Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miri am primit cartea!!!
pacat ca iesim afara ca de nu ma puneam pe citit.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova, este bine sa ai ajutor la casa omului...mamici de baieti, oare ne vor da si flacaii nostri o mana de ajutor cand or fi mai maricei? ca pe tataici...eu una nu ma pot baza.e tare-tare busy.

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello,am sosit si eu ,deja am trimis strumfa la plimbare cu tata-su ( pana e soare ) si am si pus haine la spalat (nu inainte de a deschide PC-ul )
Tot m-am kk-rit la birou sa vad filmele cu Razvan,DARIA,IARINA etc. da' se tot bloca dracia,asa ca le vad eu acasa relaxata,dar oleaq mai incolo .
La Arad e festivalul Vinului ,trei zile e sarbatoare si io tre sa cam stau acasa, ca saptamana asta nu prea am facut mare branza cu conta de acasa,asa ca iar in WE o sa trag.Si deja mi-a dat telefon chiar acu noua "clienta" ca i-au iesit actele firmei,asa ca go work Moni
Mai si n-am timp nici sa imi comand mobila la dormitor (de fapt sa mi-o proiectez,ca nu m-am hotarat la model),ca nu mai am loc la haine in dulapuri Tot fac ordine si tot n-am loc,cred ca ma enervez WE asta si umplu cateva sacose si le trimit fain frumos la socru-meu,si asa acolo au ramas kg de dulapuri goale (ca norocul ca am trimis cativa saci pentru sinistratii cu inundatiile ca altfel si acolo era plin ) Asa-i daca am doar 2 camere Am acu' o pofta sa aranjez haine prin dulapuri,da' n-am dulapuri disponibile Hainele Dianei is de vina GIOVA ce fain ca va mutati in casa noua
Cred ca merg sa ma trantesc in pat si astept sa-mi treaca pofta de aranjat haine si sa-mi vina pofta de facut conta Noroc ca mi-a adus mami mancare de fasole verde cu smantana ,deci nu ma mai fortzez azi nici la bucatarie
Am fugit da' revin eu ,nu scapati asa usor.
MARAKI,nici o veste inca?

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, spor la treaba ! Nici eu nu stiu de ce sa ma apuc ... hmmm... si am o tona de treburi....ufff

DeeaDesign webshots www.dropshos.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua!
Iaca si eu mai devreme!

Maraki
multa sanatate sotului! Si sa mearga operatia struna!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Mi-a sosit si mie cartea Macar de venea acu o ora, ca o dadeam gata pana se intorceau plimbaretzii (am crezut ca Ghitza suna),dar am tras un puiutz de semi-somn.Fug sa intind hainele ( tot la haine am ajuns ) ca tre sa apara,parca vad ca iar vine inghetzata

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

No,ca am vorbit cu Ghitza la telefon,cica-s la mami la magazin,Diana face inventar. Cu o mana se tzine de niste lazi si cu cealalata numara sulurile de hartie igienica dintr-un bax si arunca pe jos cate una,pe cum le numara Abia m-am intzeles cu Ghitza la telefon,ca numai se auzeau pe acolo (mami,vanzatioarea,clientzii...)
Si i-am pus la pachet un bibe de 130 ml lapte praf fierbinte,zice ca l-a baut dintr-o rasuflare pe traseu (dupa ce s-a mai racit evident).Cred ca a mai pus cateva grame pe ea iar,ca pare mai grea,se pare ca laptele asta praf e tzapan,ca la meu de la san, dupa ce kg a acumulat Diana pana acum,e degresat rau (e de mirare? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

deci posta romana functioneaza:)

silvi, am citit mesajele, ti-am si raspuns la primul. multumesc frumos!
restul fetelor, aveti aceeasi sarcina...trimiteti mesaj pe mail cu parerea, critica sau ce vreti voi dupa ce cititi cartea:)
discutiile o sa le incepeti dupa ce citeste toata lumea. a nu se uita ca peste hotare trebuie trimise de la mine, dar la mine nu le-a adus inca eurolinesul. adica le-au adus, le-au dus inapoi de fraieri ce sunt, si acu astept sa revina:) deci... rabdare ca sosesc:)

a, era sa uit, autografe nu le pot da decat fetelor de afara, in tara trimite maica-mea cartile ca e mai simplu.:) iar cele care mi-au dat adresa mai tarziu, respectiv ieri si azi, cartea pleaca probabil luni.
pupici, ma trantesc in pat. sunt lenesa:)) maine mergem la un targ babyboom:))) ziceti-mi si mie va rog, cum sa-i iauprimii pantofiori seriosi lui bruno?

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Miri, te uiti la iei, si daca iti plac ii platesti si ii duci acasa

Mergi la inceput

Miri, ii iei ca si cum ai lua pentru voi, ca tot om e si pestisorul Eu am inceput sa o incalt cu niste ghetute inblanite, si inalte (pana la jumatatea gambei), care au si fermoar si siret. Potrivesti siretul la largime .. si fermoarul pentru incaltare rapida Altceva, nu stiu ce sa iti recomand Sa se inchida cu scai .. cred ca si asta e fain... nu stiu Cizmultite rosii i-ar sta bine

Mergi la inceput