* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Noe, fata tanara si frumoasa, azi e ziua ta?? Pai daca-i asa : Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La Multi Ani! Cine sa traiasca, cine sa traiasca, La Multi Ani! NOEMI sa traiasca, NOEMI sa traisca La Multi Ani!!! Sa ai parte de multa fericire si iubire in viata si sa fii inconjurata mereu de cei dragi! Petrecere frumoasa si..mult vin rosu!roxivan e o dulceata Darius, ti-am admirat si noi pozele,l-am vazut si in scaun, si cu mami si strambacios! Mersi pt PM..l-am citit mai devreme dar nu am apucat sa si raspund ca eram cu una bucata bebe plangacios in brate!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Catrinutza ne gindim la voi! Sa reveniti sanatosi cit mai curind!

Ciuf nu stiu cum o fi America dar aici desi locuiesc putini omuletzi,se organizeaza "parcari pentru copilasi si bebelusi".Adica, las copilul in..."parcare" contra cost citeva ore atit cit ma benoclez eu pe la magazine.Cind ma intorc,il gasesc frumos dormind sau jucindu-se si sunt tare multumita de cum au grija acolo de aia mici.
Prietene mi-am facut pe la cluburile pentru mamici si copii din localitate, am intilnit acolo chiar si citeva "straineze" casatorite cu suedezi.Nu exista in State chestii asemanatoare,ai idee?
Luca e asa de simpatic in costumul de dracusor!

Claudia mamica lui Vladut bine ai venit in grupul nostru!

Poli vai ce bine ca nu mai trebuie sa stati in spital.Sigur va fi totul bine cu analizele.Nick e super cind face "barcutza" in poza!(si tu arati super sexy in poza aia din fata cafenelei,wow!)

Roxi m-a dat gata Darius cu ochisorii lui albastri!
Ii are mostenire de la mamica,nu?Si eu sunt de aceeasi parere cu Ciuf ca medicii romani catalogheaza prea repede "retarduri".

Irina71 sa stii ca si aici medicii mai vorbesc la telefon cu pacientul in cabinet.Eu le-am zis mereu sa raspunda ca nu ma grabeam dar tu in situatia aia foarte dureroasa te inteleg.
Nu stiam chestia cu "cotoiul".Tot motan as fi crezut ca e desi eu sunt din Bucuresti.

Mariana 23+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Kim printesica e asa de frumusica pe olita!Cred ca noi o sa raminem de caruta la capitolul asta.Stiam ca de obicei fetitele invata mai usor fara scutec.

Delia21 vad ca Rudy e mereu inconjurat de fetite!Ii sta asa de bine intre ele!

Tania2 si noi i-a dat o tastatura si chiar un telefon mobil jucarie.Cred ca butoanele ii atrag pe toti bebelusii!

Deea voi aveti deja o fetita mare,nici nu-mi vine sa cred cum au trecut 9 luni!M-am uitat cu drag la poze!

Micalsa ce papusica blondina ai tu acolo!Mi se pare marisoara in poze, a mea era o mitza la virsta Iuliei!

Mihaser lasa ca parul isi va reveni el cu toata vopseaua.Uite desi sunt iar gravi imi cade ingrozitor de cind a facut Markus 3 luni.Ma intreb cind s-o opri din cadere.

Simona_toma cit de bine maninca Edutzu ziua? Ma gindesc sa incerci sa-i dai cit de mult posibil pe parcursul zilei sa nu mai ceara seara cantitati mari.Nu stiu daca merge la toti copiii... ai incercat?

Alinalex ce bine ca va plimbati si socializati asa des!Ninsoare deja la voi?Cit e de frig?

Catrinel si eu am avut un scurt episod cu stomacul duminica fiindca ma indopasem cu cioco simbata.Tu cu ce te-ai "stricat"?Cred ca maine vei fi din nou in forma!

Adar, felicitari Maiei pentru 1 bucata dintisor! Acum nu cred ca te mai poti lauda cu "shtirbimea"!

NOE ati ajuns deja la tort?(baga-mi si mie o felie in cutia postala - spune sotul meu care vrea sa ma vada ca ma indop cum se cuvine)

Mariana 23+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CIUF, bebel sub brad era o figura de stil, ca sigur daca vede el ceva stralucind abia asteapta sa puna manutzele, harsht! Asa e si Marc ca Manzel, curios sa vada tot, sa puna manutza pe tot, sa roada tot ! Anul asta bradul va fi cat mai sus pe mobila

Catrinel, ai grija de tine!
ADAR, felicitari pt. dintzisor! minunea mica si dintzata!
Polixeni, bine ca sunteti mai bine.

Eu cred ca la dimineatza dau o fuga pana la dr. pediatra cu Marc sa-l consulte, pt. ca tuseste taresi e plin de muci. De ieri am inceput sa-i dau panadol si picaturi in nas (vibrocil) dar degeaba. Si tuseste parca tot mai tare si mai des. Acum doarme si l-am auzit tusind de 2-3 ori in somn, si noaptea trecuta la fel. Temperatura nu a facut , dar mai bine il duc totusi pana la cabinet sa-l vada dr. decat Doamne fereste sa faca vreo pneumonie. Mi-aduc aminte ca sapt. trecuta cand i-a facut vaccinul antirujeolic mi-a spus dr. ca dupa o sapt. apar reactiile, dar eu totusi cred ca a racit. Si nu vreau nici sa-i dau trat. dupa ureche.

Chiar, v-am mai intrebat, nimeni nu a facut vaccin antirujeolic la 7 luni?

Alina si bb Marc - Alexandru (28.03.2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

MARIANA, e cam frig pt. aceasta perioada. La noapte cica vor fi -6 grade, asa a fost si noptile trecute. Astazi de-abia a fost un grad. brrrr...., iar la meteo au spus ca vremea se va mai raci pana la temp. de - ziua. Polul Nord scrie pe noi! In Suedia cum e? ca acolo e normal sa fie mai frig.
Ce faina treaba cu "parcarea" copilului! Mama, eu tre sa intru cu scoica sau cu caruciorul in marketuri, chiar e super misto ideea!
P.S.: 23+????? wow, ce trece vremea! maine poimaine nasti iara! e mare burtik? si eu vreau din nou sa fiu gravi! da' la anu' si as vrea sa nasc daca se poate in martie din nou. Mi-aduc aminte ca exact acum un an, pe 2 noiembrie , aveam 18+ si l-am simtit pt. prima data pe bebe miscand!

Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Claudia, bine ai venit! Ai un baiat tare frumos. E superba poza cu Vlad in cristelnita la botez, de altfel toate pozele sunt foarte reusite.
Roxi, cu ochisorii lui albastri, Darius deja poate frange inimile fetelor.
Adar, felcitari pt dintisor! voi n-aveti nevoie de nici un tonic, chiar aveam de gand sa te laud ce tonica esti! Sa stii ca Aliciei nu-i prea place pe burta, o pun zilnic putin dar se enerveaza dupa 5 min. cum sa-si exerseze muschii spatelui?
Apropo de retard motor mi se pare prematur sa te pronunti la varsta asta si apoi se stie ca fiecare copil are ritmul lui de crestere. Alicia la 7 luni nu se intoarce si nu se taraste, sta in fundic dar oricum sunt cu ochii pe ea fiindca mai cade si nu se poate ridica... si mi se pare f normal, iar medicilor la fel (am schimbat pediatrul deci au vazut-o 2).
Tania, felicitari surorii tale care a nascut! cred ca sunteti o familie implinita.
Ciuf, bine te-ai gandit tu cu partenerul de suflet (frate sau sora), sa aiba cui sa-si spuna oful, tare as vrea si eu pt Alicia, daca se va putea mai incolo, desi nu-mi pot inchipui cum as putea sa mai iubesc atat un alt copil.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutta spune:

Buna mamicilor si bebicilor,

Eu tare tare rar pe aici, desi as vrea sa scriu mai des. Acum profit de faptul ca mi-am dat lucrarile(deh, mama studenta) si am vre-o 2 sapt mai libere pana ma apuc de altele si m-am gandit sa va mai scriu ce realizari avem noi. Pentru mine e foarte util sa vad ce mai fac bebei de varsta noastra, si atunci cand sunt tare ocupata mai dau din cand in cand cu ochiul pe forum .

Deci, noi avem 6 luni si 2 saptamani. De la 6 luni am inceput sa observ aproape in fiecare zi cate o noua realizare. A inceput sa sa taraie, mai intai ridica fundul, apoi se trage cu mainile, e tare haioasa asa cum se misca. Se plimba pe patul mare in toate directiile dupa jucarii. Sta si spriginita in maini si in genunchi, dar inca nu s-a hotarat sa se miste asa, doar se leagana pe loc in pozitia asta. De cateva zile a inceput sa zica in fiecare zi ma-ma, ma-ma-ma, da-da, ba-ba-ba si alte sunete mai neclare. In fundulet inca nu sta deloc. Dar cred ca foarte degraba va sta.

Diversificarea am inceput-o la 6 luni, pana acum am incercat cereale de orez, grau, cartof dulce(care nu prea ne-a placut), banana si cam atat.
Azi am mancat prima data din scaunel.

O data pe saptamana mergem la intalnire de mamici si bebei, unde tare ii place, invatam cantece de leagan franceze si ne distram cu alti bebei.

Maine am sa pun si poze cu Mihaela sa vedeti cat de mari ne-am facut.
V-am admirat bebeii din pozele voastre, dar din lipsa de timp nu am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

slutre mmicute si bebei frumosi!
noi cm rr pe ici, dr v citim destul de des, s stiti.
m citit c intreb cinev de vccinul ntirujeolic l 7 luni.si noi urmez s-l fcem l 7 luni.
celesi probleme c simon tom le m si eu-si c mi multe dintre voi.dic mi se trezeste pruncul cteodt si din or in or, de ziu sunt zombie, nu lt.
peditr me zis c nu exist nici un fel de remediu pt st-cic s e felul lui (?!) si c nu vem ce s-i fcem.bleh! m-m resemnt si eu c si voi si tot sper c dup un numit timp, cnd v mi creste, se v potoli.
m trecut si noi cu bine de vccinul de 6 luni.urlete, de zicem c fce infrct.dr nu m fcut febr si ne- trecut si bub pn cum.
m citit c mi zice crev din voi c refuz s sug din biberon.idem si l fel, zu, si l noi.se joc cu el, eu ii fc un fel de msj cu tetin pe gingii in spernt c pote pote v trge si el o gur-dou de p/cei.cnci!ti-i gsit...si eu m tot intreb: dc se termin mine lpticul meu, ce-i fc?ii du cu lingurit?[lcool]
v ls.sper s reusesc si eu s scriu mi des.
v pupicesc tre si pe bebei l fel [dul]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Reprimiti-ma,va rog,in clubul mamicilor chinuite noaptea!!!!!!!
Ne-am intors la vechile obiceiuri,dar acum cunosc inamicul:dintii de sus.Thea a marait toata noaptea,a gemut,s-a foit,am tinut-o mai mult in brate si,colac peste pupaza,dupa ce a papat pe la 2,mi-a vomat totul(in jet,ca de obicei).Biata mocheta din camera ei!!!!
Azi plecam iar la Brasov,unde noi doua vom ramane pana duminica viitoare(tati se intoarce cu trenul acasa,pt. ca plecam cu masina mea,care ramane la mine,evident).

Roxi,Darius e tare dulce(mai ales in poza in care parca se stramba...)

Adar,felicitari pt. dintuc!!!!!!!!!!!!!
Eu ii fac Theei gimnastica pt. tonifierea spatelui si e lesinata dupa ea!M-a invatat miscarile prietena mea-kinetoterapeut,adica nu le fac asa,de capul meu.

La Brasov imi va fi mult mai usor sa intru pe net,in primul rand datorita RDS-ului(asta daca nu a murit in lipsa noastra...)si a faptului ca acolo sunt 3 camere,nu ditamai casa(cu computerul la mansarda).Deci o pot supraveghea pe Thea si de la computer.

Astazi bebeii nostri au vazut primii fulgi!!!!!!!!Vine iarna,Mos Craciun,cozonaci,brad...Ma apuca nostalgia...

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Dupa cativa ani de casnicie, saturandu-se sa se tot certe, un tanar si
sotia lui se hotarasc sa apeleze la un consilier pentru a-si salva
casnicia. Cand ajung la cabinetul consilierului, acesta ii intreaba
direct:
- Care este problema?
Imediat, sotul face o fata lunga si se aseaza pe scaun fara a spune
nimic. Sotia incepe sa vorbeasca non stop, descriind problemele
casatoriei. Dupa ce o asculta 5...10...15 minute, consilierul se
apleaca peste ea, o ia de umeri, o saruta pasional cateva minute, si o
lasa inapoi pe scaun. Dupa aceasta, sotia statea intr-un colt, muta de
placere. Consilierul se uita la sot, care se uita si el la ei, fara
sa-i vina a crede. Consilierul ii spune:
- Sotia dvs. are NEVOIE de asta de cel putin doua ori pe saptamana!
Sotul se scarpina in cap si raspunde:
- Pai as putea sa o aduc aici in fiecare marti si joi.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput