usoara
Polixeni refacere usoara lui Nikolas.Furtuna a trecut.Bucurati-va de soare!
Kim, cand il pun pe Vladut pe burta se intoarce imediat pe spate si rade ferict de isprava lui.
Claudia Gabriela
POZE
ema.72 spune:
Salutare mamici si bebei,
Alinaalex noi am facut vaccinul antirujeolic acum vre-o doua saptamani. Mario este mucios acum ( la 12 zile de la vaccin l-a luat) dar cred ca a racit pentru ca a adormit afara si probabil aerul a fost prea rece. Problema este ca nu pot sa-i pun picaturi decat daca-i tine cineva capul si mainile, ca altfel n-am nico sansa.
Acum mai avem si o iritatie de la scutec, cred eu, pentru ca am schimbat de curand Pampers cu Huggies si de la astia cred ca face pentru ca n-am introdus nici un aliment nou in ultimele zile.
Nu mai avem probleme cu constipatia de cand am introdus in piureul de legume brocoli si mai multa fasole verde. Sper sa-l tina asa ca tare se mai chinuia mititelul cu problema asta. Am luat si olita si suntem la faza de imprietenit cu ea. vedem daca o s-o folosim curand sau nu.
Pupici si toate cele bune.
Ema si Mario (09.03.06)
mari78 spune:
Asa...sa ma apuc sa scriu pana nu se trezeste monstruletul
Noi am avut santier in casa. Totul a inceput de ziua mea, din pacate...Mutat, zugravit o camera, bucataria mai precis pentru ca am tras conducta de gaze individuala, de pus centrala anul asta nu mai avem cum. Ieri am terminat abia de facut curatene...nu va spun cat praf si cat var a fost prin casa o saptamana, ca baietii care au lucrat nu au putut veni in fiecare zi si abia duminica trecuta au terminat. Si pentru ca a venit mama miercuri am avut cu cine sa o las pe Teo si am smotruit de acum arata si casa noastra a casa de oameni...e luna ! Straluceste totul ! (na, sa ma laud si eu
).Ma gandesc cum o sa fie daca la anul ne apucam de constructia casei mult visate (ne-am hotarat, de fapt am dat in lucrul si proiectul si asteptam autorizatiile).
Sa incep prin a ura cu mica intarziere
Noe, numai bucurii in viata si multa sanatate !
Multa sanatate si Mariucai si lui Nick.Sa va faceti repede bine de tot ! Pupici multi de la Teo
Andreea, cand am citit ce ai patit cu Theea, m-am cutremurat.Eu nu stiu cum as reactiona daca s-ar intampla ceva cu Teodora. Nici nu vreau sa ma gandesc. Bine ca s-a rezolvat.Aaa, eu am intotdeauna in geanta de la carucior, in masina, in geanta mea, pachetele cu servetele umede antiseptice si cum pune cineva mana pe manutele ei, imediat o sterg, uneori chiar in fata persoanei respective, ce daca se supara ! Unora apuca sa le spun , dar unii imediat hop sa o ia de manute...Pupici 
Ada, felicitari pentru dintisor ! Bine ati venit in clubul dintosilor ! Sa vezi ce o sa te mai rontaie 
Laura, imi pare rau de ce s-a intamplat.Nu-ti pierde niciodata speranta ca va fi bine. Ma rog pentru tine.
Si eu zic ca ar fi bine sa vii in Bucuresti pentru investigatii si eventual tratament . Si eu o recomand pe Cezara Bucur, am trimis-o si pe prietena mea si acum asteapta un bebe in martie aprilie, culmea are acelasi UM si DPN cum am avut si eu ! Multi pupici si mult optimism
Claudia, bine ai venit ! Tare scump e Vladut !
Mariana, 23 de saptamani ? Wow, ce trece timpul ! Sarcina usoara in continuare si aspteptam niste pozici, macar cu tine , daca nu si cu Markus. P.S. Sa stii ca Teo are tot ochii albastri
.Multi pupici la burtici (o sa fie fetita, stiu eu sigur
) 
Scriu mai tarziu, ca Teo s-a trezit si trebuie sa papam.
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
mari78 spune:
Uraaa !!!! Mai avem un dintisor jos ! L-am vazut cand plangea mai devreme, ca altfel nu ma lasa sa verific. Am terminat si cu papa, mai bine zis, nu a mancat decat jumatate de portie...offf...dintii astia...
Alina, imi pare rau pentru masinuta, lasa, ca se repara. Ce bine de tine ca ai multe prietene mai ales cu copii de varsta lui Marc. Eu mi-am facut o prietena in parc (fetita e cu 10 zile mai mare ca Teo)si sta si aproape de noi, ne mai vizitam si cand e vremea frumoasa suntem in parc in fiecare zi.
de la Teodora pentru Marc
Ciuf, ce mi-a placut de Luk imbracat in dracusor.Ce serios pozeaza el ! Mi-au placut mult si pozele strumfilor in cada,(i le-am aratat si sotului, pe Luca il stia deja) ce bine ca e diferenta de varsta mica. Or sa se inteleaga foarte bine. Si eu sunt de parere ca e bine sa ai , daca se poate, macar doi copii. Pup Eva si Luk 
Irina, am vazut pozele. Ce bine s-a simtit Andrei la Comanesti, ce fericit e la tati in brate !
Simona si Micaalsa, tare bine va inteleg cu trezitul noaptea...Simona si mie mi-a recomandat dr.Stanciu (am fost la el cand era pediatra noastra plecata din Buc) Peritol ca sa nu se mai trezeasca Teo noaptea si sa o dezobisnuiesc de tzitzi (noaptea), dar pentru 2 saptamani.Inca nu am incercat, mi-a fost teama. Micaalsa si eu o calmez doar la san, inainte mai reusea Catalin sa o mangaie pe burtica, se calma, dormea mai departe, dar acum ma vrea doar pe mine, se linisteste doar daca o iau eu in brate.Lasa, ca se fac ei mari...Pupam Edutu si Iulia puisor galben 
Roxi, ce usor retard motor cand Darius s-a ridicat in genunchi singur ? Fiecare copil se dezvolta in ritmul sau. Pupa ochisorii albastri din partea noastra
Kim, am stat zilele trecute si am admirat toate pozele Aliciei (erau atunci 87 parca).Tare scumpa e...imi place mult de ea. Felicitari pentru primul pishu la olita. O sa-i cumpar si eu maine Teodorei una, ca mergem in Cora, poate o gasesc pe cea cumparata de Doublemom. Pup Alicia dulce foc 
Catrinel, sper ca esti bine acum si nu te mai doare stomacul. Niste ceai de musetel ai incercat ? Ce bine ca o duci la bazin pe Oana, mi-ar fi placut si mie pentru Teo asa ceva, exista in Bucuresti, insa mi se pare destul de scump, anul trecut era sedinta 700 mii. Uite un pup pentru tine sa te faci bine si unul pentru Oana
Deea, mare s-a facut Mia ! Imi place mult poza in care sta in cosul de rachita 
Rocsana, multumim de urari ! Iar am privit cu placere pozele cu Maria. Sta sa-i faci codite? Nu-si da jos agrafele si clemutele? Eu i-am prins bretonul (cand il avea) Teodorei cu agrafa si in 5 minute agrafa era in mainile ei care se indreptau spre gura...Am renuntat.
Asa, sper sa nu fi sarit pe nimeni.
Am pus-o pe Teodora de 3 zile in premergator (se ridica singura in picioare, daca gaseste de ce sa se sprijine). In prima zi nu i-a placut senzatia, nu stia sa-l controleze. Insa devine mai experimentata pe zi ce trece, incepe sa se tina dupa mine prin casa. Dar se plictiseste si acolo, nu sta mai mult de 10 minute.
Gata, ma duc sa ma joc cu tzutzu meu (asa o mai alintam noi pe Teo).
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Delia21 spune:
La multi ani draga Noe,sa-ti dea viata tot ce-ti doresti!
Roxi,spune-le draga cu tupeu musafirilor ca ti-e teama pentru sanatatea bebeului,si te vor intelege.Hai ,trebuie sa vorbesti,e vorba de sanatatea puiului,de asta exista mama care sa faca tot ce-i sta in putere ca sa-si protejeze odrasla.Sa vezi ce instructie facea sora-mea cu toata lumea care ne trecea pragul cand nascu prima fetita,eram cu totii in varful piciorelor,nici nu respiram,serios ca nu se sperie micuta.iar despre sezutul in fund,pai nici Rudy al meu nu se inghesuie,adica....cam deloc,dar mie doctorul nu mi-a zis nimic la vizita de acum o luna.O sa-l intreb pe 14 cand mergem la vaccin.tania,felicitari pentru marirea familiei,multa sanatate si noroc in viata micutei!In sfarsit am reusit sa pun pozicile de la Hallowin incepand de aici http://good-times.webshots.com/album/553672718EVHGWV
Irina71 spune:
Fetelor, multumim pt. urari !!
(am facut si noi 8 luni, wooow !) De asemenea, uram si noi "La multi ani !" bebeilor care azi mai implinesc o luna !
Azi am fost la pediatru si Andrei are 10 kg (cu pampers)si 78 cm (urias, a zis dr !). I-a controlat vaccinul din umar (BCG-ul din maternitate)si are un nodul, deci cica nu mai trebuie repetat, chiar daca nu s-a facut cicatrice ... iar rujeolicul il vom face dupa ce implinim un an !! Asa ca ... uraaa !
Am scapat de vaccinari, cel putin 4 luni de acum incolo, ca tare ne mai stresau. I-am urat doctorei de pe acum "Sarbatori fericite, caci sper sa nu ne mai vedem pana atunci !" ![]()
Delia, vazut poze cu Rudy cel frumooos foc ...
Dar ... a fost asa cald in NY ? Caci el era descult, iar fetita aia cu rochita fara maneci .... La noi e un frigalaaaaauuuuu ... a venit iarna .... brrrr ...

CINE STIE UNDE GASESC SI EU CAPITOLUL TRECUT (NR. 20) ?? Ca am plecat la Comanesti inainte sa se termine, si pe prima pagina de la cap. asta nu e .... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
adar spune:
FETELOR, MULTUMIM PENTRU FELICITARILE DINTISORULUI !!!!!
Kim – ce draguta esti … chiar crezi ca suntem tonice ??? Cu toate astea, din 15 trebuie sa ne apucam din nou de tonicul Tonotil … dar nu-I nici o problema, sa-I fie Maiei bine si eu sunt multumita!
Ameluta – imi pare rau ca si tu te chinui noaptea … ce-or fi avand bebeii astia mici ???
cat despre bibe, eu cred ca daca nu vei mai avea laptic si I se va face foame, va mancaaaaaa de va rupe! Stai linistita! Pup …
Olguta – asteptam poze …
Andreea – vaaai, ce m-ai ametit … m-a palit nostalgia direct in crestet … deja visam la cozonacii care vor umple casa cu mirosul lor … iar eu sunt la a doua zi de carne … ce mi-ai facut ????

Auzi, intreb si eu, ca omul nestiutor, n-ai putea sa-mi descrii cumva miscarile alea de masaj ? ca i-as face si eu …
Ema – broccoli ??? Fasole verde ???Avem voie sa le dam ???????? Luminati-ma si pe mine ….
Mari – si eu voi zugravi in curand baia, bucataria si holul … asa ca ma asteapta soarta ta, doar ca … mama nu vine sa ma ajute ca nu poate
si … voi fi Double Power ca ajax-ul
… sper sa ma descurc.
Felicitari pentru noul dintisor !!!
Irina – oauuuu, pupam voinicul cel voinic … mai ce bebel mare ai !!! Sa fie sanatos … 
Capitolul trecut il gaseti aici
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
adar spune:
LA MULTI ANISORI FERICITI SI PLINI DE BUCURII !!!

Maria - - Nshiro
Andrei -- Irina71
Raluca Elena - - Danielaneda
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - -Aida_O
Sa va fie viata frumoasa si plina de bucurii !!!

_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
alinaalex spune:

na, am dat o fuga dimineatza pana la dr. la cabinet, l-a consultat pe Marc si totul e ok
, e un pic rosu in gat. Dr.mi-a zis ca am facut bine ca i-am dat panadol si vibrocil si sa-i dau in continuare cam 2-3 zile, pana nu mai tuseste. Deja azi nu mai tusea ca zilele trecute, dar totusi pt. linistea mea l-am dus la medic. Bine ca e bine!
La noi a nins si azi, chiar viscolit, e f.f.frig 

, l-am scos un pic pe Marc in bratze afara cam. 10-15 min., de am inghetzat, in rest ne-am deplasat numai cu masina. Luni bag masina in service, mi-e f. groaza de pe acuma, ca nu stiu cat mi-o tin aia acolo, normal n-ar trebui sa dureze (imi inlocuiesc aripa si usa drt. fata) si o sa-mi fie tare dor de ea,
, mai ales ca de cand s-a racit afara imi faceam de lucru sa ma duc pe undeva cu ea in fiecare zi. Iara pe frigalaul asta nu ma duc nicaieri. Nu stiu ce ma fac, o sa innebunesc in casa, sau o sa-mi invit musafiri, mai ales ca noi suntem obisnuiti sa ne plimbam mult...
Vedem noi.
Ema, sa stii ca asa am patzit si eu cu Huggies, e drept Marc era mai mic, cam 2-3 luni. La fel si cu Happy, unde mai pui ca iesea si pisu din ele si trebuia sa-l schimb si de hainitze de fiecare data. Marc e mare bautor de ceai, asa ce scutecul de obicei ii este plin .Eu sunt fan Pampers, dar am primit cadou multe scutece si am zis sa le incerc si pe alea. Rau am facut. de la Pampers nu s-a iritat niciodata, fundikul lui e lux si nici nu s-a intamplat sa iasa pishu din ele, decat cand l-am pus gresit.
Olgutta si Ameluta, welcome back!
Alina si bb Marc - Alexandru (28.03.2006)
poze