Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

'naseara fetelor:)
noi acu am facut ochi, eu de fapt. copilu insa doarme dupa o zi agitata:) am fost la salonul baby boom din bruxelles si doamne, mi-a ramas sufletul acolo. acolo se merge ori cuc artea de credit umflata, ori mai bine nu mergi ca plangi de ciuda. eu am plans, aproape:) dar avem si noi o multime de noutati. ne-a luat tati scaun nou la masina, cu fata la drum. ei zic ca e de la 9 luni, dupa ce copilul se tine in fund. noi stam grozav d bine in fund, avem 9 kg si... inca nu prea stim cu ce se mananca dar putem dormi in el mortal de bine. i-am luat si un fel de salopetica peste hainute, matlasata, nu foarte groasa (dublata maid egraba) si o caciulita galbena de-mi vine sa-l rontai tot:) a si o masinuta dintr-aia de plimbat pe afar, care in prima etapa e balansoar. aia e inca in cutie, da... las ca descoperim noi cum e cu ea:)

am vazut povestea cu pestele:) da, somonul afumat sau neafumat e foarte bun pentru ei daca-l vor. e gras, dar ei au nevoie de grasimea din el. si bruno mananca de cate ori fac spaghete cu somon. molfaie bucatelele, mai inghite cate un pic, scuipa trei sferturi, dar e foarte incantat:)

restul fetelor care n-ati primit cartea, ssigur n-ati primit-o? trebuia sa vina cu confirmare de primire. si sambata functioneaza posta asa ca ma gandeam...

pana una alta, merg sa beau apa;) ca mi-e o seteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))
pusici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Miri, vreau si eu cartea, te rooooog. Mor de curiozitate, este adevarat ca sunt in etapa in care cumpar mai mult decat am timp sa citesc dar sper sa am timp candva. Pentru cartea ta as fura ceva timp. Imi spui ce trebuie sa fac sa-mi parvina si mie sau ma inscriu cam tarziu?
Apropo de paste, sa-mi spui si mie cum faci pastele cu somon ca as face si eu mai ales daca pot sa-i dau si Ioanei.
Cosmi, La Multi Ani pentru maine, asta in cazul in care nu mai pot intra. Sa fii fericita alaturi de cei dragi si sa vi se implineasca toate dorintele.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Baaaaai,parasesc si io hardu' cu conta,special ca sa mai intru p-aci si cand colo bate vantuuuuu (si a adus-o doar pe Daniela de la Eforie prin zona )
No,daca-i asa,merg sa vedem daca are de gand Diana sa se culce azi Poate pana adoarme ,mai apare careva

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela asa mai bine ca ai pus pozele publice ca sa le vedem si noi. Ce mare si frumoasa e Ioana!!! Si ce par mult are!! Dar nu mai e bruneta nici ea. E super misto poza unde e cu 2 codite si in rochita .
Ce tort frumos, mama ce pofta mi-ai facut !!!
Toata lumea face poze cu caciuli? Noi nu avem de anul trecut, si acum doar una am cumpartat.Dar cu cea alba e bestiala!!
Janina nu stiu daca e bun, ca e afumat. acum am citit ca Miri zice ca da. Eu nu stiu, dar nu i-am dat mult iti dai seama, doar de gust.
Miri felicitari pt. achiziitile lui Bruno. Sa le poarte sanatos.
Inca nu am terminat cartea, mai am putin, dar nu am timp liber .
Bee lasa mai fata ca au si ei perioade si perioade. Imi pare rau pt. tine ca te mai trezeste noaptea. Stiu ca tare nasol e. Noi ne trezim sa-i bagam suzeta sau sa-i dam ceai si parca ne-a stricat tot somnul.
Moni la frumoasa lady.

Despre noi: am fost in oras, am papat in mall, ne-am intalnit cu ginecologul meu, s-a tot minunat de Marco. Pe urma Clau s-a dus la ap. eu am ramas cu o prietena la un pahar de vorba.
dar ce e mai important : A FACUT PRIMII 2 PASI SINGUR . Suntem asa de fericiti!!! De 3 ori a mers, cate 2 pasi e drept, dar progresam. Oricum sta foarte mult in picioare, singur, nesprijinit de nimic.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bravo Marcooo !!!

Daniela, dar cine te opreste sa ii dai? De ce sa nu poti? Ti-as recomanda facut la gratar sau la folie de aluminiu, cu condimente. As zice si cu usturoi, dar cred ca mai cu bata in mine

Bee, bine ai mai trecut pe aici, pe unde bate vantul de weekend Ai net acum?

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

GIO felicitari pentru MARCO si primii lui pasi Diana sta doar cateva secunde nesprijinita,altfel se balangane rau
MIRI sa folositi sanatosi cumparaturile!
Si eu abia astept sa citesc toata cartea (a fost o surpriza cum arata de fain si din primele pagini citite ) ,dar uite ce-i si la mine pe cap Pe 25 e termenul la declaratiile la conta , de aia sunt in perioada stresata Ca sa nu mai zic cate as avea de facut prin casa Ca mai face el Ghitza ,da'.... mai trebuie finisat Si azi am umblat teleleu,de gatit ciuciu.De cand ne-am intors numai pe conta-s calare,m-am intrerupt numai s-o mai schimb pe kk-cioasa sau sa o mai tavalesc cate un pic.Si maine dimineatza tre sa fac ceva de mancare,as merge si prin oras ca e plin de tarabe cu Festivalul Vinului...sa vedem daca apucam,pe post de plimbarea Dianei...Pe urma conta si iar conta. Abia astept sa treaca zilele astea si sper ca WE viitor sa ma distrez bine ... ca am un motiv suuuuuuuuper special

Acu vreau sa fac o baie buuuna si daca scap de revin

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

marchplayer, carti! gratuite nu mai am. contra cost, ok. daca vrei imi trimiti un mail cu adresa si mama ti-o trimite ramburs.costul e osutadouazecisicincidemii plus taxele de posta. daca te intereseaza, astept vesti de la tine. in librarii n-o gasesti ca n-are cine se ocupa de ea:)(centru d elibrarii, blah blah)

paste cu somon: somon taiat feliute subtiri sau cubulete (afumat de preferinta - mniamiii), prajit in ulei de masline - doar pana se albeste, o lingura de faina peste, cat sa se inchege putin uleiul, si smantana sau lapte, ce preferi. le dai un clocot si gata. bun de turnat peste paste:)sare nu adaug deloc pentru ca are somonul suficienta.150de gr pt 2 pers)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/9e5bre2 poze cu masinuta

pusici. inca nu-mi iese faza cu aici... blah blah

Mergi la inceput

bravooo marcooooooooooooooooooooo!

Mergi la inceput

MIRI super masinutza lui Bruno,iar poza din cutie ce sa mai zic
Eu deja m-am epilat cu aparatu' pe picioare pana s-a umplut cada,acu plonjez Si am varat nasu' si pe DC intre timp chiar si aproape in gol fiind Suuuper eficienta ,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

J, interesanta. Cred ca incerc si eu branzica

Maraki, O sa se rezolve si cu Giorgios cumva. Bine ca exista solutii

Noi am comandat o pizza azi, si taaaaaare rau am facut. Am mancat cea mai nasoala pizza din toata viata mea. Pizza XXL cica, si avea exact 6 bucatele de ananas, 7 aschii de ardei, 4 bucatele de ciuperci , niste firmituri de branza rasa, si o mana de boabe de porumb , cu un blat de zici ca era carton. Imi venea sa sun la protectia consumatorului ca pe continut scria si ceapa. Frunzulita de ceapa nu am vazut-o Am mancat jumate, ca ne era foame, si restul am aruncat-o ca efectiv ni s-a "taiat" de ea. Din pacate, i-am dat si Dariei, ca facea ochisorii mari de tot, si apoi cand am vazut ca nici mie nu mi-a picat bine, am cam regretat. Sper sa nu fi patit nimic.
Daca maine pana la 12 nu intreu pe forum, sa sunati la salvare

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput