Miresele anului 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 27
ralnied1 spune:
'Neata!
Cu ceva intarziere... felicitari, Kitzy!
Pupici la restul!
http://community.webshots.com/album/555395342UdkZOn
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
clau77 spune:
Neatza!
N-am mai scris ca am avut muult de lucru la serviciu iar seara cand ajung acasa nu-mi mai vine sa deschid calculatorul.
Alynutza si la Alba e la fel vremea. Nu-ti prea vine sa iesi din casa.Asta e. Sa speram ca se face frumos macar de 1 decembrie.
Multumesc de cafelutza. E tare buna!
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
'Neatza! Va poftesc la o fierbinte.
La Cluj e o ceata de-o tai cu cutitul... si o tine asa de vreo cateva zile. Deja incepe sa ma deprime...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...sa vezi ce m-a deprimat pe mine ceata de la Cluj...dupa ce am asteptat 5 ore in aeroport zborul s-a anulat ...
...noroc cu bunicii mei, am fost la ei, am dormit acolo si luni dimineata la ora 4 sculare si la aeroport...nici atunci nu au vrut sa zboare in Germania...drept urmare ne-au dus la Bucuresti si de acolo intr-un final cu intarziere am reusit sa zburam
...asa ca pentru a ajunge inapoi mi-a luat mai mult de 24 de ore
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana asta imi aminteste de o vacanta de iarna de demult. Eram copii si eu si frate-meu si pe vremea aia era la fel de scump un bilet de avion cat unul de tren clasa I, asa ca ne-au luat ai mei bilet de avion sa ne intoarcem la Bucale ca se termina vacanta. Eu m-am rugat de mama sa ma lase o zi in plus. Numai bine in ziua in care am avut bilet s-au anulat toate zborurile pe motiv de ceata, bucuria mea ca mai stau o zi la bunica. A doua zi ne-au dus pana la Bucuresti si n-au putut ateriza, tot din cauza cetii, ne-au dus pana la Constanta, tot n-au putut ateriza si ne-au intors la Cluj. Ne-am primit banii inapoi si cu chiu cu vai am mai prins un bilet de tren pentru Bucuresti. Asa ca mai ai pana ma intreci Acum zambesc cand imi amintesc, dar atunci am fost destul de speriata, cat ne-au tot purtat cu avionul, cat eram de mica ma gandeam oare le ajunge benzina sa ne poarte atata drum?
Clau de partea cu nu mai ai chef de calc dupa ce ajungi acasa, te inteleg, asa sunt si eu. Cu vremea... eu atat imi doresc sa am zapada de Craciun. Si ma felicit ca mi-am luat uscator de rufe, ca altfel nu stiu cum le uscam pe vremea asta...
ooana spune:
quote:
Oana asta imi aminteste de o vacanta de iarna de demult. .... Asa ca mai ai pana ma intreci Acum zambesc cand imi amintesc, dar atunci am fost destul de speriata, cat ne-au tot purtat cu avionul, cat eram de mica ma gandeam oare le ajunge benzina sa ne poarte atata drum?Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Oricum imi era dor de bunici, iubesc la nebunie Clujul, acolo m-am nascut si am copilarit!
Spune-mi cum e la Cluj acum, si sa nu-mi zici ca e frumos si soare!
Duminica de pe Feleac unde era senin, nu puteai vedea Clujul...parca erai in avion!
Referitor la peripetiile cu avionul...de fiecare data mi se intampla ceva...ba anuleaza zborul, ba aterizez altundeva, ba imi pierd bagajul etc ...pot sa scriu o carte. Dar ultima experienta a fost un dezastru, drept pentru care mi-am anulat toate rezervarile si mai vin acasa inainte cu 1 saptamana de Craciun si ma voi intoarce in 2 ianuarie...asa o mica vacanta!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Of, de unde atata soare si frumos... nu s-a ridicat ceata aproape deloc toata ziua si acum nici o sansa, ca deja se intuneca. Si poate nu m-ar deprima asa tare daca de cateva zile din cauza ei nu m-ar fi atacat atat de vehement "reomantismul" meu si ma doare de-mi vine sa-mi iau campii.
Eu nu prea am avut experiente neplacute cu avionul, desi curse Bucale-Cluj am facut multe cand eram mai mica, imi si amintesc una din ele, pe la vreo cativa anisori (3-4) cand imi aduc aminte perfect ca mi-au dat mai multe bomboane cubaneze (ca nu ma puteam hotari la culoare - atunci asa iti dadeau in avion, o bomboana) si eram foarte ofuscata ca nu se poate deschide geamul...
Foarte bine ca iti dau o mica vacanta, sunt sigura ca abia o astepti.
ooana spune:
quote:
Foarte bine ca iti dau o mica vacanta, sunt sigura ca abia o astepti.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
de fapt mai am eu 5 zile de concediu...si nu vreau sa mai risc un drum acasa, asa ca mi-am anulat toate zborurile si le iau inainte de Craciun...iar aici intre Craciun si Revelion nu se lucreaza...ca doar programul zilnic e 9-19 sau chiar 20, asa ca e bine venita vacanta mea!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Ce program lung... dar probabil e ok atata vreme cat esti acolo. Si eu ma refugiasem in munca in perioada de State, trecea timpul mai usor si oricum 'acasa' nu ma astepta nimeni. Ar fi fost cu totul diferita situatia daca reuseam sa plec impreuna cu sotzul (pe atunci doar iubit).
kitzy spune:
Mersic ralnied1!
Ajung tot mai rar pe aici, acuma am de umblat sa-mi fac actele de angajare, abia astept sa termin cu ele. Si ceata asta imi da o stare de somn.....De cateva zile tot cu capul in nori suntem