Superpacientele visatoare si gravidutedr.Moisa

Superpacientele visatoare si gravidutedr.Moisa | Autor: thea_m

Link direct la acest mesaj

Sa va poarte la fel de mult noroc ca si capitolul anterior!
Gravidute si mamici, paciente ale dr. Moisa:

Marina- mamica Mariucai (IAS) si a lui Mihai (100% natural)
Ana Maria -(IAS) mamica lui Victor Stefan
Cata- mamica Biancai-Andreea (natural)
Amparo- mamica de gemeni (IAS)
Indy -trecuta prin multe peripetiii a reusit sa'l nasca prin cezariana pe Mircea (natural) cel mai frumos baiat al lui mamiINDY
Mishi- (FIV)..a nascut pe 12.07.06 pe Mihnea George , natural, si dupa luni intregi de spitalizare, injectii, tratament pt sustinere, in sfirsit sint bine amindoi!Felicitari!!!
Madyn - (natural)..a nascut pe 1 august , Mihai Nicolae
Alexia27 - (dubla IAS), a nascut pe 18 iulie pe Eileen Nicole , cezariana
RoAna - (IAS),a nascut pe 16 august , Andrei
Mit - mamica (FIV)
mamiFlori - (IAS), a nascut pe 25 septembrie, prin cezariana , , Emanuel
roxanya - (natural),a nascut pe 12 iulie, natural, cu epidurala pe Christian Ionut
Veronici - (FIV) ++, nastere naturala, prematur. Tot regretul pentru pierderea suferita si fie ca Rares sa iti lumineze viata si sa iti aduca bucurii duble, cat si pentru fratiorul lui!
Madana - natural..cu TPC neg..colpita si o gramada de nervi..si totusi a REUSIT!!!!! A nascut natural, pe 1 decembrie, pe Bianca-Andreea. Sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa.
Bety- FIV ..a pasit pe drumul lung increzatoare in fortele ei..chiar daca s'a mai impiedicat de cateva gropi in drumul ei..a reusit sa sa se ridice si sa mearga mai departe..si ne'a repetet intru'na...".CREDETI IN VISUL VOSTRU!.nu renuntati...", iar visul ei a devenit realitate pe 6 decembrie, prin cezariana, cand a vazut-o pe Ana Maria. Bine ai venit Ana Maria !
Ruxandraru- 2IA, Tudor
Amely- cezariana. Sa cresti mare David Cristian!
Gabiu-cezariana. Bine ai venit Albert Mihai!
Mari-lu
Musete
Thea_m-FIV, cezariana,in 6 august au venit pe lume ingerasii mei, Tiberiu si Daria


Tabitha, ( FIV+ICSI, 4 IAD), SEU operata . Asteptam cat mai curand o alta veste cu adevarat buna
Liana, 4 IA nereusite, a 5-a IA reusita la Szeged cu gemeni.Sarcina oprita in evolutie...multe pareri de rau, dar pentru o asemenea fata cat de curand va veni o noua reusita!
Marusca, reusita la a 5-a IA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Prietena noastra de suflet
Aileene - mamica lui Alexandre

Inca mai sunt cateva superpaciente supervisatoare care in curand vor fi supergravidutze superfericite.


Teodora

Poze

Aniversare 2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Thea...multumim ptr noul capitol, speram sa fie mai norocos decat cel incheiat !
Marusca...iti doresc sa fie cu succes ultima IA !
Stiu cum e cu asteptarea, si eu sunt in aceeasi perioada dupa o noua IA , cu deosebirea ca eu nu am prea mari sperante Si in plus ,dr M nici nu a vrut sa ma asculte cand noi, f hotarati, am rugat-o sa ne programeze ptr FIV Ne-a intrebat, inocent, "de ce ? "si a insistat sa continuam cu IA,si, prin urmare, ne-a convins, de voie , de nevoie !Sotului meu i-a insuflat o mare incredere si asta ma ajuta si pe mine f mult, desi nu stiu cat voi mai rezista ....
Ceea ce ma mira putin e faptul ca si mie mi-a dat sa iau luna viitoare AC , spunea ea,de teama chisturilor, chiar daca eu cred ca nu e cazul, dar le voi lua, pana se intoarce din strainatate, deci o luna pierduta, offffff
Bafta multa tuturor moisicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
carry, daca dr. M ti-a zis ca nu e cazul sa te grabesti cu FIV-ul, ei bine ascult-o. Si noi eram exasperati de trecerea timpului mai mult, pentru ca probleme grave nu aveam ( spermograma ok iar eu cu stimulare ovulam). Totusi dupa 3 IAS-uri i-am zis ca suntem hotarati si vrem FIV. S-a uitat la mine lung si mi-a zis " doamna, eu nu sunt de acord, nu am nici un motiv sa va trimit la FIV si cred ca veti reusi si fara". Apoi mi-a dat o serie de analize de facut si tratamentul penru luna urmatoare. A venit o noua IAS fara rezultat si luna urmatoare ( luna de concedii la Giuly) eram deja , in conditiile in care nu facusem stimulare, monitorizari si nici nu ma stresasem.
In luna in care eram gravi dar inca nu stiam am fost la nusy si dupa multe discutii despre problema noastra mi-a zis si ea ( fara sa stie de interdictia medicului) ca ar fi bine sa nu ma grabesc cu FIV-ul si sa-i dau inainte mai bine cu IAS, pentru ca daca Fiv-ul n-ar reusi tot la asta m-as intoarce. Vreau sa va zic ca mi-au facut mult bine cuvintele astea si incrancenarea mea s-a mai domolit, ajunsesem sa imping eu FIV-ul spre primavara.
Oricum, cum asta nu e o regula si de obicei facem ce ne dicteaza inima si mintea in momentele respective, oricare ar fi decizia ta trebuie sa crezi in ea si in reusita.
Mult succes la toate si s-auzim numai de

gabi

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Gabitule.....cat ma bucur ca mai intri pe aici iar cuvintele tale de incurajare imi fac atat de bine, sa stii Stiu povestea ta, am urmarit-o si cred ca esti de acord cu mine ca ti s-a intamplat o minune, care se intampla celor buni si care merita !!!!Iti urez sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de un copil frumos si sanatos !!!
Bineinteles ca ma voi " supune " sfaturilor dr M , desi trecerea timpului ma ingrozeste, dar ne-am pus toate sperantele si visele in dr.iar cel care imi da putere sa merg pe acest drum e sotul meu, care, dupa cum spuneam,mi-a declarat ca are mare incredere in dr M si daca ea a zis sa nu ne grabim cu FIV-ul , ca nu avem motive,sa mergem pe mana ei.Problema e la sotul meu(oligoasteno )iar eu cu stimulari usoare ovulez, asa ca mai speram ...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

din ce spui tu carry se pare ca intradevar solutia voastra pare sa fie IAS si dr. M stie ce spune. Totusi, faptul ca mie mi s-a intamplat o minune nu inseamna decat ca se poate, asa ca dupa IAS sau in pauzele de stimulare continuati cu , pentru ca nu stii de unde sare iepurele.
Bafta multa in continuare si multumesc pentru urari.
liana mama te tot urmaresc si tu tot fugi ba la Bucuresti ba la unguri. Bafta multa pe unde te opresti si drum intins spre mare fivuiala
va pup fetelor, zile fertile

gabi

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gabitzooo nu mai fug mama..am ramas la unguri...nu ma mai ragandesc!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

atunci draga liana cu asa o hotarare in glas nu-ti doresc decat sa reusesti din prima

gabi

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Teodora: multumim pentru subiect.Ce vesti de la tine? Speram ca vor mai veni si alte fete pe aici. Chiar ne prinde bine incurajarile. Eu promit ca daca se intampla minunea voi scrie si voi sustine toate fetele aspirante :)).
Gabiu, conteaza mult sa vedem ca putem avea incredere in cineva , mai ales ca noi nu suntem specialiste in aceasta problema.
Pentru mine este foarte greu, deoarece se pare ca nu avem nimic concret. I-am spus dr. M sa fac si laparo si mi-a transmis ca nu am nici un motiv , numai asta mai ramase-se.

Dupa semnele pe care le am nu cred ca am reusit nici luna asta.

hai sa va spun ceha haios:
la IAS: Dr. M "Cred ca am intrat pe o trompa deoarece a intrat cam mult cataterul, dar asta este foarte bine. Eu am reactionat de pe masa:"sa speram ca a intrat pe trompa dreapta , ca doar acolo ovulez :))).

Ce ziceti?

Acum iau Duphaston (1/zi), am mai luat o luna si nu am avut nimic , acum am avut cred o gramasa de reactii adverse: la inceput o stare de oboseala foarte mare si somnolenta, acum imi vine sa mananc mereu, din ce mananc din aia as manca mai mult, bine ca a trecut weekend-ul ca eram numai la frigider. Vreau sa va intreb, ati avut si voi astfel de reactii. Eu ma cam sperii sa nu ma ingras.





Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

marusca sa fie intr-un ceas bun inseminarea si sa ne dai vestea cea mare. Despre intratul pe trompa nu stiu ce sa zic, n-am mai auzit asa ceva, poate doar a glumit
De mancat si eu mancam mai mult, cu cat ma apropiam de momentul rushi cu atat mai mare pofta de mancare aveam!
Stai linistita, nu te ingrasi asa usor decat daca mananci grasimi sau dulciuri .

gabi

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Gabiu: noroc cu tine ca mai scrii pe aici. Nu este nimic luna asta deoarece mi-am facut azi BHgc si mi-a iesit 1.64. Dar oricum m-am bucurat foarte tare deoarece m-am intalnic cu o pacienta a d-nei doctor care se pare ca a reusit la la 11 a IAS, azi a luat si ea rezultatul. Ea stiu ca citeste forumul dar am rugat-o sa scrie povestea ai sa dea sperante si celorlalte fete.

Nici nu stii ce ma bucur pentru ea. chiar nu sunt suparata deloc ca nu am reusit, inseamna ca nu trebuie sa disperam ci sa continuam.



Marusca

Mergi la inceput