Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
Am venit si noi de-afara.
Am platit bilete pt. Verona. deci din 1-17 dim. vom fi pe alte plaiuri. Si pe urma cine stie cand imi baga netul acasa. E clar ca ne mai auzim o sapt. pe urma mai scriu din Italia.
Moni vad ca ai fost fruntasa la measje azi
. Felicitari pt. progresele Dianei, fetita desteapta, invata singura.
Miri eu i-am luat papuci mai inalti, au scai, el incearca sa-i desfaca, dar nu reuseste pe amandoi. Mi-a convenit cu scai ca-l incalt mai repede.
Abia astept sa citesc cartea.
Danast tot nu inteleg la ce te referi, dar vizionez imediat filmuletul.
Daniela insanatosire grabnica Ioanei
.
Marco cand aude muzica, incepe si danseaza
. asa de fain da din
ca mor de ras. sper sa apuc sa-l filmez odata.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
miri_mik spune:
marchpalyer... cata vreme fata stie ca de la tine vine lapte de mamica... o sa mai faca figurine dintr-astea. roaga pe altcineva sa-i dea cu bibe si lapte praf nu laptele tau. bruno a acceptat foarte tarziu bibe cu altceva, de fapt ceai nu bea, apa nu bea, dar bea suc de fructe diluat pana devine un feld e apa colorata:) insista. dureaza pana se adapteaza, totul e sa nu cedezi.curaj! sa te maia stepti sis a ti se umfle sanii, dar s anu t emulgi, faci o baie fierbinte si lasi sa curga in apa laptele. daca ter atingi de sani nu rezolvi nimic, decat ca mentii productia de lapte la cote maximale:)))
acu cu papuceii... am icnercata zi sa-i pun in picioare un 17, nu e bun, nu intra piciorul, un 18, nu e bun, nu intra, 19! intra da e mare:))si cum de fapt el nu umbla dar il mai punem in picioare ma gandesc ca poate e vreo jmekerie si eu sunt talamba si n-o gasesc
aici nu gasesc ghetute. dar mai caut, ca si daca sunt mari macar tin glezna tseapana.
oooooooooooooooof! pupicei. revin dupa ce se culca bestia:))
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
Giova spune:
Danast fac din buze, pacat ca nu se aude si nu se vede si Marco. asa mortal face, dar nu chiar ca Razvan de Ioana_T. Trebuie sa mai exersam.
Miri pai vezi sa nu-i fie mici ca nu poate umbla. Cum ii masori? Ori iei cm cu tine si masori talpa lui si pe urma a papucelului, ori pui talpa lui Bruno pe talpa papucului; talpa lui Bruno o pui cu un deget mai sus de calcaiul papucului si asa vezi daca ii sunt buni. Pe mine asa m-au invatat vanzatoarele.
Apropo: frumos nume mai ai!!! Si poza de pe spatele cartii e misto.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
miri_mik spune:
da, ok, am notat giova draga, dar ori nus tie el sa bage piciorul ori nush ce se intampla, ca foarte greu i-am varat picioarele in papuci azi. si mai si urla sacait dupa vreo trei perechi icnercate:) saracu.:))
mersi pt nume. dar nu-l divulga:) prefer sa raman miri_mik printre voi. a nus e uita ca astept mail cu pareri:) parca as fi o moara stricata.
pusici
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
Ursoaica spune:
Fetele care stati in sectorul 3 ati luat vreuna banii CIC???

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
asteryaro spune:
Miri, eu nu am primit cartea. Sunt singura?
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
szaboali spune:
Ursulinooo care bani draga ?....mie imi vin in data de 10-11 in fiecare luna. Tie inca nu ti-au venit?
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
irinatunza spune:
Saluti!
Si eu i-am luat ghetute imblanite cu fermoar si cu siret.
Ali, ce mai face mofturica ? Sabi vad ca incepe sa se dea pe brazda, papa binisor, adica eu is multumita. Acu sa vedem luni la cintar cit a mai luat in greutate si in lungime.
Mai e vreun bebe care papa in fiecare zi piure de cartof ? E bine sa-i dau zilnic cartof cu carnita sau cu galbenus sau ficatel ? Legumele ii fac greata, piure insa ii place.
Suc bea si ea cam 150 pe zi, ii fac din mar si din morcov. Si mai bea si vreo 50 de ceai.
Filme si poze nu prea reusesc sa vad , nu stiu ce se intimpla, dar tare greu se mai incarca.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Ma duc sa-i dau papa si dupa aia ma bag la somn ca sunt asa de obosita...cred ca virsta de e vina. ![]()
Am alergat zilele astea sa vedem apartamente si terenuri , dar am alergat degeaba. Am vazut unul cu 4 camere fain, dar n-avea nici caldura, nici chiuvete macar la bai (are 3 bai) si acu in prag de iarna sa ma duc cu copilu si sa incep sa fac demersuri pt centrala termica nu se poate, plus renovare generala. Asa ca lasam pe la primavara. Asta fu off-topic, dar ma scuzati.
Miri, felicitari pt carte. Nu stiu despre ce e vorba , dar oricum felicitari daca te pricepi la scris. Si daca iti mai si reuseste ... e super.
LunaNoua, cind ma uit la pozele cu Daria imi vine s-o maninc. Mai ales in pozele cu vopseaua e superba.
Noapte buna si pupicie multi.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
szaboali spune:
Irinatunza
multumesc de intrebare,papa binisor dar nu asa ca sa ma pot lauda. Sunt multumita azi de exemplu nu a prea vrut sa pape laptic
doar 200 ml. dimineatadar a papat in schimb supica de pui cu legume+carnita de pui(multicel),caftof piure facut cu laptic (daca de baut nu vrea macar asa sa pape si laptic),o banana si un iaurt mare de 200 .Acuma seara la 7 s-a culcat si nu s-a mai trezit,poate se trezeste la noapte sa pape...![]()
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni