Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresici!!!

Imi pare tare rau ca unele dintre voi aveti probleme de sanatare cu puiutii, dar sper ca totul sa treaca repede si sa ne dati vesti bune.

Noi suntem bine. Insa eu personal sunt putin ingrijorata..ca micuta mea a inceput sa pape cam mult...si de la o zi la alta pare mai plinuta...si nu stiu cum sa procedez. Sa-i tai pur si simplu o masa...nu se poate..ca plange de foame. Mi-e tare teama sa nu se ingrase.

Luana - La Multi Ani!!!..si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca. De cand am revenit..n-am vazut niciun mesaj postat de tine. Sper ca e totul ok. Horei.

DianaR - il caut zilnic pe acel domn cu acele animalute, dar nu mai apare. Am intrebat peste tot si nu e de gasit la vanzare nicaieri. Eu tot mai sper sa apara.

Angelica - cam rarut pe la noi. Am vazut poza razacioasa a Sarei. Este un copil deosebit.

Lyly - am dori si noi sa intram in clubul razaciosilor..dar nu ne ies pozele. DE altfel suntem numai un zambet..dar cand vreau s-o pozez...se schimba treaba.
Am facut astazi niste poze..chinuite..in link-ul de mai jos.

http://good-times.webshots.com/album/555054335aolnvG

Daca crezi ca exista vreuna demna de club, te rog sa-mi spui si ti-o trimit.

Noi ne-am luat bilete la Singapore..unde vom pleca pe 15 nov. Ma gandesc cu teama la drumul pe care-l avem de parcurs....dar am trimis deja confirmarea de prezenta la nunta cu pricina si oricat mi-as dori acum, nu exista cale de refuz. Pe de alta parte o saptamana la plaja si shopping nu ne strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Neata ciresici!
Adib merge site-ul.Sa creasca Raluca mare si frumoasa!

Alda, la multi ani fetitelor!Aveti 6 luni.sunteti mari deja.

Sa va povestesc si eu de Victor.Isi baga manutele sub jetul de apa de la chiuveta sa se joace.Nu cred ca vrea sa se spele.e un scump cum intinde manutele.Inca avem mucisori dar tot iesim afara.Prea e frumos.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by ralucis

neata, fetelor! hai ca acum am recuperat ce ati scris in week-end si vad ca tocmai i se ura luanei la multi ani? da' ea nu e pe 26 oct? ca de-acolo e nick-ul? sau sunt eu cam ? sper sa ma lamuresc... dar ii zic si eu La multi ani! si de-o fi devreme si de-o fi la timp.
magda, eu am luat recent biberon juplo, si mie mi s-a parut bun, dar ilinca nu vrea sa bea din el ceaiul pe care i-l fac zilnic, s-a obisnuit prea tare cu tetina de la nuk si numai pe aia o accepta. poate voi veti avea mai mult succes.
bun venit fetelor noi si sper sa tot intre si cele care ne citesc doar, si experienta lor va fi foarte utila la ciresici. revin...

Ba da, e pe 26 octombrie... uite ca si eu, si angelica am facut o confuzie.. caci chiar am scris amandoua mesajul in acelasi timp!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUMUL SUPERHLIZIT

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

deci azi e ziua luanei sau pe 26? lamuriti-ma si pe mine, ca sunt in ceata. si la sarbatoritii lunii e trecuta pe 26, so?????

Mergi la inceput

ok, lyly, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Virgi, Victor o saluta pe Luana.Pana acum nu a prea comentat la pozele de pe monitor.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

mai virgi, ce iepurila frumos aveti voi acasa!!! io sincer nu mai am rabdare pana ii ies ilincai dintii, desi toata lumea zice ca mai bine fara... deocamdata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Bunadimineata ciresici...
Noi suntem mai bine... eu am scapat de mare parte din virusi si David nu a prins niciunul... asa ca mergem inainte cu toate canalele desfundate... Noi la 4 luni avem 6,3 kg si mie mi se pare foarte robust bebe la greutatea asta si nu intentionam sa ne diversificam prea curand, mai ales ca eu sunt un anti-talent la evolutia la cratita.
Lacri, sa facem clubul parasitelor de bone... eu azi trebuia sa incep lucrul si nu pot ptr ca bona noastra si-a dat demisia inainte sa inceapa. Am inceput cu stangul experienta cu babysittingul si m-a incurcat rau de tot... Deocamdata ne chinuim cu bunici sau/si strabunici... Daca chiar nu o sa mai gasim pe cineva, am sa reintru in concediu si o sa stau acasa pana s-o duce fi-miu la facultate, ca de...
Magda, vorba Ioanei, dc mai ai vreo optiune de bona second-best, da-mi si mie numarul...
Care e faza cu ziua Luanei? poate gresesc, dar cred ca e peste 3 zile... Oricum, Luana ne e dor de tine si de asta suntem asa de prompte ...

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by virgi

Salutare ciresici!!!

Imi pare tare rau ca unele dintre voi aveti probleme de sanatare cu puiutii, dar sper ca totul sa treaca repede si sa ne dati vesti bune.

Noi suntem bine. Insa eu personal sunt putin ingrijorata..ca micuta mea a inceput sa pape cam mult...si de la o zi la alta pare mai plinuta...si nu stiu cum sa procedez. Sa-i tai pur si simplu o masa...nu se poate..ca plange de foame. Mi-e tare teama sa nu se ingrase.

Luana - La Multi Ani!!!..si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca. De cand am revenit..n-am vazut niciun mesaj postat de tine. Sper ca e totul ok. Horei.

DianaR - il caut zilnic pe acel domn cu acele animalute, dar nu mai apare. Am intrebat peste tot si nu e de gasit la vanzare nicaieri. Eu tot mai sper sa apara.

Angelica - cam rarut pe la noi. Am vazut poza razacioasa a Sarei. Este un copil deosebit.

Lyly - am dori si noi sa intram in clubul razaciosilor..dar nu ne ies pozele. DE altfel suntem numai un zambet..dar cand vreau s-o pozez...se schimba treaba.
Am facut astazi niste poze..chinuite..in link-ul de mai jos.

http://good-times.webshots.com/album/555054335aolnvG

Daca crezi ca exista vreuna demna de club, te rog sa-mi spui si ti-o trimit.

Noi ne-am luat bilete la Singapore..unde vom pleca pe 15 nov. Ma gandesc cu teama la drumul pe care-l avem de parcurs....dar am trimis deja confirmarea de prezenta la nunta cu pricina si oricat mi-as dori acum, nu exista cale de refuz. Pe de alta parte o saptamana la plaja si shopping nu ne strica.

Virgi, trimite-mi poza 2176 pentru albumul cu limbi scoase si 2192 penrtu intrarea in Club

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUMUL SUPERHLIZIT

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by CamiM
Doroti esti simpatica foc dar sincer nu sunt absolut de loc pentru administrarea de fenobarbital sau alte .. calmante la copii..!!! In situatia lui Miki suntem si noi ca nu avem pe nimeni sa ne ajute acum ca ne-am si mutat nici macar prieteni nu avem pe aproape asa ca singura stau si eu cu asta mica si poate din cand in cand mai o ia taticu asa cateva minute dar de obicei este obosit sau are treaba sau e la scoala, e super obositor dar sincer nu cred ca i-as da nimic..!!
Sper ca nu te superi pe mine.. e doar parerea mea..
Mi-a placut mult faza cu mama si tata.. pe la meu sot l-a luat transpiratia .. ca el spera la un baiat data viitoare..
Cami & Sofia
poze Sofia

Nu, ca nici eu nu as administra asa deoadata, doar in cele mai extreme cazuri, dar credema la nepoatamea era cazul, ea de nervi cind a crescut mai avea si un tic la picioare, le stringea intrun mod pona adormea, ia trecut pe la vreo 6ani.Oricum asa medicamente nu se elibereaza decit cu receta de la medic.
Nu mam suparat.
Si despre ce cuvint va zice prima, apoi noi stam seara cite jumte de ceas si instruim fata sa zica TATA .

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput