nuantator par

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

gata, am facut-o si pe asta. am spalat aseara parul, l-am uscat putin cu prosopul dupa care am aplicat nuantatorul. parul de la radacina a ramas in culoarea de dinainte, dar o parte din suvite s-au acoperit.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

oare peste vopsea mai prinde nuantatorul?

Mergi la inceput

nuantatorul pe care eu l-am folosit l-am primit in cutia de vopsea pe care am cumparat-o. ideea este ca peste 2-3 saptamani dupa ce te vopsesti,daca vrei sa reimprospatezi culoarea aplici acest nuantator.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Tu vorbesti despre revitalizatorul de culoare?
La Wella Safira are asa ceva dar nu mi s-a parut a fi prea eficient!

Mirela

Mergi la inceput

nu stiam ca asa se numeste. da, despre el vorbesc.

o zi minunata,
Mari

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaPanaet spune:

Fetelor, eu am vazut un nuantator de la Palette, costa cam 4 lei si e ambalat intr-un plic de plastic care are lipit de el intrusctiunile de utilizare. Intrebarea mea e: acesta e chiar nuantator si iese la spalat ? pt ca eu am parul natural si-as vrea sa-i dau mai multa stralucire si intensitate culorii, nu sa mi-l stric cu vopsea. (m-am vopsit la 16 ani prima oara, mai mult nevoita:( ). Din cate am inteles nu are omoniac, este adevarat?

va multumesc,
Crisa

Am nevoie de iubire ca de aer.

Mergi la inceput