Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

N-am apucat sa citesc decat pe diagonala, ca aveti un debit de numa.

Piticu meu e bolnavior dupa cum spuneam acum cateva zile, dar abia ieri am ajuns la doctor (defapt sotul meu si mama, ca eu parca sunt non-stop la job). Se pare ca are rino-faringita, e sub tratament cu Nurofen si Sumetrolim, parca era mai binisor aseara. Mai cu chef de nazbatii, si a si dormit fara sa se trezeasca peste noapte.

Noi (adica maica-mea) i-a facut lui Kriszti 2 torturi de ziua lui, tort de oamneni mari, unul cu cioco si unul cu vanilie. Kriszti a gustat un sfert de lingurita din cel de vanilie. In rest a fost ok, musafiri toata ziua, si cum avusesem sambata si o nunta va dati seama ce obosita am fost duminica.

Ce mai face oare Vladut al Xandrei, e ok? Dar Daria cum mai e, Camelia?. Pur si simplu nu mai stiu de cine ce sa mai intreb ca am senzatia ca 75% din bebei au probleme in ultima perioada, unii sunt kkciosi, altii vomeaza, altii sunt raciti etc etc. Cred ca e si vremea asta de vina intr-o anumita masura. Ba e cald ba e rece.

Noi ar fi trebuit sa facem vaccinul de la 1 an. Probabil daca saptamana viitoare va fi ok Kriszti il vom face. Ma gandesc cu groaza, pt. ca el a avut reactii f. nasoale la fiecare vaccin. Tot timpul facea febra de 39-39,5 pentru cel putin 2 zile.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Acu' 15 minute am pus copilu' propriu in patutz dupa ce a adormit mancand bibe la mine in bratze si asa drag imi era...incat am stat cu el vreo 15 min ca...creste si in curand nu voi mai putea sa il mai tin in bratze sau...nu va mai vrea sa doarma la mine in bratze!!!

Am ajuns cu cititul aici si trebuie neaparat sa raspund:
de dimineata, chiar in dimineata ASTA, dupa ce l-am imbracat pe Boscu ( de obicei il imbrac cu spatele, adica el e cu ochii in TV la desene si eu ii pun hainele, numai eu stiu cum ), il iau in brate si il dragalesc si ii spun cu regret: "sa te tina mami acum asa, ca tu cresti repede, si nu o sa te mai pot tine in brate", la care el imi raspunde: " nu e adevarat, ce, daca o sa fiu mare ca tine nu o sa ma mai poti tine, asa, intre brate?!"

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

da-da, asha zice acum, p-orma le erusine si sa-i iei de la scoala sau sa-i pupi in public, ca cica ii faci de ras la prieteni, am vazut io pe la altii

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Hai, mai ca incurajam si eu lumea....

Mergi la inceput

Ideea e a nu sunt convinsa ca mai tarziu o sa vreau eu sa il mai tin in brate asa...

Asa cum acum nu sunt convinsa ca vreau sa mai doarma la mine in brate, pentru ca eu vreau sa dorm cu ursul in brate, nu cu ursuletul...

Mergi la inceput

pisi, mai da si tu delete la randurile alea de la semnatura ca ocupa mult spatiu mesajul:)) am vazut ca in ultimele scutece facem curatenie, asa ca ma conformez si io sa semnalez ceva ca sa fie ordine pe front:))

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Am delete, dar nu cred ca are de a face cu semnatura. hai sa vedem.

E imprastiat din cauza a ce e in stanga. Dar acolo nu am ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

lorena am intrebat doctorul stomatolog despre problema ta si mi-a zis ca poate fi o carie de biberon sau o slba mineralizare din timpul sarcinii, sugestia ei este sa nu o lasi cu biberonul in gura mult timp si sa ii cureti dintisorii zilnic cu un tifon.Altceva nu ai ce sa faci, oricum vor cadea.

pisi e din profil, modifica acolo.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, am uitat sa va zic, ca de sambata am o nasica mica, s-a nascut la Elias si e totul ok, deja e acasa. Ceea ce m-a revoltat e ca nasei i s-au cerut bani pe lapte (din cauza epiduralei i-a venit laptele mai tarziu). 50 ml de lapte Humana - 5 roni. Nu mi se pare normal

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

cred ca nici in congo nu se intampla asa ceva! am ramas cu gura cascata...in curand o sa taxeze masurile de prim-ajutor la nastere. n-ai bani, asta e, nu te pune pe aer....

la municipal nu se intampla asta. deocamdata. mie mi-au dat laptic de cateva ori pe zi sa nu moara poetul de inanitie

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput