Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
Al meu nu doarme!!!
.
Si a dormit doar 30 min. la ora 18.
Cartof: eu ii dau cu alte legume si carnita( de pui, vita, sau ficatel). Dar piure nu-l mananca.
Nu-i dau in fiecare zi, caci mai inlocuiesc cartoful cu orez sau paste. Carnita in schimb papa zilnic, asa se nimereste. Chiar si cand ii pun galbenus de ou, rar cand papa doar legume.
Janina al meu face bur-bur din buze, nu din gura ca pesti. Nu stiu daca mai inteles.
Merg sa incerc sa-mi culc monstruletul meu, ca nu mai rezist. Vrem sa vedem un film pe DVD.
si noapte buna.
pe maine.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
szaboali spune:
Am reusit si eu sa il vad pe Marco cel simpatic,ce ascultator e si cum sta el in picioruse
.
Fetelor si voua vi se intrerupe sonorul la filmulete?
Fetelor care au plecat deja la culcarica le doresc o noapte buna si linistita...eu mai stau putin ca nu am somn
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
LunaNoua spune:
Moni, nu stiu de ce nu merge. Ar trebui sa mearga, caci doar.. ce i-as fi putut face sa nu te las tocmai pe tine sa le vezi?
Dana, mai incearca papucei. Incalta-l pe piticontz, si vezi si tu cum sta, ce reactie are. Unii nu sunt facuti pe marimea care e trecuta pe eticheta. Daria poarta acum niste ghetute 20, si ma indoiesc ca are marimea asta
Pupicuti la piticut. 
Daria a adormit ca un ingeras in noul sacut de dormit pe care i l-am facut 
, fara nici un efort, cu un zambet maaare pe buze ![]()
Eu ii dau de papa ce am prin casa. Azi de ex, a papat pilaf (orez cu ceapa si cu telina, cred...ceva verdeata si cu un pic de ulei) iar acum seara a mancat de la noi cartofi prajiti cu usturoi, si lapticul de somn usor.
Irina, si eu zic ca nu e bine pireu de cartofi cu carnita in fiecare zi. Scoate carnita 
Daria nu a papat nici un fel de carnita (iar ou, i-am dat doar o singura data, cand i-a cam venit inapoi) ... si .. nu cred ca e subnutrita 
![]()
Moni, dar ai intebat-o pe fetita obeza din tramvai ce mananca ??? ![]()
Miri, burtica rotunjioara e normal la bebei. Daca e mai pronuntat rotunjioara, e semn de lipsa de ceva care imi scapa acum (memo-pauza
). Dar daca doctorul l-a vazut si a zis ca nu e nimic, de ce iti faci griji ? 
DeeaDesign webshots www.dropshos.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
LunaNoua spune:
Moni, iertaciune, am scriu eu gresit linkul.
Doar ca fetele au tot scris impresii despre filmulete, si nu mi-am inchipui ca nu merge linkul.
Iertaciune...
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
J G spune:
Moni e haios filmul, l-am vazut acum cateva saptamani.
Giova da, am citit in diagonala - si carla face asa mai ales cand e cu ligurita plina de mancare in gura. Mai am putin si-mi pun sortz cand ii dau sa manance!!
Miri cand aud cat doarme Bruno... esti fericita. Ce nume frumos, Bruno...
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
J G spune:
pun si aici reteta de branza topita facuta in casa:
Se ia un bulgare de branza de vaci, si se topeste intr-o oalka de teflon impreuna cu o lingura de margarina. Dupa ce lasa zer si il inglobeaza la loc, se ia deoparte si se pune o linguita bicarbonat. Se amesteca bine (compozitia se umfla) pana revine la dimensiunile originale. Se pune iar pe foc, se amesteca putin si apoi se pune smantana, cat doresti.(depinde cum vrei sa iasa branza: mai moale sau mai tare). Iar se invarte pana se inglobeaza smantana topita, se pune sare si vredeata sau orice altceva , dupa gust. Se pune intr-o forma, la racit.
szaboali spune:
La multi ani!!!
Daniel
sa cresti mare frumos si sanatos 
Fetelor eu va doresc o noapte buna si linistita 
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
LunaNoua spune:
Janina, interesanta reteta. Dar nu ziceai ca vrei sa fie naturala??? Margarina si Bicarbonat?? 
J G spune:
Ma gandeam ca pun Rama care e cat de cat naturala... cu bicarbonatul e problema? Habar n-am... ma gandesc ca oricum e mai safe decat asta din comert, care are sigur conservanti ...
LunaNoua spune:
J, margarina nu e buna, nici aia rama. Daca dai un search pe net, o sa gasesti de ce. In principiu, structura moleculara a uleiului din care e fabricata, se schimba atunci cand ia forma solida si grasimea rezultata nu e buna pt organism. Nu ma pricep la descrieri mai amanuntite.