Miresele anului 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 26
M&M spune:
Neata!!!
Alnutza multam de cafelutza!!
Fetelor eu voi lipsi motivat , plec o saptamana din Bucuresti!!! Plec in vacanta!!!!
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.
Alynutza spune:
Cristina vacanta placuta! Ce bine de tine! Dar lasa ca nici eu nu mai am asa mult pana la concediu...
M&M spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Cristina vacanta placuta! Ce bine de tine! Dar lasa ca nici eu nu mai am asa mult pana la concediu...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Multumesc mult , Alynutza. Am avut un an foarte stresant!!!!
Tu cand intri in concediu??
De Kitzy stie cineva ce a facut???
Cristina
noi doi
Alynutza spune:
Eu iau concediu din 19 decembrie. Mai am 3 saptamani cu tot cu asta.
De Kitzy nu stiu nimik.
M&M spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Eu iau concediu din 19 decembrie. Mai am 3 saptamani cu tot cu asta.
De Kitzy nu stiu nimik.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Alynutza, mai ai putin pana la concediu.
Cristina
noi doi
kitzy spune:
No ciao fetelor!
In sfarsit am ajuns si eu pe aici, am raspunsul pe care vad ca-l asteptati.
Am primit postul!!!!! Si dau la toata lumea de baut
M&M spune:
quote:
Originally posted by kitzy
No ciao fetelor!
In sfarsit am ajuns si eu pe aici, am raspunsul pe care vad ca-l asteptati.
Am primit postul!!!!! Si dau la toata lumea de baut
Kitzy, felicitari!!!!!!
Cristina
noi doi
Alynutza spune:
kitzy felicitari O sa am si eu o pila daca o sa am nevoie de ceva. Anul trecut am vrut sa-mi fac programare la dna doctor Nicula si trebuia sa astept vreo 2 luni... ca nu aveau nimic liber.
kitzy spune:
Merci mult Cristina!
Merci mult si tie Alynutza! Intr-adevar e multa lume la ei, ceva mai libera e d-na dr Blajan, mie imi place mai mult decat Nicula. D-nl dr Nicula e un medic super bun dar si la el este multa lume, acum se fac programari la consultatii si au loc abia peste 2 sapt. Eu inca n-am auzit sa fie numai peste 2 luni, oricum sunt multi medici si mai impartim pacientii la care li-e indiferent medicul. Deci daca ai nevoie, nici o problema, ai o pila pe acolo. Te pup.
Alynutza spune:
'Neatza! Va poftesc la o fierbinte.
La Cluj e o ceata de-o tai cu cutitul... si o tine asa de vreo cateva zile. Deja incepe sa ma deprime...
Ieri chiar m-am deprimat, c-am fost sa-mi caut geaca de iarna si o pereche de blugi, si i-am luat la sot o geaca super faina si pentru mine n-am gasit nimik , blugii care mi-au placut stateau bine in fata, dar imi erau largi la spate, plus lungi de numa, si geaca n-am gasit decat negre, maro inchis, cel mult bej, in conditiile in care eu imi doresc una rosie... Asta e, astept targul cadourilor, poate o sa am mai mult noroc.