Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bai azi e sarbatoare si eu am spalat si calcat!!! of, of....

Moni plimbarica placuta.
Daniela eu am facut o singura data peste la cuptor si cu legume. Lui Marco i-am dat doar din borcanas si nu i-a placut deloc. In schimb in Turcia a mancat la somon si gatit si afumat.
Din asta as mai lua, ca-mi place si mie, si papa si marco.
Maraki sper sa-ti iasa bine culoarea.
Ei vezi ca insemnam si noi ceva? ne leaga bebeii, dar putin mai mult de atat. Azi-maine avem 2 ani de cand scriem aici.

S-a trezit marco, merg sa-i dau papica. pe urma vine tati de la munca si plecam afara.
pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Pupaturi multe multe pentru toata secta de mamici si bebici.
DANI LA MULTI ANI!.
Maraki, sanatate lui Giorgios. Sper sa fie ok.
March, eu i-am dar Anei peste si a mancat fara probleme (a gustat, ca niciodata nu mananca nimic cum tb!). Era mai mult fiert si cu lamaie si cu usturoi. Facut ca pt noi.
Fetele eu iar sunt disperata cu mancarea. Ana mea e in greva de o saptamana. Refuza orice ii dau cu lingurita. Cu chiu cu vai papa ceva banana, morcovi fierti, firmituri de carne sau supa cu cana (maxim 50 g). In schimb lapte.............cat cuprinde! Silvi, l-ai "dresat" pe micul tau mofturos sa pape si altceva decat lapte? Ca eu iar sunt suparata din cauza asta.
Nu mai spun ca sunt in continuare zombi cu trezitul noaptea.
multi la toata lumea!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

I-am dat sa pape peste pana la urma. L-am fiert si i-am dat cu putina lamaie. Era bun ca ce i-a ramas am mancat eu.. Oricum din restul pestelui am facut o plachie, sper sa fie bun ca n-am mai facut pana acum. Ma chinui de ceva vreme sa bag si eu ceva filmulete cu Ioana, sper sa reusesc. Referitor la pozici imi cer scuze, eu tot adaugam poze noi si uitam sa le fac publice asa ca nu prea le vedeati. Mai stau si eu ceva pe aici..

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Bee...daca reusesc sa pun lincul o sa vezi cam in ce fel ma lupt eu cu Ioana la masa! La fel este si ea cu mancarea, gustareste, niciodata nu a mancat 200 de gr. max mi-a papat 100 si atunci cu rugaminti, pacaleli si alte tertipuri.
Giova, somon fume??? Bun rau, dar au voie bebelusii?

poze

Mergi la inceput

ia uite cate msg dau intr-o singura zi! oi fi reusit sa pun filmuletele??

http://www.dropshots.com/marchplayer

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Deea ai dreptate, uite azi am gasit una cu unt:
BRANZA TOPITA DE CASA

500 grame branza proaspata de vaci
1 lingurita bicarbonat de sodiu
100 grame unt

Se amesteca bicarbonatul cu branza de vaci si se lasa pe masa din bucatarie (la temperatura camerei) timp de vreo 2 ore.
DupA cele 2 ore, iei vasul cu branza si-l asezi frumusel la Bain-Marie. Cand branza a inceput sa se-ncalzeasca poti pune de-acuma si untul si mai amesteci din cand in cand. Se observa ca branza de vaci începe sa se topeasca si încet se va ingrosa capatand consistenta unei creme.
O dai jos din baie, o condimentezi dupa gust si dupa fantezia ta si placerile copiilor o poti îmbunatati cu boia, chimen macinat, ciupercute, sunca presata maruntita s.a.

Asta e mai ok, chiar dca contine bicarbonat, si vad ca se face si mai usor.

March sanatate la fata, lasa ca o sa pape din ce in ce mai ok, si la noi a fost asa iar acum bagam 150 fructe si 200legume lejer. Mai dar ce ma enervezi cati dinti are Ioana!!
Maraki deci e mai ok decat zicea soacra-ta! Cat despre cumnata aia... da-o-n colo! Curaj si sanatate!
Giova daca nu stiai nu cred ca se pune ca pacat, stai linistita!
Bee imi pare rau ca nu sunteti ok si ca nu va odihniti noaptea. Dar in rest e cuminte? doarme ziua?
Moni ce faci?

Fetelor am facut si eu azi o nefacuta - am stat prea mult la supermarket si m-am gandit sa-i cumpar un borcan de papa si sa-i dau Carlei, dar cum nu am experienta (e primul borcan cumparat) am luat unul pt 12 luni! M-am uitat la ce contine si eu ii dau deja Carlei toate ingredientele de acolo, poate sa-i faca rau? L-a mancat foarte bine... adevarul ca era bun rau (de la Hipp legume cu pui si noodles).

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Am si eu odata timp de stat pe net si pe aici bate vantul frate. undeeeee sunteti???

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si noi abia acum,pe Diana am pus-o direct la nani.
Ca dupa atatea senzatii tari - doi caini,doua matze,puhoi de gaini si mai ales .... focul (am stat si la niste mici la gratar ) e cazuta la datorie
BEE ce sa-i faci,nici Diana nu mai mananca asa ca pe vremuri e tare fitzoasa,dar nici nu ma chinui.Doar Ghitza e crizat rau si mai incearca s-o faca sa pape tot In schimb acum si ea baga lapte praf,cca trei bibe de 130 ml pe zi! Asta pe langa un pic de tzatza...O fi ala mai consistent,de aia nu mai ii e asa de foame.
DANIELA m-am delectat cu filmele,super papusica ai,mai ales asa cu coditzele alea Cu mancarea no coment
MARAKI om fi noi cunostintze virtuale ,da' vezi ca-s bune si alea cateodata
Aici la nimeni nu e singur, (si e voie si ca dupa aia vine ) Cum te-ai vopsit,tot negru? Ca pe mine ma tot bate gandul sa ma fac

Si evident ca era sa uit iar ! LA MULTI ANI FRUMOSULUI DANI!

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANINA e ok, borcanelele sunt facute ca si cum ai alapta exclusiv 6 luni.Si eu i-am dat Dianei din alea de 8 luni,cand inca nu implinise varsta,intai m-am fentat si n-am luat,dar a doua oara m-am prins si i-am luat.
Io nu ma stresez sa fac branza topita,eu ii dau numai branza de vaci din market sau telemea si cas din piatza branza topita si eu mananc f.rar.

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Merci Moni, asa ma gandeam si eu.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput