nuantator par

nuantator par | Autor: nemary

Link direct la acest mesaj

stie cineva cum se aplica nuantatorul? pe parul uscat la fel ca si vopseaua sau trebuie sa spal mai intai parul si apoi aplic nuantatorul? am primit cadou in cutia de vopseau un nuantator si nu mai stiu cum sa-l folosesc(am aruncat cutia).

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Dupa ce te speli, si te dai cu balsam, aplici nuantatorul pe parul ud, il intinzi uniform si il lasi sa actioneze ceva timp. Dupa aceea doar clatesti cu apa. Et voila!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

si daca nu am balsam? nu se poate si fara?

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Eu cand ma faceam cu nuantator doar imi udam parul si apoi aplicam nuantatotul, il intindeam bine si apoi ma spalam pe cap cu sampon, apoi cu balsamul care era in cutie cu nuantatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nici nuantatorul meu nu are balsam. Eu ma spal pe cap, apoi pe parul sters cu prosopul aplic crema, las juma` de ceas si apoi limpezesc foarte bine. Atat.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

mamagiuliei a explicat f bine cum se aplica nuantatorul.
pe parul spalat proaspat, usor uscat.
nu te dai cu balsam inainte
succes

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

MULTUMESC pentru raspunsuri. o sa incerc diseara si va spun maine ce a iesit

o zi minunata,
Mari

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Eu am povestit cum mi s-a facut mie de fiecare data la coafor cind m-am vospit si mi-au dat si cu nuantator. Sampon, balsam si pe urma nuantator. Nuantatorul in sine nu are balsam. Au folosit un balsam obisnuit. Si am stat cu nuantatorul pe par doar vreo 15 minute. A iesit super de fiecar data!

Mergi la inceput

o bila neagra pt.mine. aseara am avut musafiri pana la 23.30 si nu am mai avut timp sa-mi renuantez parul.
Kia, intrebarea mea era legata de nuantarea parului dupa cateva luni de la vopsire. multumesc oricum pt.raspuns.

o zi minunata,
Mari

poze
poze apartament

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nemary

o bila neagra pt.mine. aseara am avut musafiri pana la 23.30 si nu am mai avut timp sa-mi renuantez parul.
Kia, intrebarea mea era legata de nuantarea parului dupa cateva luni de la vopsire. multumesc oricum pt.raspuns.

o zi minunata,
Mari

poze
poze apartament

Stai linistita ca nu esti singura. Si eu imi dau mie o bila neagra pentru ca nu mai reusesc sa ma vopsesc. In fiecare seara imi propun sa ma vopsesc si nu am timp.
Esti sigura ca nu am avut acceasi musafiri?
Ca si eu m-am trezit cu vizite aseara, si tot de asta a trebuit sa mai amin colorarea...

Mergi la inceput

daca am avut aceiasi musafiri cu siguranta suntem si aceasi persoana as vrea si eu sa fiu

o zi minunata,
Mari

poze
poze apartament

Mergi la inceput