Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Gata, ma duc si eu sa ma invart cu aspiratorul prin casa. Nu se inventeaza si un aspirator de pus hainele in dulap?

DeeaDesign webshots www.dropshos.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Plec si eu sa-i dau papica lui Iarina pana se incarca filmuletele...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ali si la mine au mers foarte greu filmuletele si se tot intrerupeau.

Am pus mancarica la foc, merg sa aspir in dormitor, hol, buc, baie. In sufra, cand se trezeste Marco.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Si eu am vazut cu greu filmuletele si sacadat dar le-am vazut.
Ioana, e f dragut Razvan, ma cuucr ca l-am vazut, pupici de la noi.Vezi papa bine ca imediat se apuca luna de scazut si bagam cura
Giova, super dragur si simpatic saculetul dar pare cam incomod ce-i drept.Asta acre il am e e moale si se muleaza dupa el, lui Alain chiar ii place.O sa iti caut si site-ul dar daca mergi in Italia sigur gasesti mai ieftin, oricum si aici era vreo 800.000 nu e chiar scum.Eu am avut noroc ca mi-a zis prietena mea de asta dupa ce a incercat si eu vreo 3
Deea, am vazut filmuletele cu Daria, e scumpica foc si curajoasa.
Fetelor eu am avut o zi ca naiba azi, a trebuit sa merg ca camera de comert sa depun ceva hartii pt firma pe acre o avem si care nu mai are activitate demult dar inca ne dda batai de cap.Am mers cu Alain, am stat pe acolo la cozi, a trebuit sa completez un formular, Alain nu statea pe scaun...a trebuit sa-i dau mobilul meu sa il las sa dea cu el de maa ca sa pot srie si eu 3 randuri...horor. Bine ca am scapat si rezolvat, i-a trecut si ora de somn si abia acum am reusit sa-l culc.Noroc ca vin ai mei azi si o sa mai stea cu el sapot sa merg sa-mi iau si eu ceva bluze mai groase ca imi trebuie si evedent ca imi e imposibil sa fac asta cu Alain.
In alta ordine de idei Deea are perfecta dreptate cu copilasii cel mai mult au nevoi de noi si de atentia noastra.Eu una asa mi-am propus sa ii dedic fiului meu toata atentia, chiar daca asta inseamna ca nu ami am aproape deloc timp de mine, e important sa se dezvolte armonios si fericiti, perioada pana la 2 ani e determinata pentru toata viata. Mie imi place sa-l vad fericit si incerc sa fac ca fiecare zi sa fie ca o sarbatoare pentru el, sa facem ceva nou, sa ne distram asa cum imi imaginez eu cu mintea de acum ca ar vedea un copil copilaria perfecta. Hai ca iar m-am intins ca o placinta, mai stau prin zona putin pana vin ai mei ....
Irinel, ma bucur mult de tot ca v-ati instalat cu bine, desigur ca o sa ne vedem si noi mergem des in parcul central, aproape zilnic ca avem acolo niste ratuste care ne asteapta sa le dam papaO sa iti las pe PM adresa mea pe mess sa putem sa ne inteleg mai bine fara sa le plictisim pe fete cu mesajele noastre.Scumpa foc Ilinca iar poza cu ea in cutie e deosebit de artistica si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

salutare fetelor...noua de-abia acum ne-a venit curentul...la multi ani sarbatoritelor de azi...multa sanate si bucurii!!!!

vad ca sunt numai mamci gospodine pe aici...numai eu..nu sunt cu puiutul meu....mi-e dor de el!!!!

aseara i-am dat cotoiul de pui in manuta sil sugea, musca, nu stiu ce facea, dar ii placea tare mult. i-a facut mama supa de galusti si a mancat foarte bine...se inteleg super! parca arata mai bine de cand este cu ea decat cand statea cu mine. poate pentru ca a mai crescut.

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bumbita, salutari de la noi si pupici.
Maraki, acum mi-am amitit sa iti zic.Ceea ce a zis coacra ta e o prostie sigur a inteles ceva aiurea, nu are cum sa functioneze doar o jumatate de inima stai linistita, tinem pumnii sa fie bine.
Danasat am vazut pozele, super dragute toate...
Giova ca sa stergi pozele, dai clic pe casuta de langa ele si te duci la edit si ai acolo optinea delete. si la abul la fel de unde ii editezi caracteristicile te duci si dai delete all.Daca am inteles eu bine ce intrebai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Dana, ca mi-am amintit de primul cuvant. Ziceai ca Andrew inca e nehotarat. Daria prima oara a zis "this" Apoi, "sus", si abia apoi mama si tata This inca il mai zice foarte frumos Tocmai il zicea adineauri jucandu-se cu ghetutele, ca asa mi-am amintit

DeeaDesign webshots www.dropshos.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Ai gasit cum se sterg? Daca nu: daca vrei sa stergi un album, deschizi albumul, te duci pe edit....album...delete. Ca sa stergi o foto, selecteze poza te duci pe edit...photos...delete.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ana, scumpic foc tibi cu pamantul...si mai ales cand "este mandru"...sebi nu ajunge la pamant, dar trage de frunze. cred ca voi pleca mai devreme de la serviciu...mi-e dooor de el!!!!!!!!!!!

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvi, Anasebe va multumesc. Normal ca eu nu gaseam optiunea, ca doar nu eram logata , doamne m-am tampit.
acum stiu cum sa fac, mi-a venit mintea la cap sa ma si loghez.

Noi mergem sa mancam si pe urma afara. sper sa ajung sa-mi platesc biletul de avion si mobilele.
Marco e cu aspiratorul. doamne ce fascinat e de el.

pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput