nuantator par
Raspunsuri - Pagina 2
nemary spune:
gata, am facut-o si pe asta. am spalat aseara parul, l-am uscat putin cu prosopul dupa care am aplicat nuantatorul. parul de la radacina a ramas in culoarea de dinainte, dar o parte din suvite s-au acoperit.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
nemary spune:
nuantatorul pe care eu l-am folosit l-am primit in cutia de vopsea pe care am cumparat-o. ideea este ca peste 2-3 saptamani dupa ce te vopsesti,daca vrei sa reimprospatezi culoarea aplici acest nuantator.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
blueeyes2003 spune:
Tu vorbesti despre revitalizatorul de culoare?
La Wella Safira are asa ceva dar nu mi s-a parut a fi prea eficient!
Mirela
nemary spune:
nu stiam ca asa se numeste. da, despre el vorbesc.
o zi minunata,
Mari
poze
CrisaPanaet spune:
Fetelor, eu am vazut un nuantator de la Palette, costa cam 4 lei si e ambalat intr-un plic de plastic care are lipit de el intrusctiunile de utilizare. Intrebarea mea e: acesta e chiar nuantator si iese la spalat ? pt ca eu am parul natural si-as vrea sa-i dau mai multa stralucire si intensitate culorii, nu sa mi-l stric cu vopsea. (m-am vopsit la 16 ani prima oara, mai mult nevoita:( ). Din cate am inteles nu are omoniac, este adevarat?
va multumesc,
Crisa
Am nevoie de iubire ca de aer.